Das sagen Bewerter
Delen passet ikke, sjøl om Skruvat sin side sa den er rett til min bil, dette er gang nr tre eg har bestilt fra skruvat og det er levert tre ganger feil . og retur system er >> fra bestiling 2026... Mehr ansehen
Needed an outboard CV boot/ gaiter for BMW 5-series E61 driveshaft. Main dealer wanted £68. Could not find one at local auto factors. Found Skruvat online, part looks identical to original, paid by Pa... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Founded in 2008, we have rapidly grown to become Scandinavia’s biggest car parts e-retailer serving thousands of satisfied customers every week. Thanks to the internet you can now purchase quality car parts at seriously discounted prices. We guarantee you a great e-commerce experience from people that know car parts!
Kontaktinformationen
Sankt Eriksplan 11, 113 20, Stockholm, Schweden
- +46 8 120 20 420
- info@skruvat.com
- skruvat.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Skulle returnere en del som var feil
Skulle returnere en del som var feil, men det var tekniske feil på hjemmesiden hvor du melder inn retur. Da jeg endelig fikk svar på dem på mail så var det gått over 30 dager og de ville ikke ta imot retur.. Dårlig kundeservice!
Bestilte noe så enkelt som et…
Bestilte noe så enkelt som et sidespeil, med reg.nr som referanse.
Leverte til feil modell.
Gidder ikke prøve å returnere, da det blir enda mere kostnader for meg.
Delen passet ikke
og retur system er >>
fra bestiling 2026-01-07 levert 2026-01-16
dermed ble en antatt rimelig del langt dyrere ed antatt
Jeg kjøpte en sidespeil (TYC 310-0191
Jeg kjøpte en sidespeil (TYC 310-0191, artikkelnummer P487753) til min Ford Focus MK3 2011 via Skruvat.no den 11. desember 2025 . Før kjøpet tastet jeg inn mitt registreringsnummer på deres nettside, som viste at delen passer perfekt med en grønn hake og bekreftelse. For å være sikker ringte jeg også deres kundeservice på +47 21 05 02 55 samme dag (samtalen varte 15 minutter), og medarbeideren bekreftet eksplisitt at delen matcher mitt regnummer og OEM-nummer – ingen tvil om kompatibilitet.Delen ble kjøpt kun for å fikse feil i temperaturvisningen (ambient temperature sensor). Etter montering viser den fortsatt feil: Ved start ca. 20° for lavt, etter 20 minutter kjøring 5–10° for lavt, og treg justering i tunneler. Verkstedet målte signalet og bekreftet at feilen ligger i delen, ikke bilen – de sammenlignet med originaldelen. Jeg har prøvd alle resets (kjøringsreset, HVAC-reset m.m.) uten hell.Da jeg reklamerte, avviste Skruvat det med begrunnelse om "felköp" og at delen ikke matcher mitt regnummer – til tross for deres egen bekreftelse før kjøp! Dette strider mot Forbrukerkjøpsloven §18 (selgers ansvar for feilaktig informasjon). Jeg har bevis: Skjermbilder av nettsiden, samtale-logg og verkstedrapport. Jeg appellerte, men fikk samme svar.Nå står jeg med en ubrukelig del, tapte verkstedkostnader på 2500kr og ingen løsning. Å ta det videre til Forbrukertilsynet koster gebyrer (269 kr for mekling + potensielt 1345 kr for utvalget), som nærmer seg delens pris på 1305 kr – ikke verdt tiden og pengene for en småsak, selv om jeg har sterk sak ifølge Forbrukerrådet.Jeg vil aldri bestille fra Skruvat igjen og anbefaler ingen andre å gjøre det.
Oppdatering: Etter at jeg postet denne reviewen, snudde Skruvat og godkjente reklamasjonen likevel, og de refunderer beløpet. Det er positivt at de tar ansvar til slutt og beklager feilen (som skyldtes menneskelig faktor i kundesupport), men synd at det krevde en offentlig review for å få dem til å gjennomgå saken på nytt. De forklarte at systemet ikke er 100% feilfritt på grunn av variasjoner i bilmodeller, og rådet til å dobbeltsjekke OE-nummer – bra tips, men de burde forbedre valideringen for å unngå slike feil. Jeg er usikker på å bestille igjen på grunn av systemets begrensninger, men oppjusterer til 3 stjerner for den endelige håndteringen. Hvis du er usikker, kontakt alltid et verksted for OEM-nummer først.
