Jag har för andra gången deltagit i yinyogaretreat arrangerat av Rio. Under tre dagar har jag fått möjlighet att yinyoga under omsorgsfull och tydlig ledning av Rio men retreatet är så mycket mer än y... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jag har för första gången varit på retreat med Rio och det var verkligen helt fantastiskt. Helgen innehöll blandade aktiviteter så som yoga, yin yoga, sinnerlig promenad och Shake The Dust (en ny fa... Mehr ansehen
Ännu en gång hade jag möjlighet att vara med på ett yogaretreat av Släpp tyglarna och Rio. Det är så otroligt härligt att det knappt går att beskriva hur avslappnad, inspirerad och stärkt man är efter... Mehr ansehen
Så glad att jag haft möjligheten att gå kursen med Rio. Jag har tidigare provat yoga. Men har då gett upp pga av att de kört på en nivå som inte min kropp klarar. Jag har istället fått skador då. Denn... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Jag guidar och hjälper dig som är kvinna eller icke-binär att leva livet fullt ut i den kropp du har, genom enskilda samtal, yinyoga och kurser.
Kontaktinformationen
Hyllie boulevard 47 A, 21537, Malmö, Schweden
- hej@slapptyglarna.nu
- slapptyglarna.nu
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kontakt med kropp och själ
För några år sedan kom jag i kontakt med Rio och dens livsomvälvande kurser. Rio bjuder in till yinyoga, Shake the Dust och retreat. Oavsett vad du väljer att delta i får du en fantastisk upplevelse i stunden men du får också en förändrad syn på dig själv och din kropp. I trygga rum, med trygg röst och trygg omsorg om deltagarna ger Rio dig en möjlighet att leva nära dig själv och din kropp. Du får alternativa rörelser, mod att prova att röra dig på sätt som passar dig och frihet att utforska dig själv. Tack Rio!
Mina varmaste rekommendationer
Yinyoga med Rio är varmt, tryggt och stärkande. Det går inte att vara eller göra fel, passen är för alla och de lämnar mig alltid med en mjuk och väldigt skön känsla inombords. Rekommenderar varmt!
Bästa Rio
Det var första gången för mig med Yin yoga. Rio är så inkluderande i sitt sätt att förklara olika positioner vilket gör att det är lätt att hänga med. Rios röst är så behaglig vilket gör att det är lätt att slappna av. Tack så mycket!
Trygghet och acceptans
Jag känner en enorm trygghet när jag går en kurs med Rio oavsett om det är burlesk, yinyoga eller kroppsacceptans. Att Rio påminner en om att alltid utgå från sig själv, känna att det känns bra för mig och att går det inte på ett sätt testa ett annat är oerhört viktigt både under kursen och i livet. Sen har Rio en väldigt trygg och rogivande röst
Jag var på retreat i maj 2024
Jag var på retreat i maj. Det var en fantastisk upplevelse och jag vågade äntligen testa yoga igen. Jag kände mig trygg och Rio har en varm och inkännande personlighet som sprider härligt energi och förståelse.
Mycket glad att jag fick uppleva denna helg, det kommer jag göra igen.
Shake the dust
Jag har gått kursen Shake the dust under våren. En underbar och befriande träning med ett varierande tempo så även min otränade kropp orkade hänga med.
Det har varit en blandning av kondition, styrka, dans och avslappning och allt till bra musik som peppar lite extra.
Rio är även bra på att visa olika alternativ till övningarna så man hittar alltid något som passar och det är även helt ok utforska egna rörelser. Atmosfären under träningarna är väldigt tillåtande och vi lär oss att lyssna på kroppen och låta den ta plats.
Shake the dust är rörelseglädje på riktigt och en underbar träningsform.
Äntligen!
Yinyoga där jag kan vara mig själv. Rio leder yogan på ett tillåtande och inkluderande sätt med alternativ för hur du kan göra yogan så att det passar din kropp. Något som jag ser fram emot varje vecka. Jag har lärt mig lyssna på min egen kropp. Jag har gått fyra yinyoga-kurser och även provat shake the dust. Rekommenderar varmt.
Tillåtande atmosfär
Inkluderande, varmt mottagande, mysig och trevlig stämning med många öppna samtal och lyssnande öron.
Härliga samtal, höga skratt, en känsla av att man fick SE UT precis som man ville och inte behövde tänka på sitt utseende; väldigt befriande bara det!
Rio ledde alla aktiviteter på ett bestämt men pedagogiskt och öppet sätt.
Vill man komma till ett lite ovanligt retreat där man får se ut och vara precis som man är så är ett retreat med Släpp Tyglarna rätt plats!
Rio såg till att alla kunde vara med, vare sig du kände dig blyg eller sårbar eller kanske hade en skada som gjorde det lite klurigare att hänga med på utflykt. Ingen behövde känna sig utanför och det var en väldigt tillåtande atmosfär.
Yinyogan låg inte totalt i fokus, vilket jag gillade, utan våra samtal och diskussioner om livet, kroppshets, samhället mm fick mycket plats.
Tyckte speciellt mycket om att få göra mindfulness aktiviteter tillsammans i grupp!
