Butikken: God sørvis. Vennlighet og god hjelp. Virket som den ansatte hadde god faglighet og kunnskap. Skomakeren: God sørvis og god faglig tilbakemelding. Bilde og tekst på MMS.
Jeg fant den skoen jeg mente kunne være noe for meg med hallux valgus, og litt hæl på, når jeg leitet på nett. Fant den i butikken, og var perfekt.
Utrolig fin butikk med mye fint utvalg av sko å smykker,smykkeskrin med mere😊Å god service anbefales

Kongensgt. 66, 8514, Narvik, Norwegen
Bittet Kunden um Bewertungen
Komfortable sko. Og ikke minst, utrolig god service og hyggelig betjening ❤️

Antwort von Skoringen - Narvik
Fantastisk skobutikk. Byens beste✅ flott beliggenhet og flotte ansatte

Antwort von Skoringen - Narvik
Personal service and engaged perdonal. Superb collections.

Antwort von Skoringen - Narvik
En ryddig butikk med et innholdsrikt og fint varesortiment. Toppet med hyggelig betjening.

Antwort von Skoringen - Narvik
Veldig god service og kunnskapsnivå på eier av bedriften. Hun finner alltid gode løsninger som passer til min familiens føtter. Og er ikke en selger som prøver å selge det dyreste hun har, men heller det som passer best ift hver enkelt fot🤩

Svarer raskt på mail.
Gir god informasjon om produktet. Rask forsendelse.

Antwort von Skoringen - Narvik
Så utrolig mye fint på denne butikken, ikke bare sko, men masse fine vesker og annet accessories. Super service, ryddig og innbydende fremstilling av varene.

Antwort von Skoringen - Narvik
Jeg skulle egentlig ikke handle, men fant en flott HÉST-genser på salg, så den måtte jeg selvfølgelig kjøpe.
Betjeningen er alltid imøtekommende, blid og hjelpsom.

Byens beste service
Masse flott å velge imellom
Noe for en hver smak

Antwort von Skoringen - Narvik
Alltid hyggelig og hjelpsom. Gir rom til å bruke tid for å sjekke ut produktene. Kommer tilbake.

Antwort von Skoringen - Narvik
Hadde en fin handel og opplevelse på Skoringen narvik hyggelig og hjelpsomme betjening veldig fin opplevelse