Veldig dårlig butikk.
Har ventet på varer i tre uker, så jeg måtte kjøpe dem i andre butikker i stedet. Jeg hadde også store problemer med retur. Kommer aldri til å handle i denne butikken igjen. Anbefales ikke!
Marcin
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Marcin
Varer enda ikke sendt etter 14 dager!
Kundeservice sier 5-10 dager.
Anbefales ikke om du vil ha det du bestiller.
Jeg bestilte mc klær i juli...fikk dem i midten av september. Desverre passet ingenting av det,til tross for at jeg brukte måletabell, så det ble sendt i retur. Returfrakt ble også dyrere enn opplyst om..anbefaler ingen å handle på sharkspeed.no.
Har i bestilling varer dem venter inn på lager hos seg. Dem svarer på alle henvendelser med engang.
Lurer på om at en del av disse negative omdømme kommer fra konkurrenter på markedet.
To much hazzle with everything, wrong items, wrong sizes, missing items, some clothes in plastic covers, others just free floating in the box, no shipping or return label, impossible to get through to customer service, and when you finally get a hold of them; no help
Har kjøpt bukse,jakke,hjelm og hansker.
Varene ble levert raskt.Et plagg er det noe leveringstid på,det er ok.
Varer de har på lager ble sendt umiddelbart.Kvaliteten og designet på klærne ser meget bra ut.Har kontaktet dem på mail etpar ganger med spørsmål,de har svart raskt på alle spørsmål.Kommer nok til å handle mer her til tross for negative omtaler.
Sharkslow!
Ordered an all weather overall, a balaclava and some gloves September 9. but it has not arrived yet. I was in contact with Sharkspeed support after 4-5 days, asking why there were no shipping information on my order. They told me they did not have the announced products in their own wear house, but it would soon ship from their distributor. Almost a month has gone by, and they have still not shipped. Also no information from Sharkspeed regarding the delay.
I belive this company might be a scam? Stay away!
Update October 14.
Order still not sent. My demand for cancellation of the order has also been ignored.
Update October 17.
Order received today, so not as scam after all. Just insanely late on delivery. And no information from Sharkspeed regarding late delivery. Have "upgraded" my review from 1 star to 2 stars.
Bestilte Mc-tøj tidligt i Juli og måtte 2 gange spørge hvad som skete med forsendelsen - fik samme svar begge gange, at de havde problemer med leverancen.
Aftalte derfor at de skulle annullere bestillingen.
Sharkspeed valgte alligevel at sende bestillingen uger efter vi aftalte det modsatte og jeg valgte ikke at modtage den og den gik i retur.
Sharkspeed sender da faktura for retur og porto - for en bestilling vi havde aftalt de aldrig skulle sende.
De har ikke svaret på 4 henvendelser ila 20 dage.
Helt igennem uprofessionel - STAY AWAY
Ordered a pair of gloves they had on campaign. After a few days it occurred to me that they never sendt me a tracking number or a confirmation that said item was in transit. To my surprise it arrived in my mail box as a normal non tracking letter. In the future i will only order from them if they provide tracking. Other than that i give them stars for fast delivery and quality product.
Bestilt og betalt varer for snart en måned siden og har ikke motat disse enda.
Har vært i kontakt per mail men de er ikke i stand til å svare og ber meg ringe.
Har prøv dette uten å komme i kontakt etter lang venting i tlf kø.
Jeg kommer til å styre klar av dette firmaet i fremtiden.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.