Zamówiłam na stronie Shein buty, dotarły do mnie. Nawet ich nie przymierzyłam ponieważ w między czasie znalazłam inne, odesłałam,Shein nie chce mi zwrócić pieniędzy ponieważ uznał, że te buty noszą śl... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
SHEIN to złodzieje i oszuści! Zwróciłam pełnowartościowy produkt, a otrzymałam tylko połowę refundacji, bo uznali, że zwrot jest niezgodny z ich polityką zwrotów! Z botem nawet nie ma co pisać, bo odp... Mehr ansehen
Można znaleźć fajne rzeczy w fajnych cenach ale na ostatnią paczkę czekam trzeci miesiąc, na infolinii nie da się połączyć z jakimkolwiek pracownikiem a paczka nie była za grosze. Rozłącza połączenie... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Sytuacja taka sama jak u innych
Sytuacja taka sama jak u innych. Brak zwrotu pieniędzy za oddane rzeczy. Obsługa klienta standardowo odpisuje ,że paczka nie dotarła do magazynu, pomimo ,że Inpost widnieje jako dostarczone .Reklamacja w InPost potwierdza dostarczenie paczki. Teraz ani towaru ani pieniędzy .Nie polecam , nie zamawiajcie tam!!!
Mi również nie oddali pieniędzy jedna…
Mi również nie oddali pieniędzy jedna paczka cała zaginęła a z dwóch innych ubrania …
Mi również nie oddali pieniędzy za 4…
Mi również nie oddali pieniędzy za 4 kurtki z 4 zwrotów w tym jeden był łączony. Obsługa klienta na początku odpisała, że te kurtki nie dotarły na magazyn, gdy poprosiłam o dowód z monitoringu odpisali, że nie mają takiej możliwości i nic nie mogą zrobić. Teraz każdy bilet po ok 24 godzinach zostaję zamykany bez odpowiedzi. Odradzam kupowanie w tym sklepie, nawet jak było wszystko super to się w końcu zmieni. Liczba oszukanych rośnie.
Edit: Coś się u nich zmieniło, zaczęli odpisywać i rozliczyli wszystkie brakujące zwroty mimo, że wcześniej odpisali, że ich nie ma na magazynie.
SHEIN NIE ZWRACA PIENIĘDZY ZA ODDANE RZECZY!!!
Cześć,
przestrzegam wszystkich przed zakupami na SHEIN.
Zwróciłam towary z 4 zamówień w dn. 28.10.2024.
Łączna kwota zwracanych towarów to prawie 1000zł!!!!
Zwrócone towary zostały dostarczone do magazynu 30.10.2024. Zwrot towarów został zarejestrowany zarówno przez przewoźnika, jak i w systemie Shein, gdzie status widnieje jako DOSTARCZONE.
Niestety mimo, że polityka Shein jasno wskazuje na to, że zwrot pieniędzy za towar powinien nastąpić do 5 dni od dostarczenia paczki nadal nie otrzymałam pieniędzy.
Złożyłam ticket przez ich stronę obsługi klienta ale sprzedawca twierdzi, że paczek nie ma na magazynie. To, że zostały tam dostarczone jest jasno widoczne i w systemie SHEIN i w systemie przewoźnika.
Nie jest winą klienta to, że pracownicy magazynu nie potrafią teraz znaleźć paczki, która została tam dostarczona.
Odradzam wszystkim zakupy - SHEIN NIE ODDAJE PIENIĘDZY ZA ZWRÓCONE ZAMÓWIENIA.
Sytuacja jak u innych
2 raz robię zwrot za 1 razem oddali za drugim jest cały czas realizacja przez bank
OSZUŚCI!!!
OSZUŚCI!!!! NIE ZWRACAJĄ PIENIĘDZY!!!! Pierwszy raz mi się to zdarzyło z Shein ale to jakiś koszmar. Zamykają korespondencję bez wyjaśnienia tylko ze słowem "przykro nam" a pieniędzy jak nie było tak nie ma.
Zwykłe oszustwo
Również zostałam oszukana przy 2 zwrotach, w 1. Przypadku zwrócili czesc twierdząc że druga rzecz nie dotarła na magazyn. W 2 przypadku paczka została dostarczona i na tym koniec, podobno cała paczka nie dotarła na magazyn. Jest to zwyczajne oszustwo.
Dodawajcie również swoje opinie pod sama nazwa "shein", tam ocena jest na poziomie powyżej 4 i niestety inni mogą też zostać oszukani.
To samo co u pozostałych osób
To samo co u pozostałych osób. Nie otrzymałam pełnej kwoty zwrotu mimo, że odesłałam całe zamówienie. Pisałam kilka razy, oczywiście otrzymałam odpowiedź, że nie mogą mi pomóc.
Nie zwrócili mi pieniędzy za ostatni…
Nie zwrócili mi pieniędzy za ostatni zwrot. Wcześniej to się nie zdarzało. Teraz kończą moje zapytania bez żadnej odpowiedzi.
Złodzieje
Nagrywałam na kamerach zwroty gdzie jest dowód na to, ze wsadzałam je wszystkie do paczki a za część nie chcą oddać pieniędzy. 3 razy z rzędu! Ktoś tam kradnie. Zgłoszę sprawę na policję
Złodzieje
Świetnie, widać, że nie tylko mnie chcą oszukać. Zwrot poszedł, wszystko rozpatrzyli prócz jednej kurtki. Teraz wmawiają mi, że nie odesłałam produktu, a wg statusu jest w ich kontroli.
Oszuści!!
Oszuści!!! Wmawiają że nie zwróciłeś produktów i nie oddają pieniędzy. W paczce było kilka rzeczy za cześć oddali, za resztę nie bo twierdzą że ich nie było. Nie są w stanie Ci tego udowodnić brak zapisu kamer i proszą o zrozumienie że nie oddadzą pieniedzy. Odpisują różne osoby a treść ta sama czyli kopiuj wklej.
No niestety to samo
No niestety to samo. Zwrot dostarczony i cisza. Nie wiem co robić, bo suma bardzo porządna
Sytuacja jak u innych
Sytuacja jak u innych, paczka zwrócona dostarczona, przeszła kontrolę jakości i cisza. Obsługa twierdzi że paczki nje otrzymali na magazyn. Skoro nie ma jej na magazynie jakim cudem przeszła kontrolę jakości? Ktoś wie co robić w takiej sytuacji? Mi piszą, że pieniędzy oddać nie mogą, bo nie mają zwracanego towaru XD
Złodzieje
Złodzieje , za zwrócony towar nie oddali pieniędzy twierdzą, że nie dostali zwrotu gdzie jest potwierdzenie dostarczenia przez kuriera . ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAK WYGLĄDA KORESPONDENCJA
Oszukana przez shein na kwotę 255 pln
Odysłałam paczkę z dwoma różnymi zamówieniami (zwrot łączony) dwie sukienki. Otrzymałam kasę za jedną, a druga wisi jako zakończono kontrolę jakości. Pisałam do shein o zwrot kasy to napisali, że nie ma jej na magazynie. Na kolejne zgłosznie nie odpisują
Oszukana
Też zostałam oszukana paczki że zwrotem wysłałam i to 4 z różnych zamówień łączonych i do teraz nie dostałam pieniędzy zwrotu a paczki piszą że dostarczone po stronie in postu a w shein piszą że nie ma paczki więc pytam gdzie zaginęły i dlaczego my mamy za to odpowiadać jest takie coś jak ubezpieczenie paczki gdzie nasze paxzki zwroty i pieniadze???czujemy się oszukani prosimy o pomoc to nie są małe kwoty te ostatnie zwroty prawie 400zł to dużo pieniędzy przez co Shein zacznie tracić dużo klientów
MOze trzeba zrobić jakiś zbiorowy pozew skargę nawet na policję i pisać do in postu może oni jakoś też pomogą?
Oszuści
Nie oddają pomiędzy za zwrot, zero kontaktu, zero pomocy, problem ma dużo osób
Brak zwrotu pieniędzy
Dokładnie 22 października oddałam dwa zamówienia w osobnych paczkach, jedna z nich normalnie dotarła na magazyn, pieniadze zostały zwrócone ale druga paczka utknęła na pozycji „zwrot dostarczony”. Minęły dwa tygodnie dalej nie dostałam zwrotu pieniędzy od shein, a moja paczka dalej jest na pozycji „zwrot dostarczony” pisałam do nich niestety dostawałam odpowiedz ze paczka została dostarczona ale nie ma jej w magazynie i nic nie mogą zrobic. Nie wiem jak to mozliwe. Pisałam do nich po raz kolejny ale przestali przyjmować moje bilety i juz całkowicie nie odpisują. Dzisiaj chciałam zwrócić inną paczkę ale kiedy składam wniosek o zwrot wyswietla sie komunikat ze cos poszło nie tak. Mieliście takie przypadki? Wiecie co zrobic? Juz wiem ze nie moge liczyc na pomoc od nich a naprawde szkoda mi pieniędzy na paczki ktore oddałam i zapłaciłam a nie zwrócili mi pieniędzy.
Nie kupujcie już tam
Też zostałam oszukana, we wrzesniu zwróciłam pełny zwrot. Jest potwierdzenie że paczka dotarła do nich. Pisząc do nich to najpierw że zgłoszenie nie rak było zgłoszone przez Klarna. A dzisiaj otrzymałam informację że niby w paczce nie było czegoś. Wszystko odsylalam jak zawsze. Mają straszny bajzer i oszukuja. Trzeba jakiś spor razem złożyć? Może taka metoda? Pozdrawiam
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.