De mogelijkheid om fysiek bij elkaar te komen vond ik fijn. Tevens zijn de docenten mensen uit de praktijk waardoor je up to date informatie krijgt. Je krijgt de gegeven lessen aangeleverd en info... Mehr ansehen
Twee fijne cursus dagen voor EHBO gehad. De instructeur had veel praktijk ervaring en kon daardoor goede tips geven. Praktijk en theorie was fijn afgewisseld. De locatie was goed te bereiken, zeker me... Mehr ansehen
De BIG herregistratie scholing bij de Slouwerhof academy is een hele goede voorbereiding op de examens bij het consortium. De docenten geven een duidelijk beeld welke kennis nodig is voor... Mehr ansehen
Cursus voldeed aan mijn verwachtingen, manier van les geven was fijn, steeds even evalueren en inspringen op recente aanpassingen in werkveld. Praktisch toepasbaar.
- Bildungszentrum
- Ambulanter Pflegedienst
- Berufsakademie
- Examinierter Gesundheits- und Krankenpfleger
- Krankenpflegeschule
Wij bieden gecertificeerde scholingen, bijscholingen en cursussen voor zorgprofessionals, zoals verpleegkundigen en verzorgenden. Denk hierbij onder andere aan diverse verpleegtechnische vaardigheden, klinisch redeneren, medisch rekenen en de bijscholingen Op Maat voor een heel scala aan opdrachtgevers. De krachtige, door onszelf ontwikkelde scholingen en cursussen, zoals de scholing Herregistratie BIG Verpleegkundige, sluiten exact aan op de wensen en behoeften van ons studenten en zorgen indien nodig voor een perfecte voorbereiding op de landelijke examens . Tevens organiseren en geven wij EHBO cursussen en bijscholingen volgens het Rode Kruis, het Oranje Kruis en verzorgen wij BHV cursussen en herhalingslessen volgens het NIBHV. Het is ons doel om er altijd voor te zorgen dat alle scholingen, cursussen, bijscholingen en herhalingslessen, al dan niet op maat gemaakt, aansluiten op de wensen en behoeften van de cursisten.
de Parse 2, 8491PJ, Akkrum, Niederlande
- 0651058100
- betty@slouwerhof.nl
- slouwerhof.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
De BIG herregistratie scholing is een aanrader
De docenten geven een duidelijk beeld welke kennis nodig is voor het behalen van de examens!
Wat prettig is dat je zowel fysiek als online les kan volgen.
De groepjes zijn klein, contact met medestudenten is prettig.
Het praktijkexamen kan op deze locatie worden afgenomen. dit gaf mij rust omdat ik wist waar ik alle materialen kon vinden.
De aangeboden lunch is ook lekker!
Ik ben heel tevreden over deze scholing en beveel hem van harte aan!
Leerzame dagen.
Leerzame dagen.. met praktische oefeningen die in praktijk voor kunnen komen
Zeer tevreden
Al meerdere jaren volg ik hier mijn bijscholingen, de cursus verpleegtechnische vaardigen wordt aangepast aan de vragen van de deelnemers, zo krijgt iedereen de gelegenheid om zijn knelpunten extra goed te oefenen.
Kleinschalig en professioneel.