Rekommenderar inte Slipsshop. Jag beställde för över en månad sedan och paketet har fortfarande inte kommit fram. Efter två veckors försening bad de mig vänta ytterligare, vilket jag gjord... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig levering, god service og god kvalitet Bestilte tirsdag aften og havde slipset fredag formiddag. Det er ikke sidste gang jeg bestiller der
Unternehmen hat geantwortet
A seguito dei vari e positivi chiarimenti direttamente con "E.L. Cravatte" e loro successivo impegno a cambiarmi la cravatta difettata, confermo che in data odierna, 17 agosto 2023, mi è arrivata la... Mehr ansehen
Beställde varor för 1514 SEK hos El Cravatte som samarbetar med både slipsahop.dk och slipsshop.se Varor för 1000 kr fattades. Firman tar inget ansvar och återbetalar inte. När jag vill lämna omdöme... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Slipsshop.dk | Manchetknappershop.dk | Butterfliesshop.dk | Bukseselershop.dk | Boxershortsshop.dk
De Scheysloot 4 - 6, 2201 GN, Noordwijk, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Delivery time was twice as long as they claimed, the package came too late so I don't need it anymore.

Antwort von Slipsshop.dk
Väljer betala med klarna.
Får ett Mail:
”Din order har inte skickats för att vi inte har fått in betalningen. Vänligen överför pengarna här!”
Vilken skum säljare.

Antwort von Slipsshop.dk
Jeg modtog min ordre hvor det ene par seler var de forkerte. Jeg får anvist hvordan jeg skal sende pakken retur, så jeg ikke skal betale fragt. Jeg følger denne anvisning, som de også selv har set er gjort korrekt. Nogle dage efter får jeg så en regning fra postnord, da der alligevel var fragt på.
Jeg skriver med kundeservice, som fortæller at de selvfølgelig betaler regningen(fragten). De vil gerne at jeg lægger ud for fragten, hvilket jeg fortæller dem at jeg ikke vil, at de selv skal betale den ved postnord, som de godtager.
Jeg får efterfølgende 2 nye opkrævninger fra postnord og den ene med et rykkergebyr. Jeg tager igen fat i kundeservice, som nu ikke vil betale direkte til postnord.
Pt skylder de postnord 252 kr
Jeg sendte pakken retur i november/december. Det tager simpelthen for lang tid

Antwort von Slipsshop.dk
Binnen 1 dag in huis! Zelfs een handgeschreven kaartje erbij. Heel erg tevreden met mijn aankoop 😁

Antwort von Slipsshop.dk
Jeg havde ledt efter et sølvglitter slips som jeg fandt ved E.L. Cravette. Inden jeg bestilte var jeg dog inde og læse anmeldelserne på trustpilot. Jeg undrede mig over at E.L. Cravettes egen hjemmeside kun henviste til gode anmeldelser. På trods af de utallige dårlige anmeldelser valgte jeg alligevel at bestille et slips. Jeg havde efterfølgende også fat i deres kundeservice for at høre, om slipset kunne spores, hvilket det ikke kunne. Da jeg kom hjem fra arbejde idag, 12/12, kunne jeg konstatere, at slipset var ankommet. Et rigtig fint sølvglitter slips. Helt perfekt. Alt i alt synes jeg at oplevelsen var super god. Kun +++ herfra
Slipset er en gave til min mand, når han skal til julefrokost om en uge Temaet er glitter

Antwort von Slipsshop.dk
Oerhört dåligt. Annullerade min order när det efter några timmar kom ett mail om att jag skulle betala på ett annat sätt än Klarna men fortfarande betala avgift för Klarna. Känns inte seriöst.

Bestillingsnummer DK16001122019.
Har bestilt et sæt seler den 06/06.2022 og betalt kr. 189,- Har aldrig set dem.
Skriver leveringstid 3-5 dage. Har efter 13 dage ikke modtaget noget som helst.
De sendte orderen igen og der Kom Pakken efter 3 dage 👍🤩

Antwort von Slipsshop.dk
Bestilte et slips d. 26/11 og d. 14/12 har jeg stadig intet modtaget. Virksomheden skriver det nok er posten den er gal med og beder mig vente én dag mere - giver ingen mening når jeg i forvejen har ventet 18 dage.

