Shads Football Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige købt et par benskinner hos Shads og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Bestillingen var nem at gennemføre, og kort efter fik jeg besked om, at pakken var på vej. Leveringen kom hurtigt,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tilfreds med købet af benskinner til vores dreng. Vi er overrasket over hvor skarpe billederne er, trods de er printet over på et andet materiale. Så personlige skinner hjalp på humøret... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det er nogle yderst nydelige benskinner. Lidt skuffet over skriften er en lille smule utydelig. Da pakken ankommer er jeg lidt skuffet over designet. Føler godt det kunne være en smule federe hv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde hørt godt om Shads Football fra nogle venner, så jeg valgte at prøve det af for mig selv, for at se om det mine venner sagde virkelig kunne passe. Og lad mig bare sige, det har IKKE sk... Mehr ansehen

1. Sportbekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Shads Football sælger unikke formbare benskinner, som kunden selv skal designe på vores hjemmeside. Hertil sælger vi andet fodboldudstyr. Tjek vores hjemmeside og få inspiration til dit næste sæt benskinner.

Hervorragend

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det er nogle yderst nydelige…

Det er nogle yderst nydelige benskinner.
Lidt skuffet over skriften er en lille smule utydelig.

Da pakken ankommer er jeg lidt skuffet over designet. Føler godt det kunne være en smule federe hvis man fx købte det til sin søn.

Pakket var lidt smadret men det er vel leverendøren der ikke pakker tingene ordentligt…

20. Februar 2024

Hej,

Tak for din feedback! Vi er glade for, at du kan lide benskinnerne, men vi beklager, at designet og skriften ikke helt levede op til dine forventninger. Vi arbejder på at forbedre os. Tak for din ærlige anmeldelse!

Customized benskinner

Super fede customized benskinner i høj kvalitet. Servicen var helt i top.

11. Dezember 2023

Hej,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Shades football

Fantastik kvalitet og hurtig levering og de passer perfekt

25. Jänner 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, Fantastisk kvalitet og bare en god vare:)

16. Jänner 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem og hurtig bestilling samt fantastisk produkt

Har nu købt to par til min søn, og han er kæmpe fan! Bestillingen foregår nemt og hurtigt, og muligheden for at customize er et kæmpe hit. Kan på det varmeste anbefale Shads.

10. Oktober 2023

Hej,

Vi er rigtig glade for din positive feedback! Tusind tak for de flotte 5 stjerner og for at vælge os.

Fantastisk koncept!

Fantastisk koncept!! Nemt at tilpasse sine nye benskinner. Smart, med navn på. Herhjemme er vi fan, og vilde med benskinner, tape og strømper!

16. August 2023

Hej,

Tak for din tillid og de 5 stjerner! Vi er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger. Vi glæder os til at se dig igen!

BEDSTE benskinne

BEDSTE benskinne, den er Virkelig behærlig og ha på, er selv virkelig glad for dem. Vil udentivl købe fra Shads igen

29. Juni 2023

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter! Nemt at forme benskinnerne til den perfekte pasform har brugt deres produkter i en halv sæson. En benskinne der kan holde til meget, som er nem at gøre ren igen og strømper i høj kvalitet. Fem stjerner herfra!

17. Juni 2023

Hej,

Tusind tak for de 5 stjerner! Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse. Vi håber, du kommer igen snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En leg at customize mine skinner

Super overskuelig customize sektion, som gjorde det til en leg at designe mine skinner. De var lige som forventet, og fitter helt perfekt.

10. Juni 2023

God dag, Jeppe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er virkelig nogle gode benskinner

Det er virkelig nogle gode benskinner. Udvalget hos Shads er også godt!
Er vild med pasformen på benskinnerne

14. Juni 2023

God dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg modtog et par benskinner

Jeg modtog et par benskinner, og de sidder bare helt perfekt og ligesom jeg har ønsket mig. Det med at man selv kan være med til at designe dem, gør bare oplevelsen endnu mere fed! Super taknemmelig og glad for jeg blev introduceret for “shadsfootball”. Vender helt sikkert tilbage!

14. Juni 2023

God dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sindsygt lækre benskinner jeg har…

Sindsygt lækre benskinner jeg har modtaget. De var super nemme at forme og jeg er sikker på at jeg får dem brugt rigtig meget. Tak for god service!

1. Juni 2023

Hej!

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det sætter vi stor pris på, og vi vil gøre alt for, at din næste oplevelse bliver lige så god.

Victor, Shads Football

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr