Slaapwel Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over mijn aankoop! De levering verliep vlot en alles werd correct en netjes geleverd. De kwaliteit is uitstekend en alles was in orde. Zeker een aanrader.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op 27 juni brachten wij een bezoek aan de winkel in Aalst om op zoek te gaan naar een nieuwe matras. We hebben eerst ongeveer tien minuten rustig kunnen rondkijken voordat een verkoopster ons vrien... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op 04/07/2024 online boxspring gekocht/betaald.Op 05/07/2024 opgebeld door Slaapwel om datum af te spreken voor levering+plaatsen (dit op 18/07/2024) Levering en geplaats door 2 vriendelijke gasten,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag werden onze bedden geleverd! Ondanks alle voorzichtigheid was er toch een defect (niet zichtbaar) aan het bed! Even contact opgenomen en toch een zeer mooie tegemoetkoming gekregen! We hadden... Mehr ansehen

1. Bettenfachgeschäft
  2. Schlafzimmermöbelgeschäft
  3. Schrankmöbelgeschäft
  4. Matratzengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Slaapwel Aalst biedt een uitgebreid assortiment aan slaapproducten, waaronder matrassen, boxsprings, bedden, bedbodems, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel. Met merken zoals Beka, Lattoflex, Swissflex, Tempur, Revor, Simmons, Beautyrest, Pullman, Aya of Sweden, Tréca Paris, Sleepeezee,... bieden we het beste dat er verkrijgbaar is aan op onze website en in onze showroom. Bij slaapwel kan u terecht voor slaapadvies op maat.

Hervorragend

Alle Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Slaap wel met Slaapwel

We zijn zeer tevreden over Slaapwel in Aalst. Zowel wat betreft hulp in de winkel als de bezorging en installatie. Zeer vlotte service, vriendelijke mensen. Een absolute aanrader.

17. Oktober 2024

Antwort von Slaapwel

Dag Gert, fijn om te horen! Dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer vriendelijk in de winkel

Zeer vriendelijk in de winkel, degelijke uitleg van de verschillende matrassen. Misschien juist de levertermijnen wat beter inschatten. Levering is ook prima verlopen.

8. Oktober 2024

Antwort von Slaapwel

Dag Ann, fijn om te horen dat u tevreden bent! Wij zullen zeker rekening houden voor de juiste levertermijnen wat ruimer te rekenen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eindelijk mooie en van goede kwaliteit dekbedovertrekken gevonden.

Al bij veel geprobeerd om een mooi dekbedovertrek te vinden voor mijn vakantiewoning. Meestal zijn ze kleiner als beschreven in de site.
Deze waren perfect van afmeting, de stof is mooi en stevig. Heb er onmiddellijk nog besteld want ze stonden dan ook nog in promotie.

20. September 2024

Antwort von Slaapwel

Dag Diana, fijn om te horen! Dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echte aanrader, prima ontvangen en snelle levering

Keuze online gemaakt en in de winkel besteld.
Prima ontvangen en no time afgehandeld. Keuze matras voor zomerzijde met koeling door gelparels en een winterzijde. Steun op 9 regio´s. Eco-cheques en activity vouchers zijn opgebruikt. Dank u wel #slaapwel.be voor de levering en recyclage van oude matras (gratis).

14. August 2024

Antwort von Slaapwel

Dag Luc, fijn om te horen! dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ben zeer tevreden klant.SLAAPWEL is een AANRADER

Levering en geplaats door 2 vriendelijke gasten,alles naar boven gedragen ... proper achter gelaten ...afval terug mee genomen ... oude matras mee genomen ... .
Ben zeer tevreden klant en zou SLAAPWEL zeker AANRADEN grtz Bart

18. Juli 2024

Antwort von Slaapwel

Dag Bart, fijn om te horen! Dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

Geen rugpijn meer

Geen rugpijn meer! Een aanrader!

4. Juli 2024

Antwort von Slaapwel

Dag Huseyin, fijn om te horen! Dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

Heel tevreden

Goed geholpen in de winkel. Ik kreeg een deskundige uitleg. De levering was dik inorde. Alles mooi op z'n plaats en afval terug meegenomen

28. Juni 2024

Antwort von Slaapwel

Dag Clio, fijn om te horen! Dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima service, zelfs na verkoop!

In de outlet in de Denderstraat te Aalst een mooie boxspring Alpha met Matras Signature 180 x 200 gekocht aan een mooie korting. De levering en plaatsing is perfect en volgens afspraak verlopen. Tot dusver zeer tevreden van de winkel en haar service. Maar tegen alle verwachting in hebben we niet zo goed geslapen: het matras bleek niet zo zacht als de Signature matras getest in de winkel. De eerste nacht bleven we draaien en keren. De tweede nacht hebben de hardheid proberen opvangen met 2 dekbedden op het matras. Dat was al veel beter. Een topper zal dus nodig zijn om de hardheid van het matras te compenseren.
Vandaag, in minder dan 12u na vorige review werd ik al gecontacteerd door de firma en is de verantwoordelijk al ter plaatse geweest. Hij wil het matras wisselen met een ander naar keuze maar stelt voor om nog tot eind deze week af te wachten omdat het lichaam toch steeds moet aanpassen aan een nieuw matras.
Gelet op dit voorstel en prima service na verkoop pas ik dan ook mijn score aan.

14. Juni 2024

Betrouwbaar

Goede informatie en advies in de winkel in Aalst, geen holle verkoopspraatjes.
Correcte prijs, goede communicatie over levering.
En top personeel die kwamen leveren: vriendelijk, snel, efficiënt!

5. Juni 2024

Antwort von Slaapwel

Beste Michaela, bedankt voor uw review.

Perfecte service

Perfecte service, alles op tijd zoals voorzien geleverd.
Topteam!

29. Mai 2024

Antwort von Slaapwel

Beste Deejee, fijn om te horen bedankt voor uw review.

Top service

Tijdstip levering stipt. Zeeeeer vriendelijke mannen. Alles proper achtergelaten. Goede uitleg over werking bed. Topkerels. Dikke merci voor de service.
Grt. Een tevreden klant Rudi Vd Broeke

30. Mai 2024

Antwort von Slaapwel

Beste Rudi, fijn om te horen! Dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

Aanrader!

Desondanks wat problemen met de voorradigheid van de bestelde kleur kreeg ik onmiddellijk een mooie tegenvoorstel en werd het nieuwe bed tijdig geleverd. De monteurs van het bed werkten zeer efficiënt en waren zeer vriendelijk.

10. April 2024

Antwort von Slaapwel

Dag Gianni, fijn om te horen! Dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

Heel goed levering ,

Heel goed levering ,. Heel tevreden vriendelijke mens

8. April 2024

Antwort von Slaapwel

Dag Almeida, fijn om te horen! Dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

Hotel Chique boxspring

Zeer mooie collectie aan boxsprings. Kocht er één uit de Hotel Chique collectie met gepersonaliseerde stofkeuze. Echt prachtig! Een ware hotelbeleving! Professionele info over matras en topper! Leveringsdienst zeer hulpvaardig, supervriendelijk en zeer beleefd. Gewoon top!
Aangename winkelbeleving!

28. März 2024

Antwort von Slaapwel

Dag Kathy, fijn om te horen! Wij wensen u alvast een goede nachtrust! Slaapwel ;)

Goede prijs en service

Vriendelijke verkoopster met goede uitleg en raad. Snelle en goede levering, zelfs op 2 de verdiep zonder lift. Vriendelijke mensen, correct en goede prijs. Zeker een bezoekje waard.

21. März 2024

Beste,
Bedankt om dit te delen, doet ons veel plezier om dit te lezen.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr