Virkelig lækkert fisk, forretter, salater og hovedretter. Er man til Mongolsk ( mixed kød og grønt grillet) er det bare at slå sig løs. Meget afslappet måde at få / hente drikkevare på.
Vi ventede udenfor i en halv time, fordi deres reservationssystem var et kæmpe kaos, ingen viste hvor nogen som helst skulle hen. Endte med to borde til 14, selvom vi havde bestilt et til 18, måtte se... Mehr ansehen
Vi havde reserveret bord kl. 18.00. Da klokken blev 18.30, ventede vi stadig udenfor sammen med omkring 50 andre gæster, som også havde reservation på samme tidspunkt. Det virkede som om, restaurant... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Virkelig lækkert fisk
Vi elsker virkelig Sgoyi
Vi elsker virkelig Sgoyi! Vi har været der flere gange, og det bliver bestemt ikke sidste gang. Stemningen er altid hyggelig, og maden er bare i top. Især buffeten er helt fantastisk – der er et stort udvalg, og alt er frisk og lækkert. Man kan virkelig finde noget for enhver smag.
Servicen er også altid venlig og imødekommende, hvilket gør oplevelsen endnu bedre. Det er et sted, vi altid vender tilbage til, og som vi varmt kan anbefale til andre. Vi glæder os allerede til næste besøg!
Super oplevelse
Super oplevelse, holdte min fødselsdag der med 40 gæster, alle super glade og tilfredse, både med maden og betjeningen, kan varmt anbefales
Fødselsdag hos Sgoji
Jeg holdte fødselsdag derind i dag, og det var så god kundeservice. Der blev pyntet op til fødselsdag af medarbejde og manager. Virkelig god oplevelse. Jeg har spist hos sgoji en del gang, og der bliver altid serveret gode og friske mad. Prisen er højt i forhold til andre restauranter men det hænger sammen med kvalitet og der følger selvfølgelig drikkervare med.
Dårlig mad
Maden var koldt, tørt og alt var totalt saltet.. det var slet ikke frisk mad og frugten var tydligt ikke friske . juicen var for gammel, personalet smagte selv på det og fik det skiftet. Vi kom hjem med dårlig mave og fik mavekrampe efter vi havde spist der. Vi har dog været der flere gange og spise, det har været godt. Men denne gang var det bare en super dårligt oplevelse. Det var slet ikke så mange penge værd
Vi havde bestilt bord til 13 personer…
Vi havde bestilt bord til 13 personer på et bestemt tidspunkt, men det endte med at vi ventede 30 min forgæves da der var kæmpe kø og med flere småbørn/børn med ville vi ikke vente i længere tid. Så det endte med vi bare gik. Det var så den fødselsdagsmiddag. Ret dårligt stil!!!
det var en fantatisk aften idag
det var en fantatisk aften idag. selvom der var travlt, så manglede der ikke det store. man skulle vente en smule, og det er jo til at forstå, da der var mange der skulle diskutere med tjenerne om, at de har fået et bord selvom de ikke havde :(. hvilket skabte kø for os andre der havde. så ja øv man skulle vente en smule i køen, men det er ikke noget man kan gøre ved. så er der jo alt det fine pynt og opdækning i restauranten som var virkelig fremragende. udeover det havtema de har så havde de også pyntet op til valentines dag med balloner og hjerter, som gjorde oplevelsen lidt ekstra specielt. personalet var smilende og imødekommende især den unge mand med krøllede hår han var nemlig især god til at smile og forklare os tinge rigtig godt. maden smagte godt og dejligt
så jeg kan klart anbefale at komme!!:)
Vi havde planlagt en særlig aften, som desværre blev ødelagt
Det virkede som om, restauranten havde dobbeltbooket.
Vi havde planlagt en særlig aften, men oplevelsen blev desværre præget af manglende struktur og håndtering af reservationerne
Valentines dag katastrofe
Valentines dag, kæmpe kø ude foran restauranten. Ankom 17.55 til en reservation kl. 18.00, kom først til bords kl. 18.35
Ingen synlig personale ude foran restauranten til at kommunikere med den kæmpe flok af folk, som ikke vidste om de bare skulle gå ind når man allerede havde et bord, så folk blev frustrerede fordi nogen sprang frem i køen mange gange.
Dårlige punkter
- Mangel på service inde ved buffeten
- Mange madvarer var udsolgte
- Stationer til at stille beskidt service væk, flød over med opvask og affald
- 50% af maden er direkte dårligt mad og kommer direkte fra fryseren
- Resten af maden er er mix af ting der smager okay og enkelte varer der smager godt. Stort udvalg men kun få ting man har lyst til at spise
- Kaffen smager forfærdeligt
- Blæseren til at tørre hænder med var lidt klam
Gode ting
- Sushi smagte godt og der var et fint udvalg
- Personalet knoklede og var smilende på trods af en sindssygt travl dag
🇩🇰 dårligste oplevelse i vores liv
🇩🇰 Dansk – Shock & Dominant version
Vi er fuldstændig rystede og dybt forargede over oplevelsen i jeres restaurant.
Vores datter på 11 år blev udsat for gentagen, urimelig mistænkeliggørelse af en medarbejder, der insisterede på, at han “helt sikkert var ældre” og fortsatte med at diskutere på en måde, der var direkte ydmygende og respektløs. Dette skete foran os, hans forældre, og efterlod vores barn chokeret og flov.
Det mest chokerende er, at ledelsen var til stede og IKKE greb ind. Dette viser tydeligt, at dårlig kundeservice og manglende respekt ikke er en enkeltstående fejl, men en del af jeres kultur.
Vi forlader stedet med et barn, der følte sig mistænkeliggjort og ydmyget – og det er fuldstændig uacceptabelt.
Respekt koster intet, men jeres personale har tydeligvis glemt dette.
Vi forventer en øjeblikkelig og oprigtig undskyldning fra både medarbejderen og ledelsen.
Vi vil aldrig vende tilbage, og vi advarer andre familier kraftigt. Sgoyi i Kolding
⸻
🇬🇧 English – Shock & Dominant version
We are absolutely appalled and deeply outraged by our experience at your restaurant.
Our 11-year-old daughter was subjected to repeated, unreasonable suspicion by a staff member who insisted he was “definitely older” and continued to argue in a manner that was directly humiliating and disrespectful. This happened in front of us, his parents, leaving our child shocked and embarrassed.
What is even more shocking is that management was present and DID NOTHING. This clearly shows that poor customer service and lack of respect are not an isolated mistake, but part of your culture.
We left the restaurant with a child who felt mistrusted and humiliated – and this is completely unacceptable.
Respect costs nothing, yet your staff clearly forgot this.
We expect an immediate and sincere apology from both the staff member and management.
We will never return, and we strongly warn other families. Sgoyi in Kolding
Ingen anbefaling herfra …
En stjerne er givet fordi velkomsten var god. Kvinden der tog imod os ved ankomst var skøn! Men desværre var maden der var i buffeten ikke varm faktisk nærmere kold, vi kom på en søndag hvor der ikke var ret mange gæster. Så derfor har de nok ikke tænkt at fylde op eller ikke varme maden ordentligt. Uheldigvis taber en fremmed pige chokoladesovs på gulvet så det sprøjter op på mine lyse Jeans. Jeg holder lidt øje med pigerne og de skaber sig igennem det meste af aftenen flere gæster sidder og kigger over på dem to små tøser der var alene afsted omkring 11 12 år. Jeg henvender mig hos personalet gør dem opmærksom på at der er spildt på mine bukser og et pigerne opfører sig ud over alle grænser. Personalet gør ikke noget de tørre op man siger ikke noget til pigerne. Jeg er som voksen kvinde blev hånet gjort til grin og lavet sjov med resten af min tur ud og spise selv min datter blev da gjort grin med vildt ubehageligt. Mega flot restaurant mega sød været men øv for en dårlig oplevelse med lunken mad og ikke hjælpsom personale. Jeg altså vi kommer ikke igen og anbefaler det ikke til andre.
Lækker mad - cheap koncept
Vi ville have booket bord et andet sted, men da der var fyldt, endte vi med at prøve sgovi i stedet for. Lækker mad (både sushi og anden buffet) - men alt for høje priser, hvis man ikke drikker alkohol under spisningen. Derudover kommer man ind til en ret sløj velkomst, hvor man får lov til at betale inden man overhovedet kommer ind og spiser og man får et stempel på hånden, inden man går ind - det ville man gerne have været foruden. Lidt cheap oplevelse ift at man giver knap 400kr pr person. Alt i alt en ok oplevelse, men prisen hænger ikke sammen med kvaliteten. Vi kommer formentlig ikke igen.
Jeg var fuldstændig overvældet.
Jeg har rejst i mange år i forbindelse med mit arbejde, overnatninger var typisk 4 stjerners hoteller med egne restauranter. Privat tillader jeg mig fra tid til anden 5 Stjerners bare for at forkæle mig selv og familien.
Men jeg har ALDRIG set noget så flot som og gennemført som hos SGOYI i kolding.
Deres buffet var overdådig, ikke blot i udvalget, men også i præsentation. Alt hvad jeg fik var perfekt tilberedt og tilsmagt.
Og omgivelserne var af højeste standard. Flot dekoreret i et maritimt tema, som virkelig understregede at det var en seafood restaurant.
Alting skinnede, og toiletterne var de reneste jeg har set nogensinde.
Jeg kan kun anfægte een ting, og det er at Trustpilot kun tillader mig at tildele 5 stjerner for mit livs bedste madoplevelse.
Imponerende stor buffet
Imponerende stor buffet, og venlige betjening .
Maden var god og servicen helt i top…
Maden var god og servicen helt i top synes jeg det er ikke side gang jeg spiser der
Imponerende buffet og koncept.
Imponerende buffet og koncept.
Så fint - en god oplevelse
Så fint. Rent og pænt og et lækkert udvalg.
Der er churros og pandekager på dessert buffet, dog mangler softicen. Øv. Det ødelagde lidt min dessert. Almindelig is og churros er knapt så godt. Kaffe er til forbedring.
Ellers en god oplevelse.
Var inviteret på Sgoyi fredag den 8…
Var inviteret på Sgoyi fredag den 8 august, læste anmeldelserne herinde og glædende mig så absolut ikke til denne middag.
Alle de negative ord der er skrevet herinde, blev heldigvis gjort til skamme.
Ingen rotter på parkeringspladsen, vi så ingen myrer i restauranten.
Vi blev mødt af en sympatisk ung tjener, der forklarede os om deres mad og blev anvist bord.
Vi valgte kød og div. som skulle steges det tog 20 min. inden robotten kom med det, en tid der var os var mere end ok, da vi smagte på nogle af de andre retter imens. 2 gange kom den unge tjener rundt med kød på grillspyd som vi kunne vælge. Vi oplevede ikke kold mad, tværtimod var det varmt og indbydende, I den tid vi var der gik søde tjenere rundt og samlede tallerkner ved bordene, da vi forlod restauranten var det med et tak for i dag. Vi kommer helt sikkert igen, der var meget vi ikke fik smagt.
Fantastisk buffet, service, udvalg og pris
Fantastisk stor, lækker velsmagende buffet. Særligt vil jeg fremhæve deres mongolian barbecue som er den bedste jeg hidtil har oplevet - med lækker og frisk fisk og stort udvalg. Derudover god service, velegnet til hele familien og god pris (weekendpris på 388 kr for en voksen inkl dessert, kaffe, the, sodavand, øl og vin mv.). Vi kommer helt sikkert igen 😊
Besøget hos Sgoyi
Desværre blev det et besøg med ret mange udfordringer, og vi kommer desværre IKKE igen:
For det første lukker de alt for mange gæster ind i forhold til det personale som står for servicen, dernæst blev vi mødt at personale, som ikke kan et ord dansk.
Følgende manglede fra start:
Ketchup (særligt til børnene)
Remoulade
Salat mayonnaise
Så kørte de i løbet af aftenen tør for følgende:
Classic fadøl
Kylling spyd
Nuggets
Popcorn
Pandekager
... og der var overhovedet ingen service !
Pludselig opstod der også kø ved kaffemaskinen, den skulle tømmes og renses, bevares... det kan man ikke gøre for.
Samlet set blev det en negativ oplevelse som vi (familie på 13) gerne havde været foruden. ØV
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.