Utruleg dårlig service
Utruleg dårlig service, og vanskelig å få tak i kundeservice,fikk til slutt snakke med en på tlf , som kunne si han ikke kunne svar på mine spørsmål om levering…,,
Anbefaler aldeles ikke å handle fra Skruvat
Anbefaler aldeles ikke å handle fra Skruvat. De har ekstremt rotete kundeservice. Samtidig prøver de så godt de kan å unndra seg retur/angrefrist/refundering av produkter. I mitt tilfelle fikk jeg en del som er ment for min bil men som ikke passet. Nå har de gått rundt grøten i godt over 14 dager. Etter først mye om og men, fikk jeg returseddel tilsendt. Jeg returnerte produktet. Å når produktet kom tilbake til Skruvat, fikk jeg beskjed om at returen ikke var godkjent. Slik rotet i begynnelsen omhandlet. Nå ønsker de å returnere produktet på nytt tilbake til meg. Uten å refundere produktet. Jeg kommer imidlertid ikke til å gi meg i min sak. Men ønsker med dette å tipse andre potensielle kunder om å være veldig forsiktig. Dersom du er redd for å handle feil eller få et produkt som ikke passer/er ødelagt. Terningkast 1 🤬
Servizio, precisi e rapido due aggettivi molto…
Servizio, precisi e rapido due aggettivi molto importanti. grazie.

Antwort von Skruvat.com
Elendig leveringstid - hvis de overhovedet KAN levere ?
Bestilte en forlygte med 5-10 dages leveringstid. Efter 20 dage må jeg selv henvende mig, hvor jeg får besked om at der går op til 10 arbejdsdage fra ordren er lagt... DOH.... da jeg påpeger at jeg så allerede burde have modtaget varen, bliver levering udskudt yderligere 2 uger til 10/11 (For en ordre der er lagt 5/10 med en levering på 5-10 dage).
Og pengene blev trukket samme dag som ordren blev lagt.
Helt igennem en dårlig oplevelse og handle hos Skruvat, når man står med en bil der skal til syn inden 1/11.
Excellent service
SOYS UNOS ESTAFADORES
Soys unos sinberguenza la entrega lo marca bien claro 2-4 dias todavia no llego la mercancia el dinero lo cobraron 89,91 €... solicite la anulacion del pedido me rechazaron los correos electronicos... despues me contestaron con un correo diciendo que la mercancia esta de camino no recibi nada... ?
ATENCION COLEGAS, SON UNOS ESTAFADORES TE ROBA EL DINERO.
Rien à dire
RAS
Produit conforme et livré dans les temps
Very good service and good product …
Very good service and good product quality.

Antwort von Skruvat.com
Ottimo prodotto
Spedizione nei tempi previsti. Ottimo prodotto
From Sweden to Italy in 4 working days, excellent.
From Sweden to Italy in 4 working days, excellent tracking and just in time before holiday.
very impressive
Very good service great prices speedy delivery and good communication.. very impressed and will use again
elendigt
Påstår levering på 2-3 dage. Det gik der inden der kom svar fra "kundeservice" om at varen først bliver sendt efter en hel uge. Så vi er oppe på 10-14 dages levering. Men pengene var man hurtige til at få hævet. Har handlet her for første og helt sikkert aller sidste gang.
Never again....
2006 V70 rear spoiler
The spoiler supplied by Skruvat.com was of very poor quality but the shipping was fast and packaging was good.
Living abroad with an old car not regular Skruvat is necessary!
With an old Volvo S 40 2.0 T 98 it is not easy to find spare parts in France, but thanks to Skruvat all problems are solved and furthermore the delivery is fast, thanks!
Great Service
Found just what we needed. Easy transaction quick delivery - perfect
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.