Skabmere Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stor fejl at jeg ikke tjekkede Trustpilot før jeg købte! Købte 1 kg blandede perler, små og store i flotte klare farver... troede jeg.... de perler jeg modtog var meget store og i mørke grumsede farv... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestiller maling d27/12/25. Sendes senest d2/01/26. Idag d06/01/26 intet hørt, ingen opdatering what so ever. Har skrevet til kundeservice for at annullere min order, intet svar. Pengene er trukket fo... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Perfekte hobbyartikler, ok service. Jeg fandt -endelig- små træpinde til hobby i forskellige mål. Fin hjemmeside, drevet af søde svenskere, dog uden dansk sprog. Siden var lidt langsom med ordre... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

3 måneder om at sende vare og trækker pengene først nu et helt år efter, pga. en fejl i deres system, hele sidste sommer prøvede jeg at få fat i dem utallige af gange omkring mine vare og annullering,... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

20 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skabmere.dk skaber mere frustration end glæde!

VI har købt skolematerialer hos skabmere.dk til en skole i Kenya, som vi skal besøge. Vi bestile en kasse med blyantspidsere og modtog en enkelt blyantspidser.

Svaret fra Skabemere.dk var, at de havde kontrolleret ordre og den korrekte leverance var foretaget.

Skabmere.dk skaber mere frustration end glæde.

3. Oktober 2025

Dårlig oplevelse

Bestilte en vare der stod som værende på lager. Fik en bekræftelse med en "senest dato for afsendelse". Der skete ikke noget. 2 dage efter "senest dato..." kontakter jeg firmaet: De havde ikke varen på lager og deres leverandør kunne ikke levere. De havde så haft tid til at inkassere betaling, selvom de ikke havde varen. Det virker som et temmeligt useriøst firma.
De får en stjerne fordi jeg ikke kan give mindre og fordi jeg fik pengene retur efter en kort mailkorrespondance

17. September 2025

I får 5 stjerner PÅ TRODS AF

At ordren ikke var som den skulle være.
Jeg skulle have
10 sæt træring
1 grøn filt
1 rød filt.

Jeg fik

11 sæt træringe
0 grøn filt
1 rød filt.

I får dog 5 stjerne, fordi jeg havde fortrudt den grønne filt og fordi jeg godt kunne bruge det ekstra sæt træringe ;-) og fordi en ok leveringstid.

15. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

250 kr for at returnere varer!

Meget lang leveringstid!! Min forsendelse blev åbenbart leveret i to pakker, hvilket jeg ikke blev informeret om. Så afhentede den første pakke og tog på ferie. Mens jeg var væk, ankom den anden pakke, som blev returneret da jeg ikke kunne hente den. For dette trak de et ulovligt gebyr på 250 kr!! Har været i en helt håbløs “dialog” med deres kundeservice, som er komplet ligeglade, selvom jeg linker til gældende lovgivning

21. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

4 dage fra bestilling af lagervare til afsendelse.

Jeg bestilte en tirsdag formiddag i den tro, at når der stod "levering 1-3 dage" og varen var på lager, så ville jeg nå at modtage inden jeg skulle på ferie om søndagen. Pakken blev dog først pakket torsdag og kom til pakkeleverandøren sent fredag, så jeg havde ikke rigtig en chance for at nå at modtage.

8. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Problematisk ordre håndtering og lang leveringstid

Utroværdig man føler sig virkelig snydt
Jeg har bestilt en ordre - fik ingen ordrebekræftigelse - ca 5 dage senere trak de beløb via mobilpay. Jeg har intet hørt her 8 dage senere.
Jeg har forsøgt at ringe.... ugyldigt nr.
Har forsøgt deres kontaktformular til kundeservice.... bliver ved at melde fejl og at der mangler obligatoriske felter at blive udfyldt -NEJ
Har forsøgt at sende mail - denne kan ikke leveres pga. af fejl på server. Jeg blev ret vred og følte mig snydt men ......
Opdatering d. 16-08-2025 fik jeg besked om at min ordre ligger til afhentning på udleveringsstedet. Varen er afhentet og alt er i fineste orden.
Men jeg synes stadig pengene bliver hævet længe inden jeg ser min ordre, jeg fuik ingen ordrebekræftelse og det er utroværdigt at man ikke kan kontakte firmaet.

7. August 2025

Svindelfirma.

For det første hedder de skabmere.dk, så man tror det er en dansk hjemmesideside, men nej, allerede her starter svindelen. For det er en svensk virksomhed.
Jeg bestilte noget voksdug til levering hjemme.
Da jeg så får en mail fra dem, kan jeg se, at de så har bestemt, at pakken leveres til et afhentningssted, og også hvilket afhentningssted. Svindel....
Jeg har betalt for levering til min adresse....
Skrev så til dem, at så ville jeg ikke have det, når de svindler på den måde. Fik så den besked, at jeg skulle afhente, og betale 59 kr i fragt, for at returnere, ellers ville jeg få en strafafgift på 250 kr.
Mere svindel...
Du har lov til ikke st afhente pakken så den går retur, og dermed også få dine penge retur.
Samtidig har de vslgt, at jeg skal betale med Klarna, hvordan kan de bestemme det for mig???
Hold jer langt væk, det er rent svindel og bedrageri af dette useriøse firma. I bliver snydt...

24. Mai 2025

Lang leveringstid 11 dage

Lang leveringstid 11 dage, trods de skriver hurtigt levering på deres side. Den er åbenbart sendt fra udlandet.
Skuffende oplevelse, når man bestiller noget man skal bruge og netop ikke vil vente på vare med lang leveringstid. Dugen er ok, ikke noget specielt.

11. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Myggenet, 5 meter længde x 150 cm bredde.

House of Fabric:
Myggenet.
5 meter længde x 150 cm bredde.
Hvid.
Købte 2 stk.

Det var anden jeg købte hos skabmere.dk. Første gang købte jeg det samme produkt (1 stk). Jeg var så tilfreds med produktet første gang, at jeg købte 2 til anden gang. Havde samme positive oplevelse med skabmere.dk anden gang jeg købte, som første gang. Herunder med produktet og fragten.

24. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skapamer/Skabmere pakker ikke sarte varer ind. Deres oplyste kontaktinfo mail og telefon (virksomhedsregisteret) eksistere ikke

Kære Skabmere
Ordre nr.2419325
Jeg er rystet over den manglende beskyttelse af mine tilsendte blyanter. Alle mine profesionelle farveblyanter af kunstner kvalitet fra Caran d'Ache og Faber Castell har I bare lagt LØST ned i en stor papæske. Blyanter er sarte og knækker nemt deres indvendige core ved bare at blive tabt på gulvet. Mine blyanter har I behandlet som om de de er en maracas.
De er nu ubrugelige alle sammen!

Når I hævder at være professionelle leverandører, så burde I også vide hvordan man behandler professionelle kunstner materialer. Blyanterne skal bundtes, og pakkes i bobleplast får de lægges i en papæske af passende størrelse. Er æsken for stor, så udfylder I den æske med fyld så varen ikkke ruller rundt under postforsendelsen.
I har fjernet telefonnummer til kundeservice, og oplyst en forkert mailadresse på hjemmesiden til brug for reklamation. Den eneste mail adresse der findes... Ydermere kan man via jeres hjemmeside fremsende en klage i et internt besked, men der kan ikke uploades en sippet video der som den eneste kan dokumentere den manglende indpakning, og man får heller ingen auto kvittering på sin fremsendelse af besked herigennem. Det er en stor forringelse af tidligere service.
Det er ikke rimligt at jeg skal betale for returlabel pga jeres manglende beskyttelse af mine varer. Jeg har ikke brudt pakken. Mit ønske er at I tilbagefører mine penge asap, og mailer en returlabel efterfølgende. Min tiltro til at I ikke bare ved en ordinær returnering vil pakke de retunerede blyanter ind og fremsende dem til mig, kan ligge på et meget lille sted.
Min ordre var en haste pga jeg manglede materiale til udstillingsarbejde, de blev forsinket i forvejen af, at I IKKE oplyser korrekt varebeholdning på hjemmesiden. Adskillige af mine bestilte varer havde I ikke alligevel, og så valgte jeg dem fra. Alligevel er ikke alle varer kommet afsted fordi der var nye manglende varer. Hvad pokker er det for noget amatøragtig noget :-(
Ydermere findes Skabmere.dk / Skapamer.se ikke på SoMe medier. Hvorfor?

12. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man får ikke det man har bestilt

Man får ikke det man har bestilt, man kan ikke komme igennem til kundeservice, og de svare ikke tilbage på mails
Til gengæld kan de hurtigt trække pengene på din konto
Lad være med at handle i den fupbutik

11. April 2025

Venlig kundeservice

Havde kontakt til kundeservice over et par gange da jeg synes levering trak lidt ud. Høflig kundeservice og hurtige svar. Fik min vare idag og er fuldt ud tilfreds. Fint pakket og kun ros herfra.
Køber helt sikkert igen hos firmaet.

10. April 2025

⭐⭐⭐⭐⭐

Den 24 marts, bestilte jeg kunstlæder og den 27 marts, blev det sendt og den 31 marts, modtog jeg pakken. Super god oplevelse og god kvalitet, de træk først pengene da pakken var leveret så jeg kan godt anbefale det og det er ikke sidste gang jeg køber der inde 😍

31. März 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Sløv leveringstid

Bestilte tirsdag aften og fik mine varer mandagen efter , så lidt lang leveringstid , men ellers var tingene som forventet .

24. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Magen til uprofessionelt firma skal man…

Magen til uprofessionelt firma skal man da lede længe efter. Er i tvivl om jeg får mine penge retur? Mine mails bliver blokeret selvom de skriver man kan skrive til dem. Der er intet telefon nummer og de bliver ved med at udskyde leveringsdato samt trækker penge med det samme. Er i tvivl om det er lovligt

27. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Find et andet sted at handle!

Jeg lagde en ordre inden jul på varer, der skulle have været julegaver, for først senere at finde ud af, at en del af varerne ikke var på lager, og at de ikke ville sende den ad flere omgange uden yderligere fragtomkostninger.

Jeg bad derfor i december SkabMere om at sende det, de havde på lager og annullere resten af ordren.

Trods det deler de åbenbart ordren op i to, giver den to ordrenumre og sender knap to måneder senere de varer, som jeg havde annulleret bestillingen på.

Kundeservice påstår, at jeg har lagt to bestillinger, fordi virksomheden selv har oprettet to ordrenumre, og de kræver derfor betaling for det hele, eller at jeg skal betale fragten for, at varerne returneres. Det vil jeg naturligvis ikke. SkabMere har lavet en fejl, ikke jeg.

Jeg har gennem mange mails frem og tilbage med kunde”service” forsøgt at tale dem til fornuft, men det er som at tale til en ladeport! Jeg har endda tilbudt at tage besværet på mig med at sende varerne retur, hvis de bare betaler fragten, men der er ingen lydhørhed.

Anbefaling: Handl et andet sted!

24. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget uprofessionel virksomhed og…

Meget uprofessionel virksomhed og kundeservice.

1. De trækker penge inden varen overhovedet er på lager
2. Varen kommer aldrig på lager
3. De holder ikke en opdateret om ordren, og man man er selv nødt til at rykke i 3-4 måneder
4. De fralægger sig al ansvar og henviser til Klarna for returbetaling, kopi af faktura og kreditnota.
5. Kundeservice er fuldstændig ligeglade

Efter 3-4 måneders kamp, har jeg fået penge retur, men de kunne ikke sende kopi af faktura og kreditnota til mig regnskab...
Kan ikke anbefale at handle med dem.

17. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr