Mooi, lederen jasje besteld, maar een maat te groot. Persoonlijk contact gehad met de verkoopster en zeer vriendelijk geholpen. Kreeg de jas een maat kleiner opgestuurd met nog een mooie tas en cadeau... Mehr ansehen
Door het goede personeel kun je bij Sjieko ALTIJD slagen! Goed en eerlijk advies. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en natuurlijk SUPER leuke kleding voor mannen en vrouwen! Als je in Maastricht... Mehr ansehen
Prima verzorgd pakketje met persoonlijke boodschap erbij ,heel attent Gekozen item zoals op foto website ,helemaal blij mee .De bezorging duurde stuk langer maar dat probleem lag bij Post.nl
Mijn eerste aankoop en Alles perfect 👌🏼!!! Snelle levering, artikel zoals beschreven, kleur, kwaliteit, prijs echt geen min punt en een mooie tas erbij van gipsy. Een aanrader zeker blijf ik bij S... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Wij zijn Sjieko.com, een familiebedrijf in de mode met oorsprong in de omgeving van Venlo. In april 2008 openden we voor het eerst de deuren van Sjieko.com in het prachtige Maastricht. We runnen de winkel met moeder, dochter, tante en naaste collega’s. Die persoonlijke touch proef je in onze winkel.
Achter het Vleeshuis 39, 6211 GR, Maastricht, Niederlande
- +31(0)43-3520002
- service@sjieko.com
- sjieko.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Mooi verpakt.
Bedankt voor de mooie, nette verpakking en snelle verzending van mijn bestelling!
Mooi verpakt en snel verzonden
Mooie aankoop gedaan bij Sjieko
Mooie aankoop gedaan bij Sjieko! En wat een lieve mensen!! Dikke 10+
De handtas werkt supersnel geleverd en…
De handtas werkt supersnel geleverd en was netjes verpakt in een stevige doos.

Antwort von Sjieko.com
Zeer snelle reactie en correcte mail…
Zeer snelle reactie en correcte mail m.b.t levering. Zeer attent: zelfs bij bestelling rekening gehouden met Black Friday!
Omschrijving van tas perfect.
Prima service!
Snelle levering
Snelle levering, met zorg gekozen verpakking. Ziet er feestelijk uit door de vintage look. Artikel is ook prima. En hand geschreven kaartje doet het hem. Dus; helemaal tevreden.
Hoe leuk kun je zijn: Sjieko
Ik vind jullie een fantastisch bedrijf. Snel een accuraat! En dan dat leuke persoonlijke kaartje chapeau!
Alles prima mooie leren blouse wel een…
Alles prima mooie leren blouse wel een maatje groter kopen
Verrassende ontdekking
Persoonlijk, vriendelijk en snel, ingepakt in een unieke huisstijl.
On line een Jas besteld bij Sjieko
On line een Jas besteld bij Sjieko, maar jammer genoeg was de juiste maat er niet meer.
Er was dus wat fout gegaan. Sjieko gaf dit eerlijk toe en betaalde meteen het geld weer terug. Netjes 👍🏻
Sjieko heeft een hele goede service is…
Sjieko heeft een hele goede service is echt een aanrader!
Leuke rode gypsy leren jas gekocht
Leuke rode gypsy leren jas gekocht, de foto was lichter als de echte, maar prima! De service is top, snelle update qua verzenden en snel in huis.
Goede service en snel
Goede service en snel
Heel leuk ingepakt en een persoonlijk bericht erbij dat is ook altijd leuk
Een super mooie leren jas
Een super mooie leren jas, Het past perfect! En zit heerlijk. prijs-kwaliteitverhouding en afleveren👍🏻 Prima.
Aan te raden dus!
Zeer snelle levering en verpakking was…
Zeer snelle levering en verpakking was ook nog ns verpakt in sjieko-tasje 👍
Leuk hand geschreven bericht bij mijn…
Leuk hand geschreven bericht bij mijn bestelling wat online Shoppen toch persoonlijk maakt.
Mooi jasje in de kleur die ik wilde…
Mooi jasje in de kleur die ik wilde toch nog gevonden bij sjeiko. Snelle service en moi verpakt aangekomen.