Extremely slow delivery, zero update, just wait some days is the answer. aAnd terrible customer services, wil not take up any responsibility. Not even spoken about the product, cheap Chinese bad qual... Mehr ansehen
Heb Jl voor mijn auto assesoires besteld. Het bestelde artikel kwam ruim op tijd aan mijn track en trace werkte perfect , pakket goed verpakt. Dus hier geen klachten. En de achteraf betaling met Klarn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heb op een eerdere review reactie gehad van Shadeflair, met het verzoek alle gegevens zoals order (14903), naam en afleveradres te bevestigen, dan zouden ze een nieuwe set remklauwcovers bestellen.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij ShadeFlair – Uw Expert in Auto Accessoires! Bij ShadeFlair streven we ernaar om elke autorit comfortabeler en stijlvoller te maken. Gevestigd in België en actief in zowel België als Nederland, specialiseren we ons in hoogwaardige autoaccessoires die zowel functionaliteit als finesse aan uw rijervaring toevoegen. Ons Aanbod: Van innovatieve opbergoplossingen tot luxe autostoelhoezen, ShadeFlair biedt een uitgebreide selectie van producten die zijn ontworpen met uw comfort en auto’s esthetiek in gedachten. Elk product is zorgvuldig geselecteerd en getest om te voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen. Tegengevallen? - Vermeld alstublieft uw ordernummer! Wij willen dit probleem oplossen, maar we kunnen dit niet weten zonder correcte informatie.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Terrible service
Scam. They have sent me not the product that is on their page. When i asked for refund they gave me chinese return address and told i need to handle return of the package to China myself

Antwort von Shadeflair
Gladde levering en uitstekende kwaliteit!
Mijn ervaring met de recente aankoop is buitengewoon positief. De levering verliep soepel en was snel, en het product werd in perfecte staat afgeleverd dankzij de secure verpakking.De kwaliteit van het product zelf is onberispelijk, wat getuigt van de aandacht voor detail van de verkoper. Deze aankoop heeft zeker mijn verwachtingen overtroffen en ik ben zeer tevreden met de geboden service en productkwaliteit. Ik kan deze verkoper van harte aanbevelen.!!!
Ik zou hier niets bestellen!!!!
Ik zou hier niets bestellen. Het product kwam uit China en ziet er goedkoop uit. Daarnaast werkt het ook niet naar behoren en is het naar mijn idee defect. Het bedrijf doet erg moeilijk over het retourneren. Meerdere keren gemaild, maar nog steeds geen retourformulier mogen ontvangen. Hopelijk komen ze met een gepaste oplossing..
15-09-2024: Erg bijzonder dat ik hier wel een reactie ontvang, maar verder nog niets van jullie heb mogen ontvangen per mail. Ik begrijp uit de reactie dat jullie 'moeilijk' kunnen doen over een retour, om zeker te weten dat er niets mis mee is. Ik heb van jullie een product ontvangen welke niet werkt......

Jammer genoeg iets besteld
Heb jammer genoeg iets besteld bij dit bedrijf en d'r levering is tussen de 5 en 12 dagen zeggen ze op hun site....grappenmakers.
Denk dat ik al 5 mailtjes verstuurd heb en 0 reacties....hoe kansloos kun je zijn.
Track en tracé slaat ook nergens op.
Laat dit bedrijf links liggen want het zijn gewoon oplichters!

Dropshippers en oplichters!!!
Dropshippers en oplichters!!!! Een gepersonaliseerde lichtmaan besteld om vervolgens een product te ontvangen met foto van een ander. Niet aannemelijk dat het om een fout gaat. Niet meer bereikbaar via de mail. 60 euro weggegooid

Antwort von Shadeflair
Top Klantenservice, Snel Antwoord!!!
De klantenservice heeft snel gereageerd op mijn vraag en het kleine probleempje met mijn bestelling direct opgelost. Levering was snel en efficiënt.!!!
oplichters!!!
Mijn zoon had bij deze webshop iets besteld voor in zijn auto. Echter heeft die deze bestelling nooit ontvangen.
We hebben dit bedrijf verschillende keren gemaild, maar deze worden niet beantwoord. klantenservice niet bereikbaar. De artikelen komen kenbaar uit China, gezien de track en trace in het chinees is. De reviews zijn kennelijk ook vervalst. Ik wil iedereen waarschuwen, bestel niet bij deze webwinkel. Het enige wat ze willen is je geld. Deze mensen hebben geen geweten, alles in eigenbelang.
NIEUWE UPDATE!!!! Na het plaatsen van deze review werd er ineens gereageerd op de mail die mijn zoon gestuurd had. Het artikel was zoekgeraakt en er werd een nieuwe opgestuurd. We zijn nu al enkele weken verder en mijn zoon heeft nog steeds niets ontvangen. Opnieuw een mail gestuurd en je raadt het al, geen antwoord. ik heb geen vertrouwen meer in dit bedrijf. Ze kunnen beter stoppen als ze zo met klanten blijven omgaan.

Antwort von Shadeflair
Snel Antwoord en Geen Enkel Gebrek!!
Ik ben zeer te spreken over de klantenservice. Mijn vraag werd snel beantwoord, en de bestelling kwam zonder enig gebrek aan. Het assortiment van de winkel is ook opvallend goed. Kortom, een zeer bevredigende ervaring!!!
Perfecte cadeau!!!
Deze brandblusser die eigenlijk een drankopslag is, heeft mijn bar een stijlvolle upgrade gegeven. Een leuke en unieke manier om favoriete drankjes te bewaren. Een must-have voor elke drankliefhebber!!!
Uitstekende Klantenservice en Vlotte Levering!
De klantenservice van deze winkel verdient alle lof. Mijn vragen werden snel en efficiënt beantwoord, en de levering was verrassend snel. Alles was in perfecte staat bij aankomst. Een geweldige ervaring van begin tot eind!
Romantisch en Praktisch
De Loveblanket heeft mijn nachten opgefleurd! Waterdicht, wasbaar en perfect voor intieme momenten. Echt een aanrader!
Chinese producten en retour naar China!
Blijkt een dropshipping organisatie. Heel slecht te bereiken per mail. Ik had een tracker besteld, welke verdwenenn was bij de post instanties. Vervolgens bestelling geannuleerd, maar weken later komt toch nog een product binnen. Door te laat leveren wilde ik het retour sturen, maar moet naar China... kosten over de 20 euro.
Advies: Bestel hier niets!

Antwort von Shadeflair
Absoluut niet de moeite waard
Absoluut niet de moeite waard. Verschrikkelijke klantenservice. Toch betalen, ondanks je het hebt teruggestuurd??

Antwort von Shadeflair
Dit is een dropshipping organisatie
Dit is een dropshipping organisatie. Ik had iets besteld waar ik niet tevreden over ben en nu moet ik het op eigen kosten terugsturen naar China... En die kosten zijn vele malen duurder dan het product zelf. Ook het adres waarnaar het retour moet is onduidelijk met zo veel kenmerken dat het niet duidelijk wat nu de plaatsnaam is om naar terug te sturen etc.
Bestel hier niets!

PAS OP!! Neppe reviews op hun websites
Ik heb gelukkig NIETS gekocht.
Ik zie op hun websites (zij hebben ook de website Bazelaar .nl), alleeeeen maar mooie 'geverifieerde' succesreacties van Trustpilot.
Maar als ik hun mooie verhalen opzoek op Trustpilot dan zie ik deze verhalen NERGENS terug, sterker nog..... ik zie alleen maar 1-sterren reviews. HEEL MISLEIDEND!!

Ook ben ik ingetrapt
Ook ben ik ingetrapt . Dit zijn oplichters. Het product komt van aliexpress en als je wilt retourneren betaal je een vermogen

Antwort von Shadeflair
Unfortunately did not read reviews…
Unfortunately did not read reviews earlier. Item ordered almost a month ago says its delivered but I haven't received. Also no response to my mail.

Antwort von Shadeflair
Het bestelde komt wel maar werkt slecht.
Uiteindelijk reageert men wel op mail en wordt het bestelde bezorgd. De kwaliteit van mijn bestelling was slecht en na 1x gebruiken kapot. Een nieuwe bij Bol gekocht voor dezelfde prijs en die was wel prima. Doen we nooit meer.

Helaas kan je geen 0 sterren geven en voelt als oplichting
Helaas kan je geen 0 sterren geven. Bestelling nooit ontvangen en ook nooit aangeboden want dat kan ik zien via de opnames van onze deurbel. Géén enkele intentie om tot een oplossing te komen. Reageren nergens op. Voel mij opgelicht. Inmiddels contact met Klarna gezocht. Mensen, bestel hier helemaal niks want je krijgt niks en bent je geld kwijt. Een gewaarschuwd mens telt voor 2.
Naar heel lang en vele e-mails toch een reactie. Eindelijk komt er een kevering aan. Bij opening blijken niet de 3 bestelde sets erin te zitten maar er zitten er maar 2 in. Nu weer de e-mails, zijn er al 4 weg, versturen en zoals gewoonlijk geen antwoord. Wees gewaarschuwd en bestel hier helemaal niets. Ik snap niet dat zoiets kan en mag bestaan.

Waardeloos
Waardeloos ! Het product is volgens track and trace geleverd maar nog niks ontvangen. Ze antwoorden ook niet op mails. Ondertussen sturen ze wel continu publiciteit door. Adres in Antwerpen is fake. Komt gewoon uit China. Voel me voor eerste keer echt bedrogen.

Antwort von Shadeflair
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.