Skanto Bewertungen 5

Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg fikk ikke produktet jeg bestilte

Jeg fikk ikke produktet jeg bestilte, men en billigversjon i syltynn plast. Til alt overmål så virker ikke produktet heller. De lover gratis retur på feilleveranser / defekte varer, men det er bare svindel.

22. Juni 2026

Hei Liss
Takk for tilbakemeldingen din.

Vi beklager å høre at du har hatt denne opplevelsen, og vi forstår frustrasjonen din. Vi ønsker absolutt ikke at kundene våre skal oppleve noe slikt.

Vi vil sende deg en e-post om kort tid for å løse saken så raskt som mulig.

Vennligst sjekk innboksen din. Vi ser frem til å oppklare situasjonen og forbedre opplevelsen din.

Svindel

Sender defekt vare og krever betaling for å sende den i retur.

19. Juni 2026

Hei

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En svindel bedrift som selger temu søppel

En svindel bedrift som selger temu kvalitets varer som fremstår som eksklusivt og dyrt, alt er varer fra wish, temu osv

17. Juni 2026

Antwort von Skanto

Hei Steven Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager å høre om opplevelsen din, og vi vil gjerne få muligheten til å rette opp i saken. Kan du vennligst oppgi ordreopplysningene dine, slik at vi kan løse dette så raskt som mulig?

Svindel

Svindel! Ingen telefonnummer, og det er umulig å komme i kontakt med en reell person – kun automatiske KI-svar på e-post.
Nettbutikken bruker skanto.no (tidligere norvo.no) -domene og fremstår som norsk, men dette er villedende. Det er ingen tydelig informasjon om hvem som faktisk står bak, og det virker som virksomheten er skjult og operert fra utlandet (trolig Kina).
De sender varer av svært dårlig kvalitet og gjør retur umulig ved å oppgi ugyldige adresser.

Jeg fikk pengene tilbake kun gjennom Klarna.

Unngå denne nettbutikken.

1. Juni 2026

Hei Leona
Takk for tilbakemeldingen din.

Vi vil sende deg en e-post om kort tid for å løse saken så raskt som mulig.

Samme butikk som Norvo.no – Villedende materialer og fiktive førpriser

Vær oppmerksom på at Skanto.no er nøyaktig samme aktør som inntil nylig opererte under navnet Norvo.no. De har byttet navn og domene, men selger de samme varene, og nettadressene til produktene deres inneholder fortsatt navnet "norvo".

Jeg bestilte putetrekk herfra som ble markedsført eksplisitt som "høykvalitets lin". Varene ble solgt med en oppgitt førpris på hele 1799 kr, for at tilbudsprisen på 368 kr skulle fremstå som et kupp. Nettsiden opererer med konstante nedtellinger.

Da varene ankom, besto de av 100 % syntetisk materiale. Jeg gjennomførte en standard brenntest, og fibrene smeltet umiddelbart til harde plastkuler (naturfibre som lin smelter ikke). Produktene manglet i tillegg fullstendig vare- og tekstilmerking.

Ved forsøk på formell reklamasjon på grunn av materialavviket, ble dette ignorert av kundeservice. De behandlet det som en vanlig retur og krevde at jeg, for egen regning, måtte betale for dyr internasjonal returfrakt med sporing til et lager i Canada. Dette gjorde de på tross av at deres egen FAQ opplyser om at bedriften dekker returkostnader ved feilleveranser.

Saken lot seg ikke løse med kundeservice, og jeg eskalerte den direkte til PayPal som en tvist på varen ("Significantly Not As Described"). Jeg la frem bildebevis av brenntesten og manglende merking, og PayPal ga meg fullt medhold og 100 % refusjon.

Jeg anbefaler andre kunder å være svært kritiske til materialbeskrivelsene og førprisene på denne siden. Har du allerede opplevd problemer her, anbefaler jeg å opprette en tvist hos PayPal eller kreve kortreklamasjon (chargeback) direkte via banken din.

27. April 2026

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr