Simobooth Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Dienstleister für Firmenevents

Vom Unternehmen geschrieben

Wij zijn een enthousiast team dat zich richt op het creëren van onvergetelijke momenten met onze unieke fotospiegel. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of een ander speciaal evenement, met Simobooth voeg je een vleugje magie en plezier toe. Onze missie is om elke gelegenheid net dat beetje specialer te maken door herinneringen vast te leggen die een leven lang meegaan. Met een passie voor technologie en evenementen, staan we klaar om jouw feest onvergetelijk te maken.

Hervorragend

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

In 1 woord geweldig

In 1 woord geweldig, service tijdens de bruiloft en erna is geweldig. Zeer zeker een aanrader!

10. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een toppers zijn het

Wat een toppers zijn het! We hebben hun voor een hele avond geboekt op bruiloft en het was zo populair, er stond steeds een rij om op de foto te gaan. De gasten vonden het helemaal geweldig! Ook ontzettend fijn dat ze assisteren met de foto's en dat er een keuze is hoeveel printjes je wilt, zo heeft iedereen er 1 om mee te nemen. Ook zijn ze super vriendelijk en gezellig en hebben ze ons geholpen om het gastenboek in te laten vullen door onze gasten. Als je een photobooth zoekt voor je bruiloft of een feest zou ik zeker Simobooth boeken!

19. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professioneel én persoonlijk, absolute aanrader!

Wat zijn jullie geweldige mensen. Ondanks dat jullie zelf druk bezig waren met de mirrorbooth voor de opening van de eerste winkel van DreamE, namen jullie ook nog de tijd om mij op een superleuke manier te helpen als barista én haarstyliste. Wat begon als een hectische en drukke ochtend ter voorbereiding op deze bijzondere dag, veranderde dankzij jullie inzet, gezelligheid en energie uiteindelijk in een ontzettend leuke en warme avond.

Ik ben jullie echt enorm dankbaar voor alles wat jullie hebben gedaan. Niet alleen voor alle hulp tijdens de opening, maar ook voor de fijne sfeer en alle gezelligheid die jullie meebrachten. Jullie hebben deze dag echt extra bijzonder gemaakt. Ontzettend bedankt voor alles!

9. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meer dan alleen een photobooth. Wat een toppers!

Ik heb echt geen woorden voor hoe geweldig dit bedrijf is! 🥹✨ Niet alleen een super professionele photobooth, maar ook zó lief en betrokken met onze gasten en de kinderen. Zelfs de verlegen mensen werden op hun gemak gesteld en deden enthousiast mee. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen! De begeleiding, de sfeer en de prachtige kwaliteit van de foto’s maken het helemaal af. Wij zullen ze zéker vaker boeken voor andere gelegenheden. Echt een aanrader! 📸💛

14. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De beste photobooth ooit!

De beste photobooth ooit!
Ik ben ontzettend kieskeurig als het om foto’s gaat, maar Simobooth heeft mij echt overtroffen. De foto’s zijn prachtig, de kwaliteit is perfect en ze werken ontzettend professioneel. De communicatie was duidelijk, de prijsopgave helder en het zijn ook nog eens enorm lieve mensen. De locatie werd tot in de puntjes verzorgd en ze waren super attent.
Ik zou dit IEDEREEN aanraden! 💞

6. Dezember 2025

Kinder zomerfeest

Super leuke dienst voor ons buurtfeestje! Kinderen en ouders hebben genoten van de photobooth. Leuk om momenten vast te leggen. Jullie zijn super kindvriendelijke harde werkers die snel reageren, netjes, eerlijk en vriendelijk. Ook de pakketten zijn duidelijk en zonder onverwachtse prijzen. Geweldig!

12. Juli 2025

Bedrijfsfeest

Voor het feest van mijn tandartspraktijk had ik de photobooth service geboekt van Simobooth. Super snel reacties gehad via instagram/whatsapp. Het team op locatie was onwijs vriendelijk, meedenkend en geduldig! Dankjulliewel voor deze super leuke ervaring! De gasten hebben onwijs veel plezier gehad door jullie. Ten slotte vond ik hun pakketten heel overzichtelijk en netjes. Voor toekomstige gelegenheden zal ik bij jullie zijn voor de photobooth!

10. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Simobooth was een fantastische…

Simobooth was een fantastische toevoeging op ons evenement! De fotobooth werkte perfect, de design was prachtig end de foto's van hoge kwaliteit. Communicatie was snel en vriendelijk. Zeker been aanrader

15. Dezember 2024

Literally the best photobooth

Literally the best photobooth. Minder dan 24 uur heb ik alle foto’s de dag ontvangen van alle gasten. Heel leuk om alle foto’s te bekijken op je feest. Onwijs fijne samenwerking. Het zijn mensen die geduldig zijn en gasten op hun gemak laten voelen. Ik raad het aan 10/10

30. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij benadering van dit bedrijf,bij mn…

Bij benadering van dit bedrijf,bij mn eerste vraag, kreeg ik al heel snel antwoord. En kreeg gelijk al een opzetje van hoe mijn fotostrip eruit kon komen te zien.
Superlieve mensen op lokatie en erg behulpzaam. Wij en al onze gasten vonden t geweldig leuk om de spiegelbooth met rode loper en props te gebruiken.. fijn voordeel was dat je met best veel mensen op de foto kon.
Simobooth jullie waren toppers! En jullie after filmpje ook heel blij mee!!
Superbedankt

25. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onvergetelijke verjaardag voor mijn broertje dankzij de photobooth!

Voor de verjaardag van mijn broertje wilde ik iets speciaals regelen, en de photobooth bleek echt de perfecte keuze. Het team was super professioneel en zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld was – ik hoefde me nergens zorgen over te maken. De photobooth werkte vlekkeloos en de kwaliteit van de foto’s was geweldig. Iedereen, van jong tot oud, had de grootste lol en we hebben de leukste herinneringen vastgelegd. Het gaf echt iets extra’s aan het feest. Heel erg bedankt voor deze geweldige ervaring, een echte aanrader!

27. August 2024

Fantastisch

De videobooth was een echte hit op ons feest! Alles verliep soepel: van de boeking tot de installatie en het ophalen. De kwaliteit van de foto’s en video’s was top, en onze gasten hebben er enorm van genoten. De service was vriendelijk en professioneel. Echt een aanrader voor elk feest! 🎉🎉

27. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr