Jeg har lige købt et par benskinner hos Shads og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Bestillingen var nem at gennemføre, og kort efter fik jeg besked om, at pakken var på vej. Leveringen kom hurtigt,... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Super tilfreds med købet af benskinner til vores dreng. Vi er overrasket over hvor skarpe billederne er, trods de er printet over på et andet materiale. Så personlige skinner hjalp på humøret... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det er nogle yderst nydelige benskinner. Lidt skuffet over skriften er en lille smule utydelig. Da pakken ankommer er jeg lidt skuffet over designet. Føler godt det kunne være en smule federe hv... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde hørt godt om Shads Football fra nogle venner, så jeg valgte at prøve det af for mig selv, for at se om det mine venner sagde virkelig kunne passe. Og lad mig bare sige, det har IKKE sk... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Shads Football sælger unikke formbare benskinner, som kunden selv skal designe på vores hjemmeside. Hertil sælger vi andet fodboldudstyr. Tjek vores hjemmeside og få inspiration til dit næste sæt benskinner.
Kontaktinformationen
Nordre Fabriksvej 7a, 8722, Dänemark
- info@shadsfootball.dk
- shadsfootball.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
God kundeservice
Gode og flotte benskinner der passer perfekt fedt at man selv kan designe dem og rigtig god kundeservice👍
Top nemme at tage ibrug
Top nemme at tage ibrug
Sidder perfekt
Det er nogle yderst nydelige…
Det er nogle yderst nydelige benskinner.
Lidt skuffet over skriften er en lille smule utydelig.
Da pakken ankommer er jeg lidt skuffet over designet. Føler godt det kunne være en smule federe hvis man fx købte det til sin søn.
Pakket var lidt smadret men det er vel leverendøren der ikke pakker tingene ordentligt…

Antwort von Shads Football
Det er nogle gode benskinner der holder…
Det er nogle gode benskinner der holder lang tid og sidder godt
Customized benskinner
Super fede customized benskinner i høj kvalitet. Servicen var helt i top.

Shades football
Fantastik kvalitet og hurtig levering og de passer perfekt

Hurtig levering
Hurtig levering, Fantastisk kvalitet og bare en god vare:)

Antwort von Shads Football
Nem og hurtig bestilling samt fantastisk produkt
Har nu købt to par til min søn, og han er kæmpe fan! Bestillingen foregår nemt og hurtigt, og muligheden for at customize er et kæmpe hit. Kan på det varmeste anbefale Shads.

Fantastisk koncept!
Fantastisk koncept!! Nemt at tilpasse sine nye benskinner. Smart, med navn på. Herhjemme er vi fan, og vilde med benskinner, tape og strømper!

BEDSTE benskinne
BEDSTE benskinne, den er Virkelig behærlig og ha på, er selv virkelig glad for dem. Vil udentivl købe fra Shads igen

Fantastiske produkter
Fantastiske produkter! Nemt at forme benskinnerne til den perfekte pasform har brugt deres produkter i en halv sæson. En benskinne der kan holde til meget, som er nem at gøre ren igen og strømper i høj kvalitet. Fem stjerner herfra!

Antwort von Shads Football
En leg at customize mine skinner
Super overskuelig customize sektion, som gjorde det til en leg at designe mine skinner. De var lige som forventet, og fitter helt perfekt.

Antwort von Shads Football
Det er virkelig nogle gode benskinner
Det er virkelig nogle gode benskinner. Udvalget hos Shads er også godt!
Er vild med pasformen på benskinnerne

Antwort von Shads Football
Jeg modtog et par benskinner
Jeg modtog et par benskinner, og de sidder bare helt perfekt og ligesom jeg har ønsket mig. Det med at man selv kan være med til at designe dem, gør bare oplevelsen endnu mere fed! Super taknemmelig og glad for jeg blev introduceret for “shadsfootball”. Vender helt sikkert tilbage!

Antwort von Shads Football
Sindsygt lækre benskinner jeg har…
Sindsygt lækre benskinner jeg har modtaget. De var super nemme at forme og jeg er sikker på at jeg får dem brugt rigtig meget. Tak for god service!

Antwort von Shads Football
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.