Ärligt en av det bästa sakerna jag…
Ärligt en av det bästa sakerna jag gjort för att prioritera mig själv. Härligt gäng människor där man kunde vara sig själv. Helt fantastisk yoga där det fanns tillåtelse att göra varianter som man kände passade kroppen. Havet var underbart. Maten var helt klart enligt min ankan med bla. Pizzakväll. Toppbetyg
Workshop live är den bästa formen
Tack Rio för en fantastisk dag! Att få prova något nytt i en trygg miljö med en underbar guide.
Ljuvlig workshop med Rio
En dag med workshop i kroppsacceptans med Rio och jag är uppfylld av positiv energi och inspirerad till att ha en varsammare hand med mig själv. Rio är tillåtande, trygg och kunnig. Tack för en ljuvlig upplevelse jag kommer bära med mig länge.
Rekommenderas varmt!🌞
Har precis avslutat workshop i kroppsacceptans med Rio idag och känner mig så uppfylld av de övningar vi har gjort, stort utbyte med medmänniskorna jag fick dela kursen med. Rio är en öppen, kunnig och klok workshopledare och jag kan varmt rekommendera Rios kurser till alla som på allvar vill hitta in till sitt äkta jag och finna styrka i sig själv!
Workshop i kroppsacceptans
Efter workshop i kroppsacceptans, med både Shake the Dust och yinyoga, är man både varm i kroppen och själen. Med handledning av Rio, tar man sig igenom dem med trygghet och ett leende på läpparna.
Trots att man är i en grupp med nya bekantskaper, blir man invaggad i en skön känsla av gemenskap och trygghet ganska snabbt. Om/när Rio kommer till Göteborg igen, är det jag som hänger på låset för att få en plats igen 💖
Släpp tyglarna!
Sannolikheten är stor att du, liksom jag, behöver en kroppsmedveten dag med härliga Rio och skönt sällskap.
Att våga lita på kroppen!
Att göra Shake the dust hos Rio var en sådan befrielse. Att lita på sin kropp. På att den är i symbios och har kontakt med dig själv. Att få dansa loss utan att nån kommer med pekpinnar eller instruktioner. Plötsligt vet du bara. Med yinyogan så kändes det liknande. Det som händer på din matta, ditt tempel, med dig själv, din kropp och ditt inre är som en utsträckt vila i olika positioner och det är som att färdas mellan tid och rum, med Rios lugna röst som svävar in då och då. 1,5 timmar kändes som 20 min.
En fin och givande upplevelse
Rio skapar en så avspänd, glad och tillåtande atmosfär. Vi var ett härligt gäng, och blev snabbt trygga och bekväma med varandra.
Bra övningar, som satte igång både tankar och känslor. Fina och öppna samtal, och man delar bara med sig av precis så mycket man själv vill.
Gick därifrån med en varm, lugn och go känsla i kropp och sinne 🥰
YinYoga & Shake the Dust
Förra våren testade jag yinyoga med Rio och blev helt frälst på hennes varma inkluderande sätt att leda passen! Hela jag fick plats - allt var tillåtet och det var lätt att anpassa alla positioner utifrån det läge som min fibrokropp hade just för dagen.
Så när jag nu fick chansen att testa på Shake the Dust var det ett lätt beslut att hänga på 😀 Jag var redan trygg med att det även denna gång skulle vara helt ok att delta utifrån kroppens dagsform, att känna in vad jag vill och klarar, vad som är rätt för mig, just idag. Något som jag verkligen uppskattade att Rio även mjukt påminde oss om flera gånger under passet.
Jag gillade passet skarpt och är glad att jag testade att ha kameran på, vilket jag initialt var lite skeptisk till..det måste jag erkänna 😉 Men fast jag mestadels var helt i min egen rörelsevärld, så kändes det gott att se de andra deltagarna glimta förbi i ögonvrån mellan varven. Jag rekommenderar Rio och hennes utbud å det varmaste! 💗
Har gjort både Yin yoga och Shake the…
Har gjort både Yin yoga och Shake the dust med Rio. Hon är superbra! Verkligen. Guidar en igenom passen med både pepp och lugn. Det som verkar svårt gör hon allt hon kan för att hjälpa till med. Hon lägger inga krav eller förväntningar på en utan det känns verkligen som en bra och viktig stund.
Jag kommer absolut göra båda sakerna igen!!
Trygghet och värme
Rio har ett mycket varmt och fint sätt. Att få lära sig och få kunskap om kroppsacceptans genom Rio är pedagogiskt, empatiskt och tankeväckande. Tror att i stort sett alla skulle må bra av att delta i en kurs eller något sammanhang med Rio. Jag har testat Shake the dust, och det var en ny upplevelse men som ändå kändes trygg och varm. Rio ser sina deltagare och är närvarande, med ett mycket tillåtande sätt.
Shake the dust med Rio rörelse med ett leende
Att få röra mig till musik på mitt vis under guidning av Rio var inget annat än fantastiskt (och lite jobbigt för armarna)! Med respekt leder Rio oss som deltar in i rörelser och övningar. Jag känner mig trygg och stöttad genom hela passet. Uppmaningar om att känna efter, göra det som kroppen vill och att ingenting är fel ger plats åt nyfikenhet mer än osäkerhet. Jag lämnas med en känsla av att jag är bra och att min kropp kan mer än vad jag trodde. Hade kameran igång under passet så att Rio kunde se och stötta och det kändes faktiskt inte jobbigt alls. Övningarna och tempot uppmuntrar till att lyssna inåt och att glömma kameran blir en naturlig följd av det.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.