Unternehmen hat geantwortet
Super behagelig og kompetent behandling. Man kan roligt føle sig i trygge hænder, uanset om det er ansigtsbehandlinger, vejledning om skønhedsprodukter eller shellac, man er der for. Skønt sted!
Unternehmen hat geantwortet
Skincare Factory behandlinger | Hudbehandling | Massage | Ansigst Behandling | Hud | Kosmetolog | Ph Formular | Skønhed | Beauty | Wellness
Falkoner Alle 96, 2000, Frederiksberg, Dänemark
Michela er fuldstændig fantastisk, og det samme er hendes klinik. Jeg har nu gået hos Michela i lidt over to år, og før det prøvede jeg flere forskellige behandlere. Men efter jeg fandt Michelas klinik, er det det eneste sted, jeg vil komme. Det er første gang, jeg har følt mig så tryg og tilpas, og jeg elsker at komme hos hende. Der er mulighed for parkering, og hendes behandlinger, råd og venlighed er 10/10.
Fantastisk behandling i hyggelige og afslappende omgivelser. Michela er så venlig og yderst professionel med nærværende og detaljeret rådgivning, at man ikke kan undgå at føle sig godt tilpas. Kan varmt anbefale Skincare Factory 😊

Antwort von Skincare Factory
Meget professionel behandling i lækre hyggelige lokaler på Frb. Svært at finde bedre behandling og service. Parkering muligt 🙏🏻.

Antwort von Skincare Factory
Super professionel behandling og samtidig utrolig behageligt selskab!

Antwort von Skincare Factory
Jeg er kommet hos Michela i hendes klinik over en årrække og nyder den helt specielle ro og behagelige stemning, der altid er omkring hendes behandlinger. Michela er meget nærværende og får straks én til at føle sig tilpas "på briksen". Man bliver hele tiden orienteret om, hvad der skal ske, så man blot kan slappe helt af og glæde sig til de flotte resultater. Michela dygtiggør sig løbende med nye kurser og tilbyder derfor nogle af de bedste behandlinger. Jeg har anbefalet Michela til flere veninder og kolleger, der melder tilbage, at det er det bedste sted, de har været.

Antwort von Skincare Factory
Altid skøn oplevelse, professionel og nærværende

Antwort von Skincare Factory
Varme, hyggelige og rolige omgivelser. Professionel fremtoning gør, at man føler sig tilpas - selv som mand. Jeg har gennem de sidste 3 år løbende fået ansigtsbehandlinger hos Skincare Factory, herunder modtaget kyndig vejledning i forhold til min hudtype, hvilket har haft en signifikant indvirkning!

Antwort von Skincare Factory
Michela er dygtig, engageret og sød. Det er nemt at finde en p plads, så jeg kører gerne fra Holte.

Antwort von Skincare Factory
Michela er så personlig, tilstede og dygtig behandler. Man er i så gode hænder. Kan varmt anbefale Skincare Factory

Antwort von Skincare Factory
De bedste behandlinger i hyggelige og rolige omgivelser. Michella er top professionel og man føler sig i ualmindelig gode hænder. Jeg har været kunde i flere år, har prøvet mange forskellige behandlinger, og kan varmt anbefale Skincare Factory ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von Skincare Factory
Fantastik klinik, kan varmt anbefales

Antwort von Skincare Factory
Jeg har været kunde hos Skincare Factory de sidste 4 år. Der er altid en god stemning i klinikken og der er ro og rart at være. Føles som et lille åndehul fra en travl hverdag når man ligger sig på briksen og bliver plejet hvad enten det er sugaring, ansigtsbehandling, eller bryn og vipper! Jeg får altid kyndig vejledning uden følelsen af at få påduttet 20 unødvendige produkter. Absolut et besøg eller 10 værd😊

Fantastisk dejligt sted.
Høj faglig ekspertise i rolige omgivelser
Helt sikkert et sted jeg kan anbefale.

Antwort von Skincare Factory
Altid plads til individuelle hensyn og super høj faglighed - og rart og roligt

Antwort von Skincare Factory
God og professionel rådgivning, og professionelle behandlinger med relevante henstillinger til fremadrettet vedligehold.
Gode kvalitetsprodukter.
Derudover er der en hjertevarm ro og man får ro i sjælen i Michelas kyndige hænder.

Antwort von Skincare Factory
Forrygende professionel behandling af hår fjerning på ryg.

Antwort von Skincare Factory
Utrolig god service og flotte resultater

Antwort von Skincare Factory
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.