Sikkerflyt Bewertungen 36

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende service! Oscar var nem at booke, kommunikation var super flydende, og selve flytningen gik upåklageligt! Giver mine varmeste anbefaling, helt klart byens bedste!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bookede Sikkerflyt efter anbefaling og det var med garanti en super tilfredsstillende flytning, hvor humøret var højt og møbler og inventar blev behandlet skånsomt. Vi kan på det varmeste anbefale... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse med Sikker Flyt! Jeg kan varmt anbefale Sikker Flyt! Fra første kontakt var kommunikationen professionel, hurtig og venlig. De gav et fair tilbud og holdt præcis, hvad de l... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oscar og Theo gjorde et helt fantastisk stykke arbejde. De var venlige, i møde kommende og meget professionelle. Alt hvad man gerne vil have, når man booker flyttemænd. Mine varmeste anbefalinger.

1. Umzugsunternehmen
  2. Dienstleister für die Abfallentsorgung
  3. Flatpack-Möbelaufbau
  4. Transportdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er et flyttefirma, der lægger stor vægt på kvalitet og kundetilfredshed. Vores mål er at gøre din flytning så nem og effektiv som muligt. Med et dygtigt team, der tilpasser sig dine behov, tilbyder vi fleksible løsninger, uanset hvor stor eller lille opgaven er

4,8

1 Stern

Fremragende service

12. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik hjælp af Oscar og Teo fra…

Fik hjælp af Oscar og Teo fra Sikkerflyt, og servicen var helt i top.
De var super effektive, passede godt på alle mine ting og arbejdede hurtigt.
Kan helt klart anbefales, hvis man vil have en problemfri flytning.

1. Dezember 2025

Super fedt firma!!

Bookede til hjælp med at flytte. De kom til tiden, var hurtige men rolige så alle mine ting ikke blev beskadiget. Anbefaler helt klart!!

30. September 2025

Sikkerflyt igen!

Vi har endnu en gang brugt Sikkerflyt. Og denne gang var vi lige så glade som sidst. God pris, hjælpsomme og flinke. Skal helt sikkert bruge dem næste gang vi skal have noget flyttet.

7. November 2025

virkelig godt gået....

virkelig godt gået....
Kan virkelig se hvordan i er udviklet jer fra da i var arbejdsmænd til nu selvstændig. er virkelig tryk ved jeres måde at arbejde på og den trykhed i gav mig. istedet for den lange tid gennem administrationen som der var sidst da jeg brugte et større firma sidste gang. min mormor skal i flytte til plejehjem uden tvivl snart

29. Oktober 2025

Hurtig og effektiv flytning

Hurtig og effektiv flytning - lige som man ønsker sig det. Vi havde to flyttefolk på, som var professionelle og vidste, hvad de lavede. Meget behagelig service hele vejen igennem. Stor anbefaling herfra 😊

11. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse med Sikker Flyt!

Fantastisk oplevelse med Sikker Flyt!

Jeg kan varmt anbefale Sikker Flyt! Fra første kontakt var kommunikationen professionel, hurtig og venlig. De gav et fair tilbud og holdt præcis, hvad de lovede. På selve flyttedagen kom Oscar og Teo til tiden, var effektive og passede virkelig godt på alle mine ting. Alt blev pakket forsvarligt, og intet blev beskadiget undervejs.

Oscar og Teo var både hjælpsomme og imødekommende – de gjorde det hele meget mindre stressende, end jeg havde forventet. Man kunne mærke, at de har stor erfaring, og at kundetilfredshed betyder meget for dem.

Alt i alt en super positiv oplevelse – jeg bruger helt sikkert Sikker Flyt igen, næste gang jeg skal flytte! 💪🚚

8. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flytning af en haastens elvations seng

Jeg havde den bedste oplevelse med sikkertflyt
Jeg havde købt en seng online og ringede derfor til sikkertflyt da det gav mest mening og bestille 2 flyttemænd
De hentet sengen oppe i Hillerød og smed den på bilen så transporteret de den til Albertslund og fik den indenfor dørene og så fik de samlet den så den var klar til brug om aften hvor efter de flyttet en corona stol fra stuen til et værelse i mit hus de er super effektive med gang i den og altid et smil på læben og så er de super dygtige i forhold til og håndtere designer møbler der er allerede aftalt at jeg ringer til dem næste gang jeg skal flytte 5 stjerner herfra og en super tilfreds kunde herfra ihvertfald en anbefaling herfra👍🏽

1. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit bedste valg af flyttemænd

Kæmpe anbefaling! Det er så sindssygt stressende at skulle flytte, men Oscar og Theo kom og knoklede med højt humør og ingen sure miner. Og de gjorde at dagen blev en fin oplevelse. Jeg følte mig helt tryg ved, at de passede godt på mine ting, og at de gjorde sig umage. De var punktlige, fleksible, hjælpsomme og ekstremt hårdt arbejdende. Fremover vil jeg anbefale alle at bruge Sikkerflyt. Alle kan roligt booke en aftale med Oscar og hans mænd. Kæmpe tak og igen!

26. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr