simbamatras.nl Bewertungen 299

TrustScore 3 von 5

2,8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voor ons een slecht matras. Wij waren aan vervanging toe en hadden voor Simba gekozen vanwege goede marketing. Eenmaal erop geslapen totaal geen ondersteuning, word al weken enkele keren per nach... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Het matras kocht ik in 2019, ik heb er 5 jaar goed op geslapen, maar de laatste 2 jaar is er een enorme kuilvorming en veert het niet meer terug. Ik weeg 78kg met een lengte van 183. Ik heb nu een... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen negative ervaring met de klantenservice maar het matras zelf. Matras is erg hard, komt niet overeen met hoe het geadviseerd wordt als "de perfecte matras voor iedereen". Matras voelt als een pl... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben een buik-, zij- en rugslaper en lig nooit echt lekker, mijn man heeft chronische rugklachten. We geloofden nooit dat een nieuw matras onze nachtrust zou verbeteren maar hebben het toch maar gep... Mehr ansehen

2,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Het matras kocht ik in 2019

Ik weeg 78kg met een lengte van 183.
Ik heb nu een ander matras gekocht deels schuim en veren.

22. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Slaap er nu al 7 jaar op!

Slaap er nu al 7 jaar op. Zelden zo'n lekkere matras gehad. Voel vrij zacht aan maar blijkt dat dit prettiger ligt voor mij. Regelmatig keer ik hoofd en voeteind om zoals geadviseerd. Het was mij bij aankoop duidelijk dat een Simba een boven en onderkant heeft ivm de pocketveren dus qua heldere communicatie zit het ook goed.
In nieuwstaat was een chemische geur inderdaad aanwezig maar ook daar was ik over ingelicht en met een week was deze compleet verdwenen.

8. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

deel helaas de slechte ervaring met de…

deel helaas de slechte ervaring met de rest hier foto`s gestuurd geen enkele reactie meer, en reageren nergens op telefonisch niet bereikbaar.
matras heeft kuilen en verschuift van binnen.
zakkenvullers zijn het...

3. Mai 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Redelijk tot matig matras, zeer korte levensduur

Matras is kleine vijf jaar oud, al sinds een jaar heb ik toenemend rug- en schouderklachten welke ik pas koppelde aan het matras toen ik elke keer als ik erg ns anders sliep zonder pijnlijke rug wakker werd. Daarvoor sliep ik redelijk op het matras, maar als zijslaper koos ik toch vaak voor mn rug omdat ik veel druk op mn schouders ervaarde bij zijhouding terwijl Simba voor alle houdingen goed is. En, opvallend, de verschillende tussen lagen verschoven waardoor we het matras open moesten maken om ze weer, min of meer, zonder hobbels en bobbels op elkaar aan te laten slapen. Matras zakt door en biedt geen steun. Zag dat Simba niet meer in Nederland opereert? Wat nu

13. Februar 2024

Matras doorgezakt

Matras doorgezakt. Ze blijven maar foto’s vragen etc … dan zijn ze weer de eerdere informatie kwijt en moeten we alles opnieuw uitleggen. Slim trucje om mensen het zo op te laten geven. hoogzwanger en ze willen het maar niet oplossen. Wat een oplichters!!!

1. November 2023

Careful of the Simba Hype

Bought this mattress because of all the rave reviews and that ir was manufactured in the Uk. Their advice was to leave it 1 month before doing anything as it takes that long yo get use to a new mattress. I bought the hybrid pro not cheap at £800 but doesnt feel even and it is too soft at the side.trying to return it and getting no joy. They have put every single bocking technique in the book my way. First the CS contact for does not list returns as a reason , second their returns form did not recognise my order no, Third twhen i got through they said they were Simba canada and i ordered from the UK and then finly when after 1 week of trying the form asks me a 74 year old waiting for a hip replacement to lift the mattress turn it over and take a picture of some lable on it. Really?

4. November 2022

Bult van 3 tot 5 cm hoog op SIMBA matras

Net voor de 1e maal verhuist met 3 simba matrassen, nooit problemen gehad met de matras, tot na de verhuis. Matras plat vervoert. Doch kregen we in ELKE matras een bult, de grootste bult beslaat zelf 1/4e van een van de matrassen.
De oudste matras is 3 jaar oud, de 2e 2jaar, de jongste 1.5 jaar oud.
Graag een oplossing verzocht!

23. August 2022

Slechte klantenservice

Een hele tijd bezig geweest met mijn klacht, foto’s ingestuurd. Gemeten en vanalles aangetoond. Er zitten kuilen van 3!! Centimeter diep in het bed.
- Antwoord van Simba, helaas wij hebben een marge tot 4,5cm voordat wij er iets mee doen.

Werkelijk ongelooflijk. Een matras van 800euro binnen 3 jaar niet meer op te slapen. Ik word elke morgen wakker met pijn in mijn rug.

1. Juni 2022

Een grote kuil

Ik heb 4 jaar geleden een matras gekocht van Simba na veel goede dingen gehoord te hebben. In het begin heerlijk geslapen maar ondertussen is de matras een grote kuil geworden. Aangezien er 10jaar garantie op zit wil ik hier graag aanspraak op maken. Ik hoop dat er wat met mijn klacht gedaan word.

8. Mai 2022

Van kuil naar kuil

Vijf jaar geleden gekocht en het eerste half jaar was ik erg enthousiast. Je zakt er een beetje in weg, alsof je wordt omarmd. Na ongeveer een jaar werd die 'omarming' wat te innig: het werden kuilen. Ik rolde als het ware van de ene kuil in de andere, dus heb inmiddels een ander matras gekocht - weer een pocketveermatras. Dat bevalt me toch beter.

27. Jänner 2022

Verschrikkelijk slechte kwaliteit…

Verschrikkelijk slechte kwaliteit matrassen. Ik heb er in 2019 1 gekocht...na een jaar al een erge kuilvorming. Ik heb toen aanspraak gemaakt op de 10jaar garantie. Ik kreeg netjes een nieuw matras opgestuurd. Nu nog geen anderhalf jaar verder lig ik zo scheef in bed door de kuilvorming dat ik met rugpijn opsta!!! Echt zo slecht en daar heb ik dan over de 600euro voor betaald. Ik wil mijn geld terug.

Toevoeging 31 augustus:
Ik ben heel erg netjes gecompenseerd door Simba. Goede klantenservice waar menig bedrijf een voorbeeld aan kan nemen! Bedankt Simba

5. August 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Matras heb ik vorige keer al een review…

Matras heb ik vorige keer al een review over gegeven. Het matras is echt top! maar het kussen is zwaar waardeloos. Ik heb veel te veel geld betaald voor een kussen wat echt troep is. Het matras heb ik iedereen aangeraden en omdat het matras zo top was, heb ik ook het kussen een tijd later gekocht. In de hoop dat dit product dezelfde ervaring zou geven. Maar helaas. Ik heb dit een tijdje geleden ook laten weten aan Simba, maar heb daar helemaal niets meer van gehoord. Inmiddels heb ik het kussen al een flinke tijd in mijn bezit en kan het niet meer terug denk ik. Los van de kwaliteit van het liggen, is de kwaliteit van het materiaal ook niet top. Al na een aantal weken begon het kussen te rafelen. Erg jammer en erg zonde van mijn geld.

19. Juli 2021
simbamatras.nl-Logo

Antwort von simbamatras.nl

Hi Armando,

Thank you for taking your time to share your feedback with us. We are sorry to hear that you are experiencing issues with your Simba pillow.

Our team has now reached out to you via email to discuss this query further and provided you with a suitable resolution.

Best Wishes
Team Simba

scoliose patiënt

na jaren van rugpijn te hebben gehad een goed matras gekocht bij Simba. Zo blij dat ik het geld verspreid kon betalen.
Heb nu al een hele tijd geen rugpijn meer.
(scoliose patiënt)

BEDANKT

1. Juli 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een aanrader!

Een aanrader!
Heb deze matras nu een paar jaar en hij slaapt nog steeds geweldig.
Wil geen andere meer.

Klein minpuntje: door de laagjes kan hij niet omgekeerd gebruikt worden

30. Juni 2021

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr