Jeg er ikke typen, der normalt går ind for at skrive en anmeldelse helt frivilligt. Men her er jeg nødt til at gøre en undtagelse. Jeg bestilte julepynt med fodaftryk af mine børns fødder. Jeg var ban... Mehr ansehen
Hurtig service, billigt og super kvalitet! Jeg bestilte et dørskilt. Der var godt nok en uges ventetid fordi jeg bestilte samme dag som alle gik på sommerferie, men det jo fair. Men dagen efter de k... Mehr ansehen
Fantastiske bordkort til barnedåben. Vi bestilte de forskellige dinosaurer. Super flot lavet og næsten alle blev taget med hjem som en lille nips af gæsterne 🤗 voksne fik bordkort i træ og Børnene h... Mehr ansehen
Fantastisk oplevelse! Hurtig respons, exceptionel kundeservice og den største forståelse. Fik tilsendt en kagespade som ærligt var graveret grimt! Jeg sender billede og får lynhurtig svar. Jeg får... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Design og produktion virksomhed
Skovgårdsvej 12, 5350, Rynkeby, Dänemark
- kontakt@Skovgaarden-shop.dk
- skovgaarden-shop.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Levering i løbet af 2 dage
Levering i løbet af 2 dage, også selvom der skulle printes navn på lampen.
Alle bestilte elementer er præcist som…
Alle bestilte elementer er præcist som jeg havde håbet og ankom hurtigere end forventet. 5/5 stjerner.
Anbefales!
Hurtig levering, Rigtig flotte varer. Jeg har bestilt flere forskellige ting bl.a. skrærebræt, champagne glas, bestiksæt og tandæske med navne på. Alt er som det skulle være. Kan varmt anbefales.
Mange mange ⭐️ herfra.
Kunne jeg have givet mere end 5 ⭐️ havde jeg gjort det. De lavede desværre fejl i min ordre 2 gange, men der var overhovedet ingen problemer med at få det lavet om. Super kvalitet og fantastisk kundeservice. Mange mange ⭐️ herfra.
Fantastisk service
Fantastisk service - og hurtigt levering af kageskilt, efter være blevet snydt af en anden hjemme side tråde skovgården til.
Tusind tak.
Godt tilfreds med både levering og…
Godt tilfreds med både levering og produkt. Jeg savnede dog en større beskrivelse af varen på hjemmesiden, og der var ingen info på deres sociale medier om den. Så efter en meget grundig sammenligning mellem billederne af de forskellige træsorter som varen kunne leveres i, tog jeg en chance. Men det kan altså gøres bedre.
Fin og hurtig betjening
Fin og hurtig betjening, men der er desværre et par små "bobler" i de indgraverede glas. Måske hvad man må forvente til så rimelige priser. Overordnet set godt tilfreds.
God service på mail
God service på mail, svarer hurtigt! Hurtig levering og rigtig fint resultat på det bestilte! Meget tilfreds
Flot udført
Fantastisk flot gæstebog og kagetop
Fantastisk flot gæstebog og kagetop. Vi er meget tilfredse.
Super lampe og hurtig levering🤩
Hurtig service
Jeg bad om ekstra hurtig levering, og de sendte min vare hurtigt selvom det var sommerferie.
Levering til tiden
Fantastiske skærebrætter
God service og deres skærbrætte er fantastiske. Man får til og med vejledning til hvordan man holder deres skærebrætte i super stand.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.