Fantastisk oplevelse fra start til slut. Jeg blev mødt med venlighed, professionalisme og stor sans for detaljer. Mine bryn er blevet så flotte, og resultatet oversteg mine forventninger. Jeg kan varm... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg har tidligere fået lavet bryn, og det er jeg super tilfreds med. For 3 dage siden fik jeg lavet eyeliner både på øverste og nederste del. Jeg kunne godt ønske, at der havde stået, at man skulle... Mehr ansehen
Jeg får lavet volume vipper fast hos Duha og har i dag også fået lavet permanente bryn. Jeg er altid meget tilfreds og Duha er rigtig dejlig at være sammen med. Hun er utrolig dygtig til sit arbejde... Mehr ansehen
Jeg har fået lavet permanent øjenbryn hos Skin A, og jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen. Jeg fik en rigtig god og tydelig vejledning, hvor man tog sig tid til at forklare alt og sikre, at resul... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- skinfredericia.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Verdensklasse service og bedste resultat
Jeg kan klart anbefale dette sted Skin by A mine tænder er blevet så hvide og flotte! 1000 tak. til Duha Kommer gerne igen Den bedste investering nogensinde! Mine tænder blev 10 toner lysere. Hollywood smile for vildt! Fantastisk service og man er i trygge hænder og omgivelser 5 stjerner herfra ⭐️ Selve behandlingen var en god oplevelse, hvor behandleren var professionel, positiv, opmærksom og rolig.😊
Resultatet var fantastisk, og jeg vil uden tvivl også få en opfølgende behandling samme sted.
For mig, der aldrig har prøvet en tandblegning før, var det en god førstegangs oplevelse, som jeg klart kan anbefale.
Virkeligt dygtig
Jeg har brugt 8 år hos forskellige PM. artister, der har ødelagt mere end de har gavnet. Og huden under bryn er virkeligt skadet. Hun har formået at skabe bryn, dække skaderne over, og jeg har nu et acceptabelt resultat. Hun er fantastisk💖
SkinByA er fantastisk som altid
SkinByA er fantastisk som altid! jeg har fået lavet vipper ved dem et par gange nu når jeg skal ud og rejse og de holder fantastisk. og lad mig ikke begynde på Duha der laver mine vipper hver gang, hun er fantastisk og imødekommende og venlig!💘🫶🏻
det er ihvertfald ikke sidste gang jeg kommer der!
SKIN By A fremragende
SKIN By A fremragende, fleksibel. Imødekommende. Hvis man ikke er tilfreds med resultatet opfylder Hun dine ønsker med det samme.
Kan anbefales….
Til perfektion
Nu er det et år siden jeg fik lavet mine bryn og har ikke været sekund i tvivl om at det var det rigtige. Duha har lige lavet en retoutch og jeg er så glad for det – de skulle være så naturlige som mulige og det gjorde hun til perfektion. Behandlingen var professionel, behagelig og mine bryn er blevet lige som jeg ønskede. Duha kan varmt anbefales!
Jeg har fået lavet hybrid bryn hos Duha…
Jeg har fået lavet hybrid bryn hos Duha i dag.
Det hele var sådan en god oplevelse.
Jeg glæder mig til at komme til opfyldning om 4 uger 🌸.
Jeg har fået ansigtsbehandlinger
Jeg har fået ansigtsbehandlinger. Både rensning og microneedling behandling. 😍kunne se med det samme resultat. Rigtig flot og god resultat. Kan straks anfalde Duha samt rimelig pris.🥰 god service og en behagelig behandling og snakken med Duha og hendes anbefalinger er bare top 12 tal
Fantastisk service ❤️
Fantastisk service ❤️
Meget professionel, venlig, sød, rar, god betjening af søde Duha , gav tydelige resultater, elsker mine bryn, Kan 100% anbefales! Hun er dygtigt til sit arbejde 👏
Jeg er så glad for mine nye bryn
Jeg er så glad for mine nye bryn – de ser naturlige, fyldige og perfekt formede ud! Behandlingen var professionel, behagelig og resultatet overgik mine forventninger. Jeg slipper for at tegne mine bryn op hver dag, og de ser stadig flotte ud. Duha kan varmt anbefales!
Fantastisk god service hos Doha
Fantastisk god service hos Doha
Super dygtige medarbejdere, lyttende og forstående.
Vi tager gerne den lange vej igen for at få deres behandling.
Fantastisk god service 👍
Fantastisk god service 👍
Meget professionel og venlig betjening af Duha. Behandlingen var utrolig behagelig og gav tydelige resultater. Kan helt klart anbefales!
Venlig og professionel
Rigtig god service og fine priser
Super god oplevelse❤️
Jeg var inde hos Duha til lash lift, hun er meget søde og venlig pige, hun fortæller hvad der sker inden hun gør noget.
Kan varm anbefales herfra
Fantastisk service 👍
Fantastisk service 👍
Meget professionel og venlig betjening af Duha. Behandlingen var utrolig behagelig og gav tydelige resultater. En virkelig afslappende oplevelse fra start til slut. Kan helt klart anbefales!
Super god service af Duha
Super god service af Duha! Meget professionel og venlig. Ansigtsbehandlingen var fantastisk – virkelig afslappende og gav synlige resultater. Kan varmt anbefales!
Lækker wellness behandling
Jeg fik wellness behandling 2. Det var farve og retning af bryn, lashlift med farve og diamantslibning.
Første gang jeg har fået lashlift og resultatet blev virkelig fint. Er meget tilfreds! 🤗
Fik rettet bryn med voks, og det gjorde på ingen måde ondt (hvilket jeg har oplevet mange andre steder, så det var virkelig en fornøjelse 🤩).
Der bliver taget god tid til en, hyggelige samtaler. Afsluttende lysterapi.
Prisen er også virkelig god! Man får meget for pengene :)
Alt i alt en virkelig god oplevelse, og jeg kommer helt sikkert igen! 🥳
Hårfjerning virker ikke!
Jeg har været igang med laser hårfjerning i halvandet år. Mit forløb startede med en samtale, hvor jeg ytrede bekymring om at starte et forløb op og betale rigtig rigtig mange penge, hvis det nu ikke virkede. Mundtligt fik jeg af vide, at jeg ikke skulle være bekymret og at det ville virke på selv det fineste lyseste hår. Jeg fik desuden af vide, at normalt ville folk være hår fri efter 6-8. behandlinger. For hver behandling jeg fik, ytrede jeg bekymring om, at jeg ikke så nogen forandring siden sidst. Efter 10 behandlinger, var Anna dog sød at fortsætte på hendes regning, men jeg havde dog trods alt stadigvæk betalt 14.500kr uden nogen fremgang. Efter yderligere 6 behandlinger, siger Anna at hun heller ikke længere tror på, at jeg bliver hår fri, men tilbyder at fortsætte. Men da hun ikke længere tror på det, hvilket jeg heller ikke selv gør, efter 16 behandlinger uden nogen som helst fremgang - vælger jeg at sige stop og appellere til refusion. Jeg havde netop en opstartssamtale om mine bekymringer og jeg har betalt 14.500kr - det er virkelig mange penge for ingenting. Anna tilbyder mig halvdelen af mine penge tilbage - jeg ville dog ønske, at jeg havde fået alle refunderet, da jeg nu stadigvæk har betalt 7.250kr for ingenting og har spildt min tid i halvandet år, på at køre fra Kolding til Fredericia hver eneste måned. Udover det, så har jeg fået ødelagt min tatovering, da Anna ramte den under 2 af behandlingerne.
Meget venlige og gode til at fortælle…
Meget venlige og gode til at fortælle hvad der sker inden de gør noget kommer sikkert igen
Fine behandling til super priser
Fine behandling til super priser. Dejligt man både kan få ansigtsbehandling, farvet bryn og vipper og få flotte negle
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Al ros til Anna.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.