Slax.dk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thomas tog fat i os, da vi skulle have hjælp til at få opbygget vores nye hjemmeside. Vi havde en god dialog og fandt en god løsning. Det færdige resultater er vi rigtig tilfredse med, og på tro... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Efter en rigtig ubehagelig oplevelse med et andet IT firma som havde tilbudt at “passe” mit website løbende, blev jeg heldigvis kontaktet af Slax.
 Her fik jeg en ganske anden professionel behan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjælpsomme, kompetente medarbejdere. Her føler man sig i sikre rammer ift. sin online branding og man har kontrol over økonomien; Her er garanti for deres arbejde dvs. man få fuld valuta/pay back f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hos Slax Føler man sig altid i gode hænder, de er altid nærværende og yder en super service. For hele tiden at optimere Google adds og den online tilstede værelse bedst muligt! Desuden bliver je... Mehr ansehen

1. Marketingagentur
  2. Online-Marketing-Agentur
  3. SEO-Service
  4. Webdesigner

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Få hjælp til SEO, Google Ads, SoMe og Analytics - Helt uden binding!

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det færdige resultater er vi rigtig tilfredse med, og på trods at vi have nogle rettelser så var Anders rigtig god til at få det fremført på en rigtig fin måde.

Så de kan klart anbefales.

9. Dezember 2021

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse! Vi havde en lille opgave som skulle løses lidt i "huj og hast". Resultatet var godt allerede i første take, men vi havde nogle indspark som blev taget seriøst og sammen fik vi det justeret til et perfekt resultat for os.

24. September 2021

Holder hvad de lover

Holder hvad de lover. Dejligt med en "klippekort løsning". Første firma jeg har mødt af en type, som udelukkende tjener på tilfredse kunden, da de ikke binder dig på hænder og fødder. En fair løsning for alle.

30. August 2021

Super professionel

Jeg har været så heldig og komme i kontakt med Slax, og derigennem få et undervisningsforløb omkring onlinemarketing.
Kenneth har været min underviser i forløbet.
Han har formået på en behagelig måde og kunne forklare i et let sprog, så jeg har kunne følge med og få en god forståelse.
Jeg er kunstner og syntes at det kan være svært og navigere sig rundt i den online del for at kunne øge i salg i de sociale medier. Der har Kenneth til fulde kunne give mig nogle redskaber som jeg kan bruge til og lave kampagner ud fra, samt rådgivet om hvilke opslag jeg skal have fokus på og bruge, samt rigtig mange andre brugbare værktøjer.
Jeg kan helt klart anbefale Slax der er super professionelle.
Heidi Berthelsen

11. August 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Spild af rigtig god tid......

Opdateret: Jeg er lidt ked af at I påstår at det er min mailopsætning, der skyld i første fejl og skyder lidt skylden på mig... og det gør desværre det hele lidt værre i mine øjne... Jeres mail røg ikke i mit spamfilter... for det ville jeg kunne se hos Simply som er min email-leverandør men nåede aldrig frem til mig da I havde skrevet forkert mail på mig (og i øvrigt er det i de fleste tilfælde afsendes skyld/ansvar hvis en mail ryger i folks spamfilter).... men når det så er sagt er det super fedt I bruger min kritik konstruktivt og ændrer Jeres processer. Det kan jeg kun bifalde og håber kommende kunder undgår en lign. situration. Og mht. at I er vant til at kunderne rykker Jer så synes jeg ikke rigtig det holder... for det arbejde I laver, laver I jo netop fordi jeg som kunde ikke aner hvad der skal laves og jeg vil derfor overlade det helt og holdent til Jer at styre hvornår, hvordan, hvorledes og hvor meget.. men det bekræfter mig bare I at I ikke er den rigtige samarbejdspartner for mig.

Spild af rigtig god tid......
Efter en kort snak med Thomas om mulighed for at få dækket mange af mine udgifter via en iværksætterpulje tog jeg en hurtig beslutning om at give SLAX en chance for at vise, hvad de dur til.. Ud over det er der fuld tilfredshed eller pengene tilbage og det lød jo også tillokkende.

Desværre sker der det, at min email åbenbart ikke bliver formidlet korrekt videre i systemet efter jeg har betalt så jeg efter 3 uger selv må rykke SLAX i ørene for at høre hvad der sker... jeg var allerede her på vej ud af aftalen men en kompetent snak og gennemgang af det kommende setup med Kenneth gjorde at SLAX fik en chance... og alt virkede rigtig godt og der blev hurtigt lavet et nyt design til en eksisterende landingside og alt virkede faktisk til at være rigtig godt.... der var dog et ønske om nogle andre farver som en designer lige skulle komme med inputs til ugen efter...... og så gik, der så 2 uger uden at høre noget fra SLAX.... ja så løb min tålmodighed op...

Opsagde aftalen og fik mine penge tilbage et par dage senere. Så den del med at få sine penge tilbage er rigtig nok men nu har jeg så spildt over 2 måneder på at vente på SLAX... og tid er jo som bekendt den eneste ressource man ikke kan få igen.. så ikke den store anbefaling herfra.. Desværre... tror de er kompetente nok til deres abejde men at få mig til at føle som en værdsat kunde lykkedes de i hvert fald ikke med.

21. Juli 2021
Slax.dk-Logo

Antwort von Slax.dk

Hej Nikolaj
Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig kede af, at vi ikke kunne leve op til dine forventninger i forhold til vores kommunikation med dig. Jeg forstår godt, at det ikke har været optimalt med den ventetid, du har været udsat for, men jeg synes heller ikke, din anmeldelse afspejler virkeligheden helt. Samme dag som du betaler, sendes der en mail til dig med onboarding, som tilsyneladende ryger i dit spamfilter. Vi bør have lavet en opfølgning med dig efterfølgende og ringet til dig, og den proces er nu ændret på baggrund af denne situation. Normalt vælger kunderne dog at skrive, ringe eller lignende, hvis ikke de hører fra os. Derfor troede min kollega fejlagtigt, at årsagen, til du ikke har booket onboarding møde endnu, er fordi, du har travlt med din forretning.

Vi har nu indsat en automatisk followup, som sikrer, at vi kontakter kunderne efter 2 dage, såfremt de ikke har booket deres gratis onboarding møde med os.

Næste ventetid på nye farvekoder til din hjemmeside er tabt mellem to stole. Det er vi oprigtige kede af, da det var en forholdsvis simpel og lige til opgave. Igen er vi for "vante" til, at kunderne rykker os, hvis vi er for langsomme. Denne proces er nu også ændret, således vi undgår den situation igen. Vi har ligesom med onboarding tilføjet en followup proces til opgaver som disse, således den enkelte ansatte automatisk advares om, at opgaven ikke er blevet løst. Den advarsel gentages hver dag, indtil opgaven er løst.

Jeg er ked af, at vi har fejlet dig, og jeg håber, du får succes med dit eventyr. Vi takker dog for din feedback og lærer af vores fejl.

Kenneth Knøss Abueg
Partner | Slax

Fantastisk samarbejdspartner

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Slax. Det er et fantastisk team af profesionelle og kompetente folk.
De har ikke bare leveret på markedsføringsdelen men også kommet med ideer til forbedringer af vores webshop.

Kim Bjerring
Brygladen.com

21. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel transparens og effekt.

Hos Slax er der professionel og behagelig vedkommenhed, der fint resulterer i både transparens og effekt. Det er vores oplevelse, at alle nødvendige kompetencer er tilstede for et godt samarbejde med en virksomhed som vores, der er afhængig af såvel et nationalt som et internationalt mindset.

3. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skifte til Slax - bedste beslutning!

Vi valgte at gå over til Slax fordi vi ikke følte at vi havde en god kemi med vores tidligere marketing bureau. Det føler vi at vi har med Slax. De går ikke bare op i ROAS men de går op i hvad der skal til for at skabe vækst i din forretning. De hjalp os på rette kurs, og sparede os for en masse unødvendige kroner på markedsføring.

Jeg vil klart anbefale Slax!

23. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endelig fandt vi et marketingsbureau

Endelig fandt vi et marketingsbureau, som har gjort en forskel for os!
Hos Slax er man altid i gode hænder og de har en rigtig god konceptforståelse og en god viden, som har hjulpet os ud over stepperne med vores salg.
Det er nemt at få fat i SLAX og selv da vi have et selvforskyldt problem i en weekend, var de ikke længere væk end en enkelt mail og så var vi kørende igen.
Vi er meget tilfredse og kan kun sige gode ord om dette bureau, som er yderst kompetente til deres arbejde og samtidigt har en pris alle kan være med på.

Søren Bøjlund,
Nordisk Kunst ApS

21. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uden tvivl det bedste online marketing-firma

Absolut det bedste online marketing-firma jeg har haft et samarbejde med til dags dato! De leverer, det de lover. Jeg skulle have hjælp til at blive mere synlig på nettet og særligt i Google. Fra at være nærmest usynlig i googlesøgning er jeg nu i top 3 i de søgeord, der er relevant for mig. Fra at få 1-3 forespørgsler om ugen, får jeg nu 1-4 forespørgsler om dagen. Derudover, er de altid til at få fat i og har en fantastisk kundepleje.

Slax får mine bedste anbefalinger!
Bedste hilsner Mugesh Arunagirinathan

11. April 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr