Bestilte 83kvm rødmix og fik dem leveret hurtigt, og tilmed sat ind på grunden der hvor jeg gerne ville have dem! Er fuldt tilfreds med kvaliteten !
Jeg havde bestilt fliser på nettet hos Skagen beton. De leverede fliser lever på ingen måde op til hverken billede eller beskrivelse i webshoppen. Jeg havde bestilt sortmix som skulle give et fl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har købt 70m2 fliser som de selv producerer og forhandler. Kvaliteten på flisen er helt i orden og jeg må sige leveringen spillede som den skulle. Fliserne blev kranet fra vores villavej og ca 8-10... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
SUPER service - Umanerlig gode priser, ikke engang anlægsgartner kunne matche prisen FØR moms. Meget få sten (60x60) med fejl ud af +400 kvm. Flink og høflig chauffør der læssede af til UG. VIL... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Skagen Cementstøberi A/S blev etableret i 1937 og har løbende udvidet med flere afdelinger og produkter.
Drogden 3, 9990, Skagen, Dänemark
- skagenbeton@skagenbeton.dk
- skagenbeton.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Super god service fik afleveret til…
Super god service fik afleveret til aftalt tidpunkt skulle først bruge dem tre uger sener pga flytning kanon service

Antwort von Skagen Beton
De blokke vi har købt til 35 kr stk er…
De blokke vi har købt til 35 kr stk er ikke lige høje, så vi måtte slibe af for at få det til og passe. Men levering og chauffør, de er bare iorden

Fantastisk produkt
Købte 50 gange 50 Fliser sort og fik dem til tiden og i god kvalitet.
Ingen skader og varen kom til tiden.
Køber der igen ved næste projekt.

Antwort von Skagen Beton
Super fin service og hurtig levering
Super fin service og hurtig levering. Prisen på sand og stabilgrus måtte gerne være billigere. Men fornuftigt alt i alt og leveret lige til døren.
Stenene var rigtig nemme at arbejde med og i en rigtig fin kvalitet.
Kan varmt anbefales.

Antwort von Skagen Beton
Gode produkter og rigtig hurtig levering

Antwort von Skagen Beton
Levering som aftalt og fliser sat…
Levering som aftalt og fliser sat præcis hvor jeg ville have dem. Perfekt service.

Solid som beton😀
Hurtig levering, skønt den i mit tilfælde var gratis. En rigtig god chauffør der selv vurderede bedste aflastningssted i forhold til mit projekt. Samtidig billig og let web

Super handel.
Let bestilling. Gode priser og hurtig levering.

Antwort von Skagen Beton
Super service og gode produkter

Antwort von Skagen Beton
Jeg har ringet flere gange til Skagen…
Jeg har ringet flere gange til Skagen beton, om afhentelse af paller og fik at vide at de blev hentet, men da jeg ringede 3. gang, fik jeg en person i røret, der fortalte mig, at det var mit eget problem at returnere pallerne,og blev ret så sur.
Jeg skal ikke handle med dette firma igen.
I disse tider, hvor vi skal passe på vores resurser,er det den rette holdning at have, jeg må beklage, at jeg nu kører pallerne på lossepladsen, sørgelig holdning Christian.

Antwort von Skagen Beton
Både pris og kvalitet er i øjet.

ALT SPILLER!
ALT SPILLER!
Konkurrencedygtig pris. Levering til tiden. Ekstra fliser og sten, hvis nogen skulle være defekte, medfulgte gratis. Ingen fliser/sten var dog i stykker ved levering. Nem tilbagelevering af paller og lynhurtig tilbagebetaling af depositum for disse. Klar anbefaling herfra.

SUPER service - Umanerlig gode priser og kvalitet
SUPER service -
Umanerlig gode priser, ikke engang anlægsgartner kunne matche prisen FØR moms.
Meget få sten (60x60) med fejl ud af +400 kvm.
Flink og høflig chauffør der læssede af til UG.
VIL SÅ ABSOLUT ANBEFALE SKAGEN BETON

kvalitet
Skagen beton var simpelden barer den billigst

Antwort von Skagen Beton
Super levering af fliser og…
Super levering af fliser og holmegaardssten.
Tog returpaller med som aftalt, chaufføren var super prof.
God oplevelse..

Antwort von Skagen Beton
Ok med bestillingen og leveringen
Ok herfra med bestillingen og leveringstid

Antwort von Skagen Beton
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.