Skelters Bewertungen 13

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Nalatige levering

Puur voor de levering. Dinsdag besteld. De 2 skelters zouden vrijdag 5 juni geleverd worden.. Helaas geen verzendbewijs gekregen en geen skelter geleverd gekregen.. Hierdoor de vrijdagavond verknoeid door thuis te blijven. Vandaag zaterdag nog steeds niks geleverd. Gelijk contact gezocht met het bedrijf hopelijk nemen ze maandag contact op. De fout kan niet bij post.nl liggen aangezien wij van het bedrijf nog geen verzendbewijs hebben gehad.. Ik hoop dat ze niet met die reden aan komen zetten.. Voor nu 2 teleurgestelde kleuters.. Voor die royale €600 en de vertraging mogen ze wel een verdomd goed product afleveren.

6. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedrijf is goed telefonisch bereikbaar…

Bedrijf is goed telefonisch bereikbaar voor informatie.
Het beoogde "Buzzy Aero"- skeltertje wat ik had uitgezocht was ruim op voorraad ( zo werd mij verteld ) , ....en de volgende dag werd 'ie netjes afgeleverd.
Het geheel wordt verkocht als een pakket wat al half afgemonteerd is ( dus er rest nog een héél klein beetje zéér eenvoudig sleutelwerk )
De mechanische draaipunten en wiel-assen heb ik van een karig druppie siliconen-olie voorzien.
Alles draait voortreffelijk , en het leuke karretje kan richting m'n kleinzoon voor z'n verjaardag.
Ik ben zeer tevreden over het produkt , ...én ik ben zeer tevreden over de klant-vriendelijkeheid van Skelters.nl

2. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik koop hier nooit meer, geen service

In lange tijd niet zo’n slechte “service” meegemaakt als bij Skelters.nl. Ik probeer al 5 weken een nog amper gebruikte skelter ter reparatie in te leveren ivm mankement. Skelters.nl schuift enkel dozen en heeft geen werkplaats. Dus bij problemen kunnen ze zelf HELEMAAL niets. Deze webshop begrijpt haar garantieplichten niet en heeft letterlijk gezegd: maar u heeft het online gekocht en niet in een winkel. Ze zijn afhankelijk van Berg, en een antwoord bij Berg kost gemiddeld 1 week. Dan moet je het geluk hebben dat het niet hetzelfde antwoord is als de week ervoor, want dan moet je nog een week wachten op een ander teleurstellend antwoord. Nooit meer bij Skelters.nl !!

1. Juni 2023

Skelter en niet geleverd

Skelter besteld om 18:00. En voor 23:00 andere dag in huis zoals groots staat vermeld op de site en bij de artikelen.
Terwijl der duidelijk staat op zaterdag geleverd! En dat ook in de aankoop bevestiging staat.
Telefonisch is het bedrijf ook niet te bereiken. Terwijl de bereikbaarheids tijden duidelijk vermeld staan en ook Telefonisch nog bevestigd worden.

26. Mai 2023

Berg skelter gekocht

Berg skelter gekocht, kwaliteit viel erg tegen. Voor service en garantie hoef je bij skelters.nl en Berg niet aan te komen. Nooit meer!

13. Jänner 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Super slecht bedrijf, advies koopnhier niet!

Super slecht bedrijf. Levering in eerste instantie goed. Maar toen bleek dat na montage de skelter niet voldeed echt Super slecht geholpen. Er worden incomplete onderdelen toegestuurd en als je dat aangeeft krijg je in eerst instantie gelijk, maar sturen ze doodleuk weer hetzelfde op en dan ook nog eens met stickers die totaal niet bij de skelter horen. Roze stickers behorende bij een meisje skelter, terwijl het om een zwarte skelter met groen gaat. Eerste keer werd de kettingkast zonder bijbehorende stickers geleverd. Als je dan weer contact opneemt schepen ze je dus gewoon af met het incomplete onderdeel en dan is de vraag dus maar of het probleem verholpen is en ziet je skelter er dus niet meer uit als hoe hij er origineel uit moet zien. En daar betaal je dus een fiks bedrag voor, de bergskelters zijn niet goedkoop! Ze gaan reageren op je app, maar er wordt blijkbaar ook niet gekeken naar eerder appverkeer over dit onderwerp. En ook als.je de eerdere berichten nog laat.zien, praat de laatste medewerker/ster er gewoon overheen en krijg je het advies de roze sticker ervan af te halen en dan dus de helemaal zwarte kettingkast, die ik 2 dagen eerder ook al heb ontvangen erop te zetten. Wat ook super irritant is is dat ze alleen via mail en app bereikbaar zijn. Mijn advies: kijk verder, maar koop hier geen berg skelter of een van de andere artikelen.!

11. August 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Levering in eerste instantie goed, maar trage service bij problemen

De bestelling was zeer snel bezorgd. Helaas konden we de skelter vanwege een probleem niet monteren. TIcket aangemaakt en vervolgens lang wachten. Eerste reactie was dat er een probleem in de batch zou zitten van dit type skelter. Later werd dat weer veranderd, maar na doorvragen kreeg ik daar geen reactie meer op. De skelter moest terug naar de leverancier en is daar gerepareerd. Na - 1,5 maand - hadden we de skelter pas werkend weer terug. Hoewel de levering snel was is de afhandeling bij problemen matig en verloopt traag. Ik koop de volgende keer weer bij een lokale winkel.

27. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede webshop!

Geweldig! Zo moeten alle webshops leveren, de skelters gewoon op voorraad en netjes de volgende dag geleverd zoals het hoort. We hadden de bestelling net geplaatst en kregen al een telefoontje van skelters.nl wanneer de skelter geleverd kan worden. Aangeven dat hij gewoon de volgende dag al bezorgd mag worden en inderdaad de volgende dag werd hij netjes afgeleverd. We werden zelfs een uurtje voordat de skelter bij ons geleverd werd gebeld dat ze onderweg waren! Top!

6. September 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr