Sindslidendes Netværk - Sindnet.dk Bewertungen 6

TrustScore 2.5 von 5

2,4

1. Partnervermittlung

Vom Unternehmen geschrieben

Sindnet.dk er Danmarks største og ældste peer-to-peer onlinemødested for psykisk sårbare. Via vores sociale netværk forsøger vi, via "hjælp til selvhjælp metoden", at tilbyde et landsdækkende fristed for vores målgruppe. Vores forening tilbyder et online baseret værested, hvor man på tværs af diagnoser og på trods af psykiske problemstillinger, ikke skal føle sig alene med de ofte tunge problemer og kriser vores målgruppe kan tumle med. Hjemmesiden drives af et team af frivillige, som alle er berørt af psykisk sygdom. Dog er vores brevkasse bemandet af en psykolog og en socialrådgiver for at sikre fagligt korrekte svar. Vi tror på, at kontakt med ligesindede i trygge omgivelser medfører recovery, empowerment og self-management, fordi man vokser af at føle, man støtter andre og træner sociale færdigheder online, der danner grobund for at bevæge sig udenfor i den virkelige verden og møde andre mennesker. For at sikret et trygt miljø for alle brugere på siden, er der et sæt ordensregler, man forpligter sig til at overholde ved indmeldelse, som bl.a. forbyder at skrive om selvskade, stof- eller alkoholmisbrug og selvmordstrusler og ellers er det almen netikette og lovgivningen der gør sig gældende. Der er desuden løbende moderation på siden. Der foreligger intet officielt samarbejde mellem kommuner, regioner eller staten og Sindnet – men vi networker meget gerne på kryds og tværs. Det er vores medlemmer der i fællesskab former indhold og aktiviteter på siden. Vores og de frivilliges roller er at sørge for tingene forløber uden konflikter mens medlemmer færdes på siden online. Vi køre nultolerance overfor aggressiv, nedladende eller provokerende adfærd. Der er masser af andre fora man kan benytte hvis ikke man kan indordne sig på Sindnet.dj Vi er trods navnesammenfaldet – ikke en del af SIND. Hjemmesiden blev lanceret i 1997 af en, dengang ung mand, som lige havde fået stillet diagnosen Paranoid Skizofreni. I dag er den unge mand en middelaldrene herre, som fortsat videreudvikler, driver og vedligeholder hjemmesiden, når der er tid og energi til det.

2,4

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

FULDSTÆNDIG UACCEPTABEL!!!

De kalder sig for peer2peer i dag.
Jeg er virkelig så skuffet over denne side og det er mildt sagt.

Jeg søgte et sted, hvor jeg kunne finde ligesindede, andre med diagnoser, hvor jeg måske kunne finde råd og hjælp eller bare en trøstende skulder på de værste dage.
Jeg ved godt, at ikke alle med psykisk sygdom søger hjælp på denne måde og det skal I heller ikke gøre her!!!

Chatten er kun snak om intetsigende sport, drukture, madopskrifter og andre totalt ligegyldige ting, man ellers kan finde på sociale medier. Der er netop en grund til, at jeg ikke bruger de steder og havde ikke regnet med, at møde den samme trivielle ligegyldighed herinde - at det var mere seriøst.
Men nej og desværre er det også brugerne, som jeg synes har misforstået konceptet.
Fødselsdagslister og hvornår folk opretter sig, er jeg ret ligeglad med.
Jeg brugte tre svære timer på, at skrive 'om mig og levede erfaringer', inde på min profil, blot for at hjemmesiden ikke kunne finde ud af, at gemme det.
Selve hjemmesiden kører så dårligt/langsomt, at man fuldstændig mister tålmodigheden. Sider åbner ikke ordentligt og lys/mørke-funktionen virker heller ikke, så man pludselig bliver blændet (det er jo rigtig fedt, når man er lysfølsom....)

Det var ellers ikke en kritik mod dem, som står bag siden, jeg tvivlede ikke på, at de havde en god hensigt om at hjælpe, men så havde jeg kontakt med administrationen og det var under al kritik - jeg var dybt rystet over Deres svar.
De er så selvhøjtidelig, at de tror, de kan diktere hvad andre mennesker skal og ikke skal gøre.
De er så forstokket, at man ikke må nævne alternativ eller naturmedicin - ikke engang prøve på, at åbne debatten om noget der kan hjælpe tusindvis af mennesker, som lider hver dag.
Nej, de har mere travlt med at pudse hinandens gudekompleks, end bare prøve på, at lytte til hvad der rykker sig i psykiatrien, også selv om Danmark er langt bagefter.
De har en helt forkvaklet tilgang til psykisk sygdom og mener kun det de siger, er det rigtige.
Føj for den lede, det er jo værre end kommunen.

Hvis du har psykisk sygdom, eller blot har det mentalt svært, så hold dig langt væk fra denne side!!!

Jeg frabeder mig ethvert svar fra dem her og andre steder. Jeg vil ikke finde mig i flere klamme bortforklaringer og tilmed løgne fra deres side. Tak.

26. August 2024

Et skønt lille sted

Har været på siden i 16 år - Og fortsætter nok lidt endnu 😉
Har været med til nogle irl arrangementer, fundet venner og brugt en del tid på chatten on/off. Skønt lille sted på nettet - Hvor man kan være som man er, uden at føle sig "forkert".

5. April 2021

Antwort von Sindslidendes Netværk - Sindnet.dk

Hej Gitte, mange tak for den fine anmeldelse, og tak for at du har ønsket at være med i så mange år. Vi er som du nok allerede ved, glade for at have dig med ombord.
Det er dejligt med folk som dig, der bruger jeres fritid og overskud på bl.a. at byde nye medlemmer velkommen og få dem hjulpet godt i gang med f.eks. at benytte chatten.
Jeg håber på 16+ gode år mere :)

Venlige hilsner

Sindnet

Rar side at være på man føler sig velkommen dejligt med ligesindede man kan udveksle erfaringer med så man ikke føler sig alene og stigmatiseret..!!

3. April 2021

Antwort von Sindslidendes Netværk - Sindnet.dk

Hej Jan, mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at du føler dig velkommen og godt tilpas blandt ligesindede på hjemmesiden :)

Mvh

Et trygt sted at være i

Et trygt sted at være i. Der bliver slået hårdt ned på grimme kommentarer med det samme. Der er ingen skænderier. Der er altid en opmuntrende kommentar fra en anden bruger, hvis en dag er i mimus. Der er fælles ansvar for den gode tone.

25. März 2021

Antwort von Sindslidendes Netværk - Sindnet.dk

Hej Anne, mange tak for den fine anmeldelse!

Jeg er glad for du føler dig tryg på siden, vi gør også hvad vi kan for at holde fællesskabet så trygt og roligt som muligt. Det gør mig glad, at I der bruger siden, er så gode til at opmuntre og støtte hinanden når nogen har en off dag, det er præcist det jeg havde håbet på, da jeg i sin tid satte mig for at udvikle konceptet. Jeg håber den gode tone fortsætter og at andre får samme glæde ved hjemmesiden som den du oplever.

Mange hilsner

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Et rigtigt fint sted at være

Et rigtigt fint sted at være med massere af muligheder og høj seriøsitet på alle fronter. Desværre er siden en smule rodet, og det kan være lidt svært at finde den funktion man skal bruge, men alt virker som det skal, dog virker siden lidt tung i optrækket og den er ikke optimeret til smartphone.
Kan klart anbefales, her bliver du behandlet med respekt.

18. Jänner 2018

Hej Thomas,

Det er længe siden du skrev dit review, men tak for både det og din anbefaling af siden.

Mvh
Claus

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr