SIXT Sverige Bewertungen 230

TrustScore 3.5 von 5

3,5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bokade en elbil fredag-söndag för jag vart intresserad av tekniken och hur det fungeraroch fick bekräftelse. 1 timme innan jag ska hämta ut bilen får jag reda på att dom ej har elbilar i västerås, och... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Not very respectful reception at all in Amsterdam Schiphol airport. Plus they didn't give me the car I've booked, not even something in the same range. I left a review according to the above mentio... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick tyvärr inte hans namn, men killen som hjälpte mig på kontoret vid Malmö Centralstation var fantastisk. Han har hjälpt mig tidigare också och är alltid väldigt hjälpsam och trevlig. Det känns va... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mikael & teamet,vad ska man säga.Om man vill uppleva bra service så är det rätt ställe. Fick bekymmer med första lånebilen på kvällen då kom personalen och böt bilen till en annan motsvarande hemma ho... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Mietwagenanbieter
  2. Kfz-Leasingservice
  3. Carsharing-Station
  4. Limousinenservice
  5. Lkw-Vermietung
  6. Lieferwagenvermietung

Vom Unternehmen geschrieben

👉 Besök vårt hjälpcenter på sixt.com/help-center eller kontakta oss. ✅ Välkommen till SIXT biluthyrning. Vi erbjuder premium biluthyrning till förmånliga priser, över hela världen. Kör första klass. Betala ekonomi. Premiumbilar utan premiumpriser. Vi har över 222 000 hyrbilar i vår flotta, som inkluderar modeller från några av världens bästa biltillverkare, bland annat tyska favoriter som BMW, Mercedes, Audi och många fler. Vi erbjuder också bilabonnemang med SIXT+ samt chaufför- och flygplatstransfertjänster med SIXT ride.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hamnade i en bilolycka på grund av brister i bilen.

Vi hade bokat den nyaste BMW för en resa upp till Stockholm, bilen hade ett problem med styrningen, antagligen hjulen som inte var riktade, och mitt på motorvägen tappar föraren kontrollen av bilen och vi krockar med en annan bil. SIXT vägrade att skicka en ersättningsbil eller erkänna att det var deras fel!

17. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En av de sämsta kundtjänsterna jag…

En av de sämsta kundtjänsterna jag någonsin upplevt.

1,5 år efter min uthyrningstid fick jag en faktura från SIXT. På ett språk jag inte förstår. Med mängden falska fakturor som flög runt ville jag försäkra mig om att detta inte var en av dem så jag gav mig i kast med att kontakta deras kundsupport.

Det var lättare sagt än gjort eftersom det inte finns några länkar, e-postadresser eller telefonnummer till deras kundsupport att hitta någonstans. Så det slutade med att jag ringde ett hyreskontor och efter ett tag fick jag en mailadress.

Jag skickade mailet och frågade vad fakturan handlade om och att jag inte skulle betala den förrän jag hade fått bekräftelse på att det var en giltig faktura från SIXT och innebörden av den.

Det tog dem 3 månader att svara och under tiden skickades den ursprungliga fakturan till eCollect som lade till ytterligare 120€ till summan i "indrivnings kostnad".

Jag kommer, så länge jag lever och hyr bilar, aldrig mer använda Sixt!

27. November 2022

Hej sixt

Hej sixt

Jeg har lejet en bil, hos jer og fik den afleveret til tiden, men så fik jeg en regning for en skade som ikke var der, der jeg afleveret den.. i har trukket uberettet penge fra min konto.
Jeg har lejet Bilen for ca. 6300,- svenske inkl. depositum.

Men i har trukket 14180,46,- svenske kr, fra min konto. Som kom i minus, og nu mistede hele min løn.
Uden at vi talt om tingene, jeg syntes virkelig det er dårlig service.

Jeg Beder/opfordrer jer om at kontakte mig på min e-mail som er følgende
Med en fornuftig løsning..
Ellers så bliver jeg nød til at gå til pressen/sociale medier.
Hvis jeg ikke høre fra jer.
Op forhånd tak Hakim

6. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stay away from Sixt Arlanda aiport. (Stockholm)

Terrible customer service. Don't rent a car from Sixt in Arlanda Airport. They a scamming people!! After i delivered the car, they just charged me another 1500 Kr. And won't give back the deposit. I bought full insurance which was a waste, since they charge you random fees anyway.

29. Jänner 2023

De stal 9000 kronor!!

Blev tvungen att lämna bilen tidigare och fick efter telefonsamtal per mejl en ny hyresöverenskommelse med såklart ett lägre belopp. Pengarna var redan dragit från kontot och de vägrar nu att betala tillbaka 9000,: De anser att det är hyresöverenskommelsen som de har underskrift på gäller och svarar inte på frågor om varför de då i telefonsamtal anger att det inte är något problem att lämna bilen tidigare och att de kommer att anpassa hyresöverenskommelsen.

21. Oktober 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sixt Landvetter

Sixt Landvetter, hyr hos andra!
De debiterar för extra avgifter som de inte kommunicerar eller informerar om när man hyr bilen eller under hyresperioden.
Det finns bättre leverantörer på Landvetter och bättre Sixt kontor inne i centrala Göteborg

4. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig mer hyra bil från Sixt.

Aldrig mer hyra bil från Sixt.
Bokar en bil som skulle vara Sedan och manuellt växlad.
Får en bil som är automat växlad kombi svart tonade rutor.
Det slutar med att vi får åka ut till en parkeringsplats för att övningsköra bilen så föraren lär sig hantera bilen.
Föraren har nytt körkort och aldrig kört en automat växlad bil.
😡🤬😡🤬😡

22. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We made a reservation on internet and sixt canceled it

We made a reservation on internet for a premium car in amsterdam for 3 days. When we arrived (late night and with two kids) he said they dont accept our normal visa card (works everywere and in all countries) and our booking was canceled and they could not help us!? Even if we paid on internet when reservation was made they should have canceled it anyway. No information what so ever - "Everyone can book but we cancel it if we want"
Worst car-rental-company ever!!!

13. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We rent car from Berlin (Budapester was…

We rent car from Berlin (Budapester was the street name) very bad service. They have taken from us more money than we were supposed to pay. And they tried to make so many excuses for it.
We were deceived by them!

I would give them 0 of hundred! Very very Bad!
I would not recommend it!

18. August 2022

Blev debiterad 150%

Blev debiterad 150% av ett annat sixt kontor, för att Uppsala inte kommunicerade att hyrbilen skulle lämnas hos dem, dvs där den hämtades. Efter klagomål fick jag veta att reservationen på 3326 kr skulle släppas efter 4-5 bankdagar. Blev tvungen ringa 3 ytterligare samtal för att få det åtgärdat trots att Uppsalakontoret lovade att lösa detta. Ruttet företag.

23. September 2022

CHEATERS DE LUXE

CHEATERS DE LUXE
We paid for the rental vi biluthyrning.nu
When we arrived in Split we explained this and showed the voucher.
We extended the rent a couple of days and were forced to sign a new agreement to get a car.
Double cost and they know you are desperate.
DO NOT use SIXTH.

10. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hyr aldrig från detta företag

Hyr aldrig från detta företag, dom har gömda ”fees” och ”charges” som bara den, man är inte informerad om något av dom, jag hyrde bil i Paris, betalade som vanligt, så säger hon att bilen är blockerad av 8 andra bilar som dom haft gott om tid att flytta på men nej, så vi vart kvar där 2 extra timmar, så sa hon att vi kan lämna den nästa dag samma tid då det räknas som 1 dag, men nej, blir fakturerad för 2 dagar och en ”late return fee” jag betalade för själva bilen 1700kr sen försäkring grejen för 4500 typ som jag skulle få tillbaka efter jag lämnat tillbaka bilen och sen när jag är tillbaka i Sverige så drar dom bort nästan 6000kr, och jag kommer inte ens få tillbaka pengarna som dom hade som försäkring typ, så hela den jädra summan skulle dom ha, kom ihåg, jag hyrde för endast en jäkla dag.
Så undvik detta företag om ni inte vill bli lurade.

2. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sixt är inte att lita på

Har hyrt bil hos Sixt två gånger senaste två åren. I båda fallen har Sixt kommit med felaktiga anklagelser om skador, som lett till kostnader på 1000-tals kronor för mig. Går inte att argumentera gentemot detta bolag som öppenbarligen svindlar sina kunder.

Första gången hittade dom en skada under bilens front - en skada som man själv inte kunnat skapa utan att märka det. Något sådant hade inte inträffat under helghyran. Andra gången säger dom att jag skrapat framdörren. Dock fanns det redan en sådan skada listad, vilket jag såg vis min inspektion. Sixt påstår nu att jag gjort denna skada.

6. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

My daughter under 25 was cheated by the…

My daughter under 25 was cheated by the company with just a half insurance allowed (if you under 25) they claimed that we made scratches and sent photos that were to poor to see anything they charged her more then the deposit. We will never rent a car by Sixt since then

2. September 2022

Dålig kommunikation från sixt

Hyrde en bil hos Sixt. Fick veta i efterhand att jag blivit debiterad för att jag inte tankade bilen fullt innan inlämning + 25% extra av vad tankningen kostade. Det sades inget om att jag behövde lämna in bilen fulltankad när jag väl skulle hämta ut bilen och när jag ringde upp Sixt så sa dem att det brukar nämnas att man ska göra detta. Då jag känner mig väldigt lurad så frågade jag om dem kunde göra något åt detta (Åtminstone betala tillbaka avgiften på 25%) men dem kunde inte göra något åt detta och hänvisade att detta stod i avtalet. Hade det sagts i kassan när jag hämtade ut bilen som det ska göras
egentligen enligt dem själva så hade jag självklart tankat bilen full innan jag lämnade in den. Är väldigt besviken på att detta slarvades och att jag inte fick någon vidare service när jag ringde in till dem.

31. August 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Känns oseriöst

Känns oseriöst. Dom visar flera bilar på hemsidan som dom inte har och inte kan erbjuda, varför visa dom? Dom tar god tid på sig att säga nej när man gjort en förfrågan. Gjorde ett försök att ringa dom och få hjälp den vägen men inte heller det gick, kundtjänst kunde inte se vart specifika bilar fanns. Jag behöver en 7-sits och efter att ha gjort förfrågan flera gånger (och väntat dagar på svar) så var det bara att ge upp efter en vecka och kolla ett annat hyrbilsföretag.

31. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

OBS! Hyr inte bil från dom.

OBS!!
Hyr inte bil från Sixt om du inte vill bli blåst på skador som du inte har gjort.
Ifall du gör det ta med en förstorningsglas innan så att du besiktar bilen ordentligt för att efter när du lämnar den då är det för sent. Då blir helt andra grejer. Vi som inte hyr bil ofta går på att godkänna deras debitering för att vi har ingen val. Ord mot ord.

Undvik denna företag om du inte vill ha huvudvärk och förstöra din dag.

24. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Egentligen är kommentarer överflödiga…

Egentligen är kommentarer överflödiga om 81% redan gett sitt tydliga svar 1 stjärna hade säkert varit mindra om man kunde valt 0 stjärnor. Det här är inget seriöst företag som tvingar en att registrera kortet innan man får slutfakturan och sedan drar ett belopp som dom själv anser är rätt utan någon som helst möjlighet att få någon att lyssna eller vilja rätta till. Dertas kundtjänst är som att prata med en telefonsvarare.

Skulle få korrigering för att bilen inte var fulltankad och jag själv tankade fullt vid återlämnandet.

Summorna på fakturan stämmer varken med avtalet eller vad som dragits från kortet.

Otroligt tråkig attityd och ännu mer tråkigt att Werksta och Trygg Hansa valt att samarbeta med dom.

SIXT är helt ute ur bilden för framtiden och tyvärr väljer jag även ett annat Werksta nästa gång på grund av detta vilket jag även kommer förklara vad det beror på.

22. August 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr