Wij zijn onlangs met meerdere websites overgestapt van Versio naar Site.nl en onze ervaring is zeer positief. De migratie verliep verrassend eenvoudig en alles is zonder enige downtime overgezet.... Mehr ansehen
Support is erg traag met reageren of er wordt helemaal niet gereageerd. Zowel via whatsapp of via email. Beter geen webhosting of andere diensten nemen van site.nl ik heb site.nl al een tweede ka... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alles verloopt snel en makkelijk. Ik wist niet precies welk pakket het beste was en kon niet goed de verschillen herkennen. Het script wat ik wilde gebruiken had eigenlijk een heel ander pakket nodig.... Mehr ansehen
Voorafgaand aan een domein, DNS en website verhuizing had ik contact gezocht met de support afdeling (toch 1 van de belangrijkste afdelingen van een hosting provider) Dat ging niet alleen erg soepe... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Site.nl biedt de alles-in-één oplossing voor domeinregistratie en webhosting. Registreer eenvoudig je domeinnaam bij ons of verhuis je bestaande domeinnaam en alle diensten zijn inbegrepen. Met slechts één simpele muisklik activeer je onze webhosting, websitebouwer of e-mailbeheer. Je website is bovendien altijd veilig dankzij de inbegrepen SSL (https) beveiliging. Kies voor Site.nl en profiteer van onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke diensten.
Landdrostdreef 124, 1314 SK, Almere, Niederlande
- support@site.nl
- site.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 87 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Mijn ervaring, Support oké, techniek niet
Lang getwijfeld om een recensie te schrijven, maar ik wil nu toch graag mijn ervaringen delen.
Sinds vorig jaar gebruik ik deze webhosting voor een website rondom een jaarlijkse schoolactie met WooCommerce.
Eerste jaar – basispakket
Bij de installatie van WordPress liep ik meteen tegen problemen aan: de standaard mailfunctie werkte niet. Een SMTP-plugin installeren was nodig, maar toen bleek ook dat er een limiet van 200 mails per dag geldt. Hierdoor ontvingen veel mensen geen bevestiging van hun bestelling. Dat moest ik handmatig oplossen – erg omslachtig.
De website was bovendien traag, maar daar werd ik goed bij geholpen door Site.nl via de LiteSpeed Cache-plugin.
Tweede jaar – upgrade naar Ultra + Priority Support
Dit jaar koos ik voor een upgrade naar de Ultra-server met "priority support", zodat ik bij problemen sneller hulp zou krijgen. Helaas bleek die belofte niet waargemaakt.
Sommige vragen werden snel beantwoord, maar op een vraag die ik op 13 maart stelde, kreeg ik pas op 4 april een reactie. Dat is geen "priority". De responstijden zijn dus wisselend en niet sneller dan bij het basispakket.
Veel gedoe met Redis en LiteSpeed
Bij de nieuwe actie had ik veel technische problemen met de Redis- en LiteSpeed-plugin. Ik heb er wekenlang in de avonden aan gewerkt. Kerryl van support deed echt haar best, maar uiteindelijk bleek dat de LiteSpeed-server moeite heeft met .htaccess-bestanden. Hierdoor werkten o.a. .htpasswd, beveiligingsinstellingen en optimalisaties niet goed. Dat werd pas laat duidelijk.
DNS-beheer omslachtig
Ook het wijzigen van nameservers – bijvoorbeeld voor Cloudflare – lukte mij niet. Het beheer hiervan is allesbehalve gebruiksvriendelijk.
Conclusie
De supportmedewerkers zijn vriendelijk en doen hun best, maar technisch gezien laat deze hosting veel te wensen over. Zeker als je een betrouwbare WooCommerce-site nodig hebt.
Volgend jaar stap ik over naar een andere partij. De combinatie van tegenvallende support, onduidelijke technische beperkingen en moeizaam beheer maakt dit geen hosting die ik opnieuw zou kiezen.

Kerryl is top!
Kerryl beantwoord alle vragen en helpt je makkelijk op weg om alle uitdagingen die je tegen komt op te lossen.

Puzzelen
Na wat puzzelen ben uo er uit gekomen. Met behulp can youtube mijn site gebouwd.
Heb onze website laten overzetten van…
Heb onze website laten overzetten van mijn oude host naar Site.nl
Dit liep vlekkeloos
Alles werd snel en goed overgezet
Mijn website werkte gelijk weer
Bedankt voor de hulp Kerryl van Site.nl
Her bestellen ging snel en makkelijk
Her bestellen ging snel en makkelijk
Dit is dus ook gelijk het gevaar van het overstappen. Voor de mensen die hier niet dagelijks mee bezig zijn. Ik mis nu heel veel belangrijke mail. Even niet zomaar over te zetten en je kan dus ook niet van een mail programma backup op aan verder wel soepel en makkelijk omgezet.

Uitstekend geholpen door Kerryl
Uitstekend geholpen door Kerryl. Snel, zelfs in het weekend, en met heldere uitleg.
Domeinnaam in enkele dagen verhuisd
Verhuizing domeinnaam na enkele dagen weer werkend, duidelijk dashboard voor redirect instellingen, prima
uitgaande e-mails waren geblokkeerd; nu niet meer ;-)
Kerryl van de Klantendienst van site.nl heeft me snel geholpen via chat. Het duurde slechts een 10-tal minuten en hij had het probleem juist ingeschat en adequaat gehandeld. Mijn probleem met m'n e-mail is opgelost. Sterker nog: naar de toekomst is eenzelfde probleem niet meer mogelijk.
Bedankt Kerryl om met mij mee te denken ;-)
Goed geholpen
gewoon de beste die je kunt vinden
extreem snelle oplevering van de site met domein naam en dat tegen een zeer scherpe prijs
ook de handleidingen van de extra opties zijn duidelijk
snel, soepel en scherpe prijs
De klus snel geklaard!
Ik had er lang tegenop gezien om mijn website te verhuizen en had een jaar uitgetrokken mijn site met 400 artikelen opnieuw op te bouwen. Bouwen kan ik wel, maar verplaatsen is een ander vak en omdat ik daarbij sommige dingen niet goed meer werkten bij site.nl wist Kerryl me te overtuigen dat ik het verplaatsen beter aan site.nl kon overlaten. En inderdaad was het verplaatsen zo gebeurd. Kerryl had daar hard aan gewerkt en, toen er iets verkeerd ging, zelfs om middernacht nog aan gewerkt.
Ik was helemaal blij dat het in zo’n korte tijd weer werkte en overgezet was. En in de laatste afwerking vond ik in Kerryl een deskundige hulp die mooi de balans wist te vinden tussen mij de weg wijzen en het mij zelf laten uitvoeren. Nee, ik heb er absoluut geen spijt van dat ik met Site.nl in zee ben gegaan. En nogmaals dank aan Kerryl voor zijn werk en zijn geduld.
Alles is heel duidelijk op de site
Alles is heel duidelijk op de site
Moet wel zeggen dat ik even moest zoeken om een e mail aan te maken, maar de rest was super duidelijk
Geweldige ervaring met site.nl – Speciale dank aan Kerryl!
Ik ben onlangs overgestapt van Hostpapa naar site.nl vanwege de aanzienlijk lagere kosten, en ik moet zeggen dat ik ontzettend blij ben met mijn keuze. Ik had drie websites die moesten worden verhuisd, en Kerryl van site.nl heeft dit zelfstandig en professioneel aangepakt.
De verhuizing verliep soepel en vlot, en Kerryl zorgde ervoor dat alles perfect geregeld werd. Hoewel er enkele kleine technische problemen waren, werden deze snel en vakkundig opgelost door Kerryl. Zijn deskundigheid en klantgerichte aanpak hebben echt het verschil gemaakt.
Ik ben enorm tevreden over de service die site.nl biedt en zou het zonder aarzelen aanbevelen aan anderen. Kerryl, bedankt voor je uitstekende werk – je verdient alle lof!
#Aanrader #TopService #site.nl
Alles snel geregeld na deel is dat ik…
Alles snel geregeld na deel is dat ik mail niet via eigen adres kan sturen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.