Unternehmen hat geantwortet
Ubehøvelt personale Holder dårligt og i vejen for andre For at være præcis Nr plade dm 14 172
Unternehmen hat geantwortet
5 stjerner herfra, Super god service , Fik vejledning fra start til slut, fik sat 5 bevægelsesensor samt 1 dørkontakt, 1 røgalarm, allesammen virker som de skal, og er i super god kvalite... Mehr ansehen
Pålidelig og højt service niveau Har igennem længere tid døjet med et andet selvskab som bondefangede mig i en meget lang kontrakt og opsigelsesperiode. Men så hørte jeg om sikringskomagniet... Mehr ansehen
Sikringskompagniet er en dansk servicevirksomhed, der sælger tryghed til både virksomheder samt private. Vi yder professionel rådgivning, kvalitets produkter og høj service, hvor god kundeservice, altid er hovedfokus.
Frederikssundsvej 202C, 2700, Brønshøj, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Ubehøvelt personale
Holder dårligt og i vejen for andre
For at være præcis
Nr plade dm 14 172

Antwort von Sikringskompagniet
Jeg har købt en generator og fik god hjælp til valget af type. Prisen var god og hjælp til opstart var i top. Kontakten til fimaet via 70 nummer er besværlig, det samme var afhentningen på Frederikssundsvej. Det bedres sikkert når de flytter til Hørsholm i september. Tak for en god handel, og de bedste ønsker for fremtiden.

Antwort von Sikringskompagniet
Vi fik en god og hurtig behandling.Medarbejderen var venlig og forklarende på vor spørgsmål.Vor alarm virker som det skal. Vi fik også nogle små fiduser. En god oplevelse. Vh John Olsen
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Sikringskompagniet!
Der opstod en misforståelse omkring nogle abonnementer, men de håndterede sagen utroligt professionelt og imødekommende. På trods af uenighed omkring opsigelsen valgte de at møde mig i øjenhøjde og dække halvdelen af regningen – hvilket jeg sætter stor pris på.
Det er sjældent at møde virksomheder, der er så hjælpsomme og fleksible i deres kundeservice. En stor tak til teamet – især for den gode dialog og viljen til at finde en fair løsning.
Kan varmt anbefales!

Antwort von Sikringskompagniet
Jeg købte en laptop computer hos sikringkompagniet
Det var hurtig levering god kundeservice og produktet var i topkvalitet
Meget tilfreds 👍
Ringede mandag morgen med en defekt PC, mandag ved fyraften var min computer kørende igen...
Han fandt den bedte og mest økonomiske løsning for vores virksomhed
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med sikringskompagniet.dk. Deres service er professionel og effektiv, og installationen af vores sikkerhedssystem var hurtig og problemfri. Personalet er venligt og hjælpsomt, og vi føler os sikre med deres løsninger. Jeg kan varmt anbefale sikringskompagniet.dk til alle.
Pålidelig og højt service niveau
Har igennem længere tid døjet med et andet selvskab som bondefangede mig i en meget lang kontrakt og opsigelsesperiode. Men så hørte jeg om sikringskomagniet og må ærligt indrømme at det har været det bedste skifte jeg længe har gjort. De yder en service langt over det forventede og guider og råder en professionelt.
Tak for det !
Bh
Danijel
Tusind tak for en hurtig og professionel løsning, til både vores hjem og butik.
Vi anbefaler varmt Ahmed, da han er hurtig til at besvare alle spørgsmål, både før, under og efter installering af samtlige kameraer.
Kvalitet og professionelt! Virkelig god service og alt fungere perfekt.
Er super glad for mine produkter, montering og service jeg har fået fra Sikringskompagniet. Vil helt sikkert anbefale det👍
Han tog r**en på mig. Havde ikke forventet et så godt stykke håndværk. Men alt virker som det skal, og han kommer når man har brug for service
God service kommer til tiden god kvalitet.
Kompetent og venlig rådgivning, arbejdet udført professionelt og med god orden, varmeste anbefalinger herfra
5 stjerner herfra,
Super god service ,
Fik vejledning fra start til slut, fik sat 5 bevægelsesensor samt 1 dørkontakt, 1 røgalarm, allesammen virker som de skal, og er i super god kvalitet.
Priserner er super billige i forhold til andre,
kan stærkt anbefaldes,
Mvh.
Nordictryk.dk Aps Teamet.
Min oplevelse med Ahmad fra Sikringskompaniet er helt i top. Han var venlig og professionel, lyttede til de behov jeg havde for hans ydelser, og jeg fik lige det jeg havde brug for.
Helt klart anbefalelsesværdig.
Høj faglighed og sublim service. Også efter kontrakten er indgået. Anbefales varmt.
Super god service og forståelse til en fornuftig pris
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.