Spandoek besteld bij Reha. Ik had iets verknoeid bij de opmaak, dit is door Reha opgepakt en aangepast. Zeer attent van ze. De bestelling was snel klaar en voldeed volledig aan onze verwachtinge... Mehr ansehen
30 juli 2 petjes besteld nog niks gehoord of ontvangen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
De Webshop van Reha Reclame & Design geeft je de mogelijkheid om Kleding - Spandoeken zelf te ontwerpen en te bestellen. Reha Reclame & Design zal werken met de beste producten van de hoogwaardigste kwaliteitseisen. Bestel gerust bij Reha Reclame & Design. Tot snel !
Nijverheidstraat 22, 7581PV, Losser, Niederlande
- 0535364307
- info@reha-reclame.nl
- shop.reha-reclame.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
De bezorging was snel.
De bezorging was snel.
Het artikel paste goed.
En voor sommige mensen is ook fijn als je achteraf de factuur kan betalen!
Geleverd wat je hebt besteld.
Geleverd wat je hebt besteld.
Mooi en duidelijk leesbaar van een behoorlijke afstand en scherpe foto’s
30 juli 2 petjes besteld nog niks…
30 juli 2 petjes besteld nog niks gehoord of ontvangen

Antwort von Reha Reclame & Design
Nette snelle service
Nette snelle service, na ontwerp in handige online spandoek-designtool. Dank ReHa!
Mega tevreden!
Nu al twee spandoeken besteld en beide keren super enthousiast. De kleuren komen er goed uit en de kwaliteit is top! Daarnaast was de bestelling elke keer binnen 2 dagen al klaar.
Super fijn geholpen!
Rene reageert ontzettend snel op berichtjes en heeft op korte termijn de tijd weten te maken om ons te helpen met een spoedgevalletje. Hij heeft mooie etiketten geprint en deze erg snel op de flessen geplakt. Het ziet er super netjes uit.
Al bij al, goede ervaring. Professioneel en vriendelijk!
Goed overleg en mooie resultaten
Het is altijd fijn overleggen met ReHa om tot een mooi resultaat te komen. Wij hebben deze ervaring voor bestickeren van de auto’s en het borduren van de bedrijfskleding. Altijd een snel en super resultaat.
Super samenwerking en prachtig…
Super samenwerking en prachtig resultaat. Voor ons kinderkoor mooie jasjes met borduursel en opdruk. René heeft met alles geholpen: het ontwerp, de maten - alles in nauw overleg en het resultaat mag er zijn!
Etiketten voor flessen olijfolie
Reha heeft voor ons etiketstickers voor op onze flessen olijfolie gemaakt. De kleur die wij in gedachten hadden bleek niet goed te printen te zijn. René dacht goed met ons mee en heeft meerdere proefstickers gemaakt waaruit we konden kiezen. Het contact was heel fijn, meedenkend snel en helpend. We zijn erg blij met de manier hoe we zijn geholpen! Super fijn om dit gewoon makkelijk lokaal te regelen en niet via internet.
Onvriendelijk
Super snelle en top service
Super snelle en top service. Onze carnavals vereniging ontzettend geholpen met een last minute bestelling!
Snel en vriendelijk
Snel, vriendelijk en deskundig. Altijd prima mee samen te werken!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.