Antwort von Slipsshop.dk
Dålig leveranstid tvingade mig att köpa slips och bröstnäsduk i affären så totalt kostade deras "billiga" slips och bröstnäsduk mig nästan 1000kr. Att returnera kostar ytterligare pengar så nej jag kommer aldrig mer handla av er och det blir billigare att kasta era produkter.

Antwort von Slipsshop.dk
Var lidt bekymret for at bestille hos Slipsshop efter at have læst anmeldelser her. Men det var det eneste sted, hvor jeg kunne finde ensfarvede silketørklæder til en fornuftig pris, så jeg tog chancen. Det er jeg rigtig glad for at jeg gjorde, for har nu 2 fine tørklæder. Leveringenstiden på 3-7 hverdage blev overholdt - jeg havde dem i postkassen på 6. dagen.

Antwort von Slipsshop.dk
Jeg bestilte nogle vare som alle syntes at være på lager en mandag aften kl 19 jeg skulle bruge varene inden weekenden. Der var 2 muligheder for fragt. 1 hvor der ville gå 3-5 arbejdsdage og 1 hvor der ville gå 2 arbejdsdage. Den hurtige fragt var dobbelt så dyr. Jeg valgte dog ikke at tage nogle chancer så betalte den dyre fragt. Torsdag aften får jeg en besked om at mine vare er sendt. Men jeg når ikke at få mine vare. Jeg modtager dem mandag ugen efter hvor de kommer forsent.
Jeg skriver til deres support i weekenden for at høre hvad de vil sig til deres eget forsvar. De på skyder at der var nogle af varene der ikke var på lager og derfor først blev sendt afsted fra Holland om torsdagen. Det eneste de tilbyder mig i kompensation er at jeg kan jo bare afvise varene så ville jeg få pengene tilbage. Det er er ret jeg har som køber i en dansk webshop i forvejen. Det er simpelthen for dårligt håndteret af shoppen. Specielt når de selv skriver at hvis jeg varsler den dyre fragt ville det kunne nåes.

Antwort von Slipsshop.dk
Lyn hurtig levering og alt som lovet. De bedste anbefalinger herfra. :-)

Antwort von Slipsshop.dk
Varen er stadig ikke modtaget efter 3 uger. Kundeservice siger at varen er på vej i posten, men lovet delivery time var 2-4 arbejdsdage.
Jeg har bedt om at få annuleret ordren uden held.
Jeg har bekræftet min adresse, som I nævner I jeres svar til mig. Og jeg har skrevet til jer mange gange uden at modtage pakken.

Antwort von Slipsshop.dk
De trak pengene inden varen var sendt.
Der var en fejl i min adresse, så de skriver til mig, deres svar var på engelsk, da deres dansktalende medarbejder ikke lige var der ( finder ud af at firmaer er Hollandsk)
Bestilte 2 slips for 14 dage siden, idag kom der 2 par seler.
Jeg kan ikke anbefale at handle ved dem

Antwort von Slipsshop.dk
Their web page won't let negative comments get trough.
I orded in good time and got the wrong color. I sent an email spesifiing that I needed it before Christmas, and was asked to return so that they would send a new one right away. Didn't get it in time (used 11 days, 7 work days instead of the promised 3-5 work days)
But the biggest problem is that the comments I have tried to publish on there side won't go through, giving new costumers the wrong impression of them.

Antwort von Slipsshop.dk
Ingen varer modtaget. Bestilte 13 december. Pengene er hævet. Ingen varer modtaget d. 30.
Varer sendt uden track and trace.
Indtil videre har de givet posten skylden.
Ordrenr: DK1600621255
Igangværende mailkorrespondance er årsagen til anmeldelsen.

Antwort von Slipsshop.dk
Vi bestilte masker via Slipsshop i juni. De dukkede aldrig op, vi rykkede for dem, men kundeservice fremsendte nye via en quickdelivery, så de nåede frem før vores ferie alligevel. Supergod service. Kvaliteten af maskerne er desuden rigtig god.

Antwort von Slipsshop.dk
For sen levering, hvilket synes utilfredsstillende ift. den dyre porto, og kvaliteten (vi købte mundbind) er desuden heller ikke rigtig god - hverken i materiale eller størrelse.

Antwort von Slipsshop.dk
Varerne liiidt længere undervejs end lovet / troet (var lige før jeg ikke troede de ville dukke op) - men ellers fin service og kvalitet.

Antwort von Slipsshop.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.