Silkeuniverset Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Var lidt skuffet over jeg ikke havde mulighed for og følge pakken, som jeg er vant til, desuden ankom tørklædet, i en prøvekuvert, uden kort, hvordan jeg skulle håndtere tørklædet ved blandt andet vas... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft den mest fantastisk oplevelse på silkeuniverset. Før jul bestilte jeg et tørklæde til min svigrrmor. Det var ikke kommet en 4 dage før jul og jeg kontakter silkeuniverset (Marianne) ,s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så det smukke udvalg af tørklæder. Valgte ét til min venindes fødselsdagsgave. Da jeg havde købt, betalt og sendt min bestilling om aftenen fortrød jeg, at jeg ikke havde købt et til mig selv også. Næ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er super glad for mine tørklæder fra Silkeuniverset, man kan bruge dem til alt, det er kun fantasien, der sætter grænser. Det er meget flotte silketørklæder af den bedste kvalitet!

Unternehmensdetails

1. Seidenwarengeschäft
  2. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hos silkeuniverset.dk gør vi meget ud af at udvælge de bedste silketørklæder i den fineste silke. Vi sørger derfor altid for at kontrollere vores produkter, før vi lancerer dem. Hos silkeuniverset.dk finder du derfor altid de fineste silketørklæder, som er produceret under familietraditionelle og kontrolleret forhold i Italien.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Rigtig godt

Mit første køb hos denne webshop. Alt er gået rigtig godt. Bestilling, levering og varen er helt i top.
Er rigtig glad for mit nye tørklæde. Skønne farver, tilsvarende med det, man ser på skærmen.
Mange tak.

2. Oktober 2025

Antwort von Silkeuniverset

Kære Anna tusinde tak for de 5 stjerner og din dejlige anmeldelse. Vi forsøger også at gøre vores bedste -dejligt når vores kunder også værdsætter det :-) hilsen os fra Silkeuniverset.dk

Virkelig lækkert tørklæde

Virkelig lækkert tørklæde, flotte klare farver, hurtig levering lige i postkassen - vil handle her igen

6. September 2025

Antwort von Silkeuniverset

Kære Ellen Tusinde tak for de 5 stjerner og det glæder os meget at du er tilfreds med dit silketørklæde hilsen alle os fra Silkeuniverset.dk

Skønt silketørklæde

Skønt silketørklæde, hurtig levering💚

25. August 2025

Antwort von Silkeuniverset

Kære Dorthe, tusinde tak for dine 5 stjerner og vi sætter stor pris din anmeldelse af vores silketørklæder. Hilsen alle os fra Silkeuniverset.dk

Dejlig kvalitet

Dejlig kvalitet. Farverne passer med fotos

31. August 2025

Antwort von Silkeuniverset

Kære Birgit - tusinde tak for din fine anmeldelse og din respons på farverne. Silkeuniverset ønsker dig en dejlig dag.

Nemt sted at bestille

Nemt sted at bestille, hurtig levering.

24. August 2025

Antwort von Silkeuniverset

Kære Helle tusinde tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse hilsen Marianne fra Silkeuniverset.dk

Vil vende tilbage

Købte det smukkeste silketørklæde herfra, 100% silke. Afgav ordren fredag eftermiddag, og havde det mandag middag. Vil helt sikkert vende tilbage.

22. August 2025

Antwort von Silkeuniverset

Kære Linda Tusinde tak for din fine anmeldelse . Den varmer meget og du er altid velkommen på vores hjemmeside silkeuniverset.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik det smukkeste silketørklæde og…

Jeg fik det smukkeste silketørklæde og blev så glad for det,og det var så fint pakket i silkepapir😊jeg må have et mere snart 😊tusind tak

20. August 2025

Antwort von Silkeuniverset

Kære Ingerlise tusinde tak for din fine anmeldelse - du er altid velkommen på vores hjemmeside silkeuniverset.dk

God kvalitet-hurtig levering.

At det er et firma man kan stole på.

30. Mai 2025

Antwort von Silkeuniverset

Kære Hanne - tusinde tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du har skrevet at du kan stole på vores firma. Vi gør alt for at leve op til det i disse tider :-)
Hilsen alle os fra Silkeuniverset.dk

Smukke og lækre tørklæder

Jeg har modtaget to virkelig smukke og lækre tørklæder, som jeg er meget glad for allerede. Hurtig levering.

5. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Silkeuniverset

Kære Camilla Simonsen, tusinde tak for de flotte 5 stjerner og vi er glade for at du kan lide dine valgte tørklæder, hilsen Marianne fra Silkeuniverset.

Fremragende

Lækkert tørklæde m! God og hurtig service - selv på en helligdag!

14. April 2025

Antwort von Silkeuniverset

Kære Pernille. Du har bestilt tørklædet fredag aften. Vi sender normalt ikke i weekenden. Men dit tørklæde er sendt som et quickbrev med PostNord mandag den 14. april 2025. Har du tjekket din postkasse ?? Vi har yderligere sendt dig fakturaen som kvittering for dit køb (mandag den 14/4)
Venlig hilsen Silkeuniverset.dk

Antwort von Silkeuniverset

Kære Marianne tusinde tak for de 5 stjerner. Vi afsender normalt ordren samme dag- men herefter er det op til Post Nord om de er lige så hurtige. Hilsen Silkeuniverset.dk

Lækre tørklæder

Lækre tørklæder, meget smukke

9. April 2025

Antwort von Silkeuniverset

Kære Gitte tusinde tak for for dine 5 stjerner og søde besked. Hilsen fra Silkeuniverset.dk

Hurtig levering

Hurtig levering - og smuk pakket ind.
Og fint forløb, da jeg ville returnere produktet.

11. März 2025

Antwort von Silkeuniverset

Kære Kirstine - tusinde tak for de 4 stjerner og din fine anmeldelse. Hilsen fra Silkeuniverset.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr