In sevilla op de luchthaven ben ik enorm goed verder geholpen door Vanessa! Altijd leuk om na een vermoeiende reis iemand aan te treffen die je met de glimlach ontzorgt. Geen eindeloze verkoopspraa... Mehr ansehen
- Mietwagenanbieter
- Kfz-Leasingservice
- Carsharing-Station
- Limousinenservice
- Lkw-Vermietung
- Lieferwagenvermietung
Vom Unternehmen geschrieben
👉Bezoek ons Helpcentrum op sixt.be/help-center of neem contact met ons op. ✅ Goedkope auto huren bij Sixt autoverhuur ✔De nieuwste huurauto's ✔Wereldwijd beschikbaar ✔Nu goedkoop online boeken!
Kouterveldstraat 6c , 1831 , Machelen, Belgien
- +3270225800
- service-benelux@sixt.com
- sixt.be
Hat 26 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Goede ervaring, maar ruimte vereist voor verbeteringen
Mijn ervaring met SIXT was over het algemeen goed. Ter plaatse was het nieuwe kantoor (gebouw CAR RENTAL) op Brussels Airport Zaventem duidelijk aangegeven. De verwarring zat vooral bij Google Maps en andere online aanduidingen, waar nog de oude locatie vermeld stond. Daardoor was het in het begin toch wat zoeken.
Wat voor mij echt positief opviel, was de service aan het onthaal. In het bijzonder wil ik Luca bedanken. Hij ontving mij op een zeer vriendelijke en professionele manier, legde alles rustig en duidelijk uit, beantwoordde mijn vragen en hield rekening met mijn bezorgdheden. Hij dacht mee en bood ook een mogelijke oplossing aan. Zijn service aan het onthaal verdient voor mij absoluut 5/5.
De wagen zelf was in orde, maar niet volledig zo proper als verwacht. Er waren nog zichtbare scratches, sporen van de vorige gebruiker, zoals voetsporen aan de bestuurderszijde en achteraan aan de passagierszijde, evenals enkele sporen van bagagewielen in de koffer.
Daarnaast vond ik de prijs aan de hoge kant in vergelijking met de concurrenten.
Samengevat: een goede huurervaring, met vooral uitstekende service aan het onthaal, maar er is nog ruimte voor verbetering op het vlak van online locatie-informatie, netheid van het voertuig en prijs-kwaliteitverhouding.
Aangename reiservaring met huurwagen van SIXT
Na aankomst op de luchthaven in Malaga zeer goed en vriendelijk ontvangen. Geen wachttijd en goede uitleg.
Wagen was zoals afgepsroken.
Een klantvriendelijke en serieuse firma.
Ik had al eens een auto van sixt via booking .com. aan de balie bij afhaling werd ik toen super ontvangen door de medewerker van Sixt. Heb nu een 2 maal een wagen maar dan direct bij Sixt geboekt en moet zeggen super snelle service via de applicatie. uitstekende wagen echt wat ik verwachte en ben heel tevreden .door mijn functie in de int sport moet ik dikwijls een autohuren en dit zal steeds een Sixt zijn door hun perfecte service.
Huur al jaren een auto bij Sixt bij…
Huur al jaren een auto bij Sixt bij elke vakantie; nog nooit problemen gehad; altijd heel vlotte afhandeling, ophaling en terugbezorging. Ook nu laatste in Sevilla op dinsdagavond een auto geboekt voor ophaling op woensdagmorgen... Alles vlot en zorgeloos...
Heel aangename ervaring.
In sevilla op de luchthaven ben ik enorm goed verder geholpen door Vanessa!
Geen eindeloze verkoopspraatjes, spontaan en geweldig vriendelijk.
nooit meer!!
Auto geboekt bij rentalcars, normaal gezien steeds bij Hertz maar noodgedwongen bij Sixt moeten huren.Gezien negatieve ervaringen uit het verleden liever niet maar hadden geen andere keuze. Bewust gekozen om een wagen te nemen zonder kilometerbeperking maar uiteindelijk bleek het een wagen te zijn met 600km beperking ( wat ik bij de bevestiging niet had gezien)Bij de eindfactuur krijg je dan nog eens een rekening "supplement local" van 52€ ( die men zonder meer van je rekening haalt) Antwoord op je mails krijg je niet. Goeie raad= wegblijven van deze jongens.
Outrageous scammers using AI cameras to…
Outrageous scammers using AI cameras to pick up an imperceptable to the naked eye 50mm loose bumper, probably resulting from a prior impact before our rental period, making us pay for their poor car maintenance. Don't bother renting with these charlatans, they will bleed you dry.
Merci !
Bonjour,
Ils sont toujours pros et trouvent les meilleurs solutions en fonction des besoins de la société.
à recommander
Merci encore!
Great service for a good price
Staff very friendly at pickup and drop off. Truck rental was very well priced and was in very good service and condition. Drove well and easy to use for our house move.
Efficiënt
Efficiënt, snel en vriendelijk .
Flexibel om datums te veranderen, waarborg te hergebruiken.
Zeer tevreden 👍🏻
Alles top geregeld en wagen was zeer…
Alles top geregeld en wagen was zeer netjes en alles verliep zeer vlot !!
Efficient service and good price/quality ratio
Good price/quality ratio. Very efficient pickup and return process - almost immediate feedback and release of deposit.
Personnel et accueil au top 👌
Personnel et accueil au top 👌

Antwort von SIXT België
Les personnes qui travaillent au Sixt à…
Les personnes qui travaillent au Sixt à place Stéphanie sont très accueillant et toujours à l’écoute. Merci à Martin et Lamia.

Antwort von SIXT België
Bonne efficacité de Carmen à l'acceuil…
Bonne efficacité de Carmen à l'acceuil avec le sourire.
La personne qui nous a donné la voiture était aussi très efficace et sympatique

Antwort von SIXT België
Très bien passé pour une grande cadeau…
Très bien passé pour une grande cadeau 😲😲😲 étonnant, je reçu une Voiture près que 0 km , je étais le premier a voyager dans cette Voiture, Imagine acheté une voiture 0 km , ce ça , Pas de problème, pas de cigarettes, pas de salîtes , merci beaucoup Sixt , je vous conseille vraiment, Sixt luise 🙂🙂🙂🙂🙂.

Excellent service
Excellent service au comptoir Sixt de la gare de Bruxelles midi ainsi que dans le parking lorsque nous avons rendu la voiture.
Les collaborateurs de Sixt se plient en quatre pour leurs clients, sont très professionnels et réellement attentifs aux besoins de leur clientèle.
Je ferai sans aucun doute appel à Sixt gare de Bruxelles midi la prochaine fois que j'ai besoin dune voiture de location!!!

Gabriel excellent service
Gabriel excellent service

Antwort von SIXT België
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.