Leje af udendørs aktivitetsbane. Her fejrede vi bl.a. min hunds 1-års fødselsdag. Her kan man invitere andre hundevenner og vovserne har en fest. Pladsen er sikket indhegnet og der er masser af plads... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Menja- dansk spids, er blevet verdens bedste hund, blandt andet fordi den har fået vigtig og kompetent hundetræning hos jer. På gåture møder den gamle "skolekammerater" f.eks Tosca og Turner, så får... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Man kan være sikker på at få lækre kvalitetsprodukter uden alt mulig kunstig skrammel i. Priserne er meget fair ift kvaliteten. Fin overskuelig webshop, hyggelig lille fysisk butik. Det sødeste pers... Mehr ansehen
Fantastisk butik 😁 Købte et dækken til min hund, som desværre ikke passede. Talte med en meget sød dame, som tålmodigt guidede mig frem til rette størrelse, som landede hos os ikke engang... Mehr ansehen
Smedegade 25, Ketting, 6440, Augustenborg, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Mage til service skal man lede længe efter. Der bliver fulgt op, der er fantastisk rådgivning, der er hele tiden den der ekstra service, som mange store butikker helt glemmer. Jeg kan kun anbefale hele teamet i Hundehjertet. De er kloge, dygtige og yder alt, de kan. Tak for jer alle sammen.
Hilsen en meget taknemmelig kunde i Sønderborg

Antwort von Hundehjertet
Fint udvalg og mange ting. Men service omkring levering eller mangel på samme halter virkelig. Bestilte et par poser godbidder 9. januar som dags dato den 19. januar ikke engang er kommet i Postnords besiddelse. Man får intet svar når man skriver til dem på Facebook og efterspørger information om hvordan ens pakke endnu ikke er leveret snart 14 dage efter bestilling.
Man skal ihvertfald ikke bestille hvis man står og kun har mad til sin hund i 2 dage og skal bruge noget foder.
En leveringstid på flere uger gør at vi benytter en andre leverandører med leveringstid på 1-2 dage.

Antwort von Hundehjertet
Handler ofte i deres fysiske butik, og får altid fantastisk service og gode råd. Deres varer er topkvalitet og der er fokus på naturlige råvarer.
Vi har også deltaget i deres hvalpetræning 1, som vi var utrolig tilfredse med. Lærerig og gode forklaringer på øvelserne. Træneren havde altid tid til forskellige småspørgsmål efter endt træning.
Den mest fantastiske hunde butik, både personligt og netshoppen. Super fagligt personale, god kommunikation. Jeg kan varmt anbefale at handle for ens hund her. Sunde lækre naturlige godbidder, og altid et godt udvalg.
Jeg bestilte og betalte for et par varer d. 22 maj
Jeg rykkede for min bestilling d. 27. maj
d. 1. Juni er der stadig intet sket.
Jeg giver den til fredag, ellers er det politianmeldelse.

Antwort von Hundehjertet
Elendige tilbagemeldinger. Sendte en ordre afsted - efter 3 uger fik jeg en mail med en undskyldning om at de havde overset min ordre og det jeg bestilte var udgået men de havde et andet produkt. Sender så en ny bestilling afsted 9. maj og har stadig ikke hørt noget.
Langsom leverance. Tilgengæld ankom pakken med kulørt gavebånd omkring og to pakker hundegoodies indeni - det fik mig til at glemme den lidt lange leveringstid (lidt mere end en uge).
Den bedste hundebutik både real og online. Sødt og imødekommende personale.
Fantastiske produkter, både foder og snacks nyder vores hund godt af. Altid pænt indpakket når det sendes med posten.
Vores hund har fået massage og osteopati i over 5 år, fordi den blev konstateret med hoftedysplasi og dyrlægen ville aflive hende.
Jeg fik mine varer 1,5 dag efter bestilling, hvilket er fantastisk. Min hund er rigtig glad for det hjortegevir vi bestilte, og har ikke stoppet med at tygge i det siden han fik det. Varene var også rigtig fint indpakket, og vi fik smagsprøver, som vores hund var helt vild med. Jeg kommer garanteret til at bestille fra Hundehjertet igen!
Fantastisk butik 😁
Købte et dækken til min hund, som desværre ikke passede.
Talte med en meget sød dame, som tålmodigt guidede mig frem til rette størrelse, som landede hos os ikke engang et døgn efter sammen med en retur label 👏
Og ikke nok med det - begge bestillinger kom sammen med godbidder til både mennesker og dyr 🤩
Og prisen på dækkenet var billigere her, end alle andre steder 👍
En rigtig god oplevelse, så her vil jeg gerne handle igen 😁
Desværre sælger hundehjertet varer de ikke har på lager, og efter en kort samtale via mail, hvor de beklager men varen var ikke leveret som forventet fra leverandør og står i restordre, så hører man ikke mere - jeg har spurgt på mail to gange hvad vi så gør med ordren, men hundehjertet vælger ikke at svare.
Varen står stadig på lager på sitet til bestilling, selv om leverandøren nu efter min bestilling har givet besked om at varen er i restordre.
Dvs. der sælges varer de ikke selv har på lager.
Det er helt fair man ikke kan levere en varer som forventet. Men ikke at gøre yderligere med ordren som jeg efter deres mail ikke ved om er annulleret, og de har stadig pengene reserveret på mit kort? Og dernæst ikke længere besvare mine mails, det virker for mig useriøst.
Gode priser og hurtig levering. Modtog pakken meget pænt pakket ind og indeholdende godbidder til fire- og tobenede.
Har bestilt et halsbånd, som kom hurtigt og bare var det helt rigtige. Pakken var pakket så fint, og min hund glædede sig - der var nemlig velduftende guffer med. Er super tilfreds.
Super oplevelse.
Bestilte en RuffWear Sele, og alt var 100% som beskrevet på siden.
Det bestemt ikke sidste gang jeg handler der, faktisk kribler det lidt i fingrene for at købe en portion godbidder der inde også, er helt sikker på der er nogen her hjemme som ville blive ovenud glad for det!
Virkelig god oplevelse på hundehertet.dk. Gode produkter samt priser og hurtig utrolig levering. En super shop til alle dagligvarer til vores hund. Tak for hurtig levering 👍
Lidt for sen levering til min tålmodighed, om det er post nord der lavede ged i den, eller om pakken aldrig blev sendt til tiden, fandt jeg aldrig helt ud af, men forsendelsen tog i alt 7 hverdage..
Der har dog været fin kundeservice ved henvendelse pr mail, og der blev hurtigt sendt ny pakke afsted, som jeg modtog den dag de lovede 👍
Den bedste service jeg har oplevet. Varen blev bestilt mandag ved 16 tiden, og den ankommer tirsdag. Den er pakket ind som en gave, og der lå godbidder til både hund og mig som ekstra i pakken. Kan varmt anbefales.
bestiller ofte hos hundehjertet. varen kommer altid som bestilt. fint pakket, og altid med en lille godbid pakket med.
Varen svarede til mine forventninger og var smukt indpakket og oveni var der guffer med til både hund og menneske 😃. Måtte dog lige rykke for den, men fik hurtigt besked om, at den ikke havde været på lager, og at der havde været vrøvl med IT-systemet, så jeg derfor ikke havde fået besked om den var i restordre.
Jeg vil dog ikke tøve med at handle der en anden gang 😊.
Kunne dog godt ønske mig, at man allerede inden bestilling kan se, om varen er på lager.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.