Hej Jeg har flere gange købt bøger ved Lars A. Christensen. Tilbagemelding er hurtig, på mail eller han ringer på telefonen. Det man bestiller får man. Levering er fremragende, superhurtig.... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Online salg af nyere brugte bøger, tegneserier, og ældre kiosklitteratur fra egen samling. Mange topforfattere samt fantastiske tegnere fra de gamle tegneserier. Alt sælges til meget små priser. Genbrug er guld.
8420, Knebel, Dänemark
- email@serie-boden
- serie-boden.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super billige bøger og hurtig servie
Super billige bøger og god og hurtig service! Selv om jeg kun købte en bog til 10kr var den pakket så fint ind og så så flot ud da jeg modtog den. Kan kun give topkarakterer herfra. Vil hel sikkert handle hos Lars igen.
Superflotte bøger
Superflotte bøger, superhurtig forsendelse og superbilligt. Endnu en god handel. Janne
Fandt tilfældigt denne side med bøger…
Fandt tilfældigt denne side med bøger og blade, da jeg google en bestemt bog. Jeg må sige her kan du trygt handle mange spændende varer til billige penge og Lars er sød og venlig og meget hurtig til at sende varerne, så snart du har betalt for dem. Jeg kan på det varmeste anbefale at handle her og hvis jeg kunne give 6 stjerner gjorde jeg gerne dette :-) Med venlig hilsen Anette Henriksen
Perfekt
Har først lige opdaget Serie Boden i denne uge. Jeg var ved at lede efter en bog også fandt jeg den på denne side og må sige at prisen var perfekt og valgte med det samme at købe den.
Så må sige at jeg er meget tilfreds.
Bogen er med Kirsten Walther - To Roller. Et liv og vil sige at den er super stand og velholdt.
Så jeg kan varmt anbefale siden hvis man er til både nyt og gammelt indenfor bøger, tegneserier osv.
En go oplevelse at handle med…
En go oplevelse at handle med serie-boden , kvalitet og service altid som lovet ….helt i top
Altid hurtigt til at svarer og sende…
Altid hurtigt til at svarer og sende pakken.
Og mange gode tilbud hver uge.
Helt i top.
Der er en fin service og hurtig afsendelse.
Er yderst tilfreds med at handle i serie-boden.
Som altid hurtig levering
Som altid hurtig levering, god service, gode priser.
Meget flotte bøger og til billig pris
Meget flotte bøger og til billig pris
Rigtig god service
Super service, gode bøger og fine priser
Har handlet bøger her i mange år og altid fået en super service til meget fine priser. Kan anbefales på det bedste.
En god tilfredse
Service
Tak til Lars for hurtig og ordentlig ekspedition af bogen Christiania som er lavet af min søster.
Mega god købsoplevelse.
Mega god købsoplevelse.
Hurtig forsendelse - godt pakket ind, så der ingen ting kunne ske.
God pris.
God kvalitet.
Kan kun anbefales
Lever som alt tid op til beskrivelse
Lever som alt tid op til beskrivelse. Hurtig og god behandling
Perfekt handel og hurtig ekspedition.
Godt sted at handle brugte bøger og blade
Varerne er altid i god stand. Hurtigt levering.
Superhurtig ekspedition og meget flotte…
Superhurtig ekspedition og meget flotte bøger til en meget billig pris. Har handlet her mange gange og gør det gerne igen.
Perfekt handel med Serisboden
Vi har handlet med Lars Allan Christensen i Serieboden gennem mange år, og det er altid den samme gode oplevelse. Gode priser, hurtig betjening i en fin indpakning. Og med en hyggelige hilsen med på vejen. Og skulle Lars Allan Christensen ikke lige have det, du søger, hjælper han dig gerne med at finde det. Hvis al internet handel var som hos Serieboden ville verden være et herligere sted at være!
God og hurtig betjening.
God og hurtig betjening.
Hjemmesiden er altid et besøg værd og priserne er yderst rimelige.
Kan varmt anbefales.
En hjemmeside drevet af lyst og passion
En hjemmeside drevet af lyst og passion og med fin balance mellem pris og kvalitet. Altid hurtig respons og levering. en hjemmeside, der regelmæssig bliver besøgt. mvh Thue Andersen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.