Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle finde en gave og fandt et MEGET attraktivt tilbud hos Silkeborg Uldspinderi: Halstørklæde i virkelig lækker kvalitet - måske "sidste års farver" i nogles øjne (ikke mine). Generelt lækre ul... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte varen der skulle bruges til en ønsket gave. Den ankom som planlagt. Desværre var der en anden giver der havde samme ide så resultatet blev at min skulle returneres. Det forløb uden proble... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God betjening fra Mathias, da jeg pr mail spurgte ham om alpaca uld! Jeg købte et halstørklæde i alpaca uld, og det er simpelthen det bedste vævede halstørklæde/sjal, som jeg nogensinde har haft! Beha... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu har jeg købt fra dette firma mange gange - tørklæder og plaider - deres produkter er af højeste kvalitet og i smuk forarbejdning ! Desuden har de hurtig og gratis levering ! Super tilfreds ved... Mehr ansehen

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

Silkeborg Uldspinderi designer og væver højkvalitets produkter i materialerne uld, alpaka og en blanding af uld og alpaka. Silkeborg Uldspinderi er en dansk familievirksomhed, der blev etableret i 1987. Spinderiet har rødder helt tilbage til 1940'erne, hvor den nuværende ejer/Jesper Castillo Olsens bedstefar etablerede et lille uld-spinderi, der ligger til grund for virksomheden vi har idag. Vi er stolte af vores dybe materialekendskab, vores viden indenfor vævning og produktion og vores miljøvenlige, genbrugelige og bionedbrydelige materialer; uld og alpaka. Vi har et bredt udvalg af moderne plaider, stilrene puder, bløde sengetæpper til dobbeltseng, varme halstørklæder og delikate sjaler. Silkeborg Uldspinderi sigter altid højt når det gælder kvalitet og udvælgelsen af råvarer.

4,9

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Seriøs virksomhed

Jeg købte varen der skulle bruges til en ønsket gave.
Det forløb uden problemer og jeg fik pengene retur efter få dage.
Det er en gestus som jeg vil fremhæve - man kan trygt handle med Silkeborg Uldspinderi

2. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god vare og fin hurtig…

Super god vare og fin hurtig ekspedition- alt tip top 🌷🌷glæder mig til at handle med jer fremover ☀️☀️Vibbe

Kære Vibeke

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de fine ord

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både din plaid og den hurtige ekspedition. Vi gør os umage for at levere lækre kvalitetsvarer og en god oplevelse hele vejen igennem

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre ting man kan købe..

Lækre ting man kan købe..

Kære Inge,

Tusind tak for din anmeldelse ✨

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og den hurtige levering. Vi gør os umage for at tilbyde lækre plaider og en god købsoplevelse fra start til slut

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

I kan begynde ned st sende den ønskede…

I kan begynde ned st sende den ønskede farve på tørklædet, så man ikke skal bruge tid på returnering. Ydermere skrive at I beklager. Mvh Karin

30. Jänner 2026

Kære Karin

Tak for din besked og for at gøre os opmærksomme på fejlen.

Du har helt ret – vi skulle naturligvis have sendt den ønskede farve på tørklædet, og vi beklager meget den ekstra tid og besvær, det har givet dig med returneringen. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi følger op internt, så vi kan undgå lignende fejl fremover.

Tak for din tålmodighed – og kontakt os endelig direkte, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med i forbindelse med ombytningen.

Kære Tina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse ✨

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har oplevet god service hele vejen igennem. Vi gør os umage for at give vores kunder en tryg og positiv oplevelse – fra bestilling til levering.

meget tilfreds

virkeligt dejligt tæppe. hurtig levering.

Kære Elin,

Tusind tak for din skønne anmeldelse ✨

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af vores varer og den hurtige levering. Vi gør os umage for at levere lækre produkter og en god oplevelse hele vejen igennem.

Superdejligt produkt

Hurtig og præcis levering…. Og super, super dejligt tørklæde

27. Jänner 2026

Kære Vibeke,

Tusind tak for din skønne anmeldelse ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kunne uden problemer returnerer den…

Jeg kunne uden problemer returnerer den fine vare, som desværre ikke passede til min sofa 😂

12. Jänner 2026

Kære Birgitte,

Tusind tak for din anmeldelse ✨

Det glæder os at høre, at returneringen forløb nemt og problemfrit – også selvom den fine vare desværre ikke passede til sofaen

Vi håber, du finder den helt rigtige farve eller model hos os en anden gang – vi står i hvert fald klar til at hjælpe 💛

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr