Vi havde bestilt Smagning.com til et privat Gin arrangement hvor vi var 11 Personer. Rigtig god oplevelse og blev toppet op med historierne der lå bag af underviser :-) Så fuldt ud tilfreds med arra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde booket en ginsmagning og vi smagte 4 gin og tonics og garniture. Der var en god kommunikation omkring smagninger og det praktiske inden smagningen. Dennis svarede hurtigt på mail og s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I forbindelse med selve planlægningen af arrangement, var der hurtig svartid, og det hele forløb gnidningsfrit. Prisniveauet er fornuftigt, og der bliver sørget for alt. Selve ginsmagningen var velp... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Med foredragsholdere og smagninger i hele Danmark, er Smagning.com Danmarks største uafhængige udbyder af spiritussmagninger. Et af vores kendetegn er, at vi er vidende entusiaster, der både kan finde ud af at formidle til eksperter og mindre erfarne, og i øvrigt fortælle så alle kan være med. Vi kan derfor både holde begyndersmagninger såvel som mere specialiserede smagninger. • Skal du lave et firmarrangement for dine kunder, partnere eller medarbejdere? • Skal en smagning være det næste store arrangement i personaleforeningen? • Vil du have en smagning i din vinhandel eller specialhandel? • Ønsker du at træne dine bartendere og tjenere inden for spiritus? • Skal du arrangere en smagning i en whiskyklub eller en romklub? • Skal der fejres polterabend, fødselsdag, bryllupsdag eller jubilæum? • Eller skal der blot laves en ekstraordinær god dag med pigerne eller drengene? Uanset om du vil have en ginsmagning, romsmagning, whiskysmagning (eller whiskeysmagning, som nogle gerne vil stave det), bourbonsmagning, cognacsmagning, armagnacsmagning, tequilasmagning, portvinsmagning, sherrysmagning, champagnesmagning eller en helt anden smagning, kan vi sammensætte et program der vil interessere deltagerne og vække begejstring.
Banefløjen 10, 2700, Brønshøj, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Vi havde bestilt Smagning.com til et privat Gin arrangement hvor vi var 11 Personer. Rigtig god oplevelse og blev toppet op med historierne der lå bag af underviser :-) Så fuldt ud tilfreds med arrangementet

Antwort von Smagning.com ApS
Jeg havde booket en ginsmagning og vi smagte 4 gin og tonics og garniture.
Der var en god kommunikation omkring smagninger og det praktiske inden smagningen. Dennis svarede hurtigt på mail og spørgsmål.
Dennis kom og fortalte om gin og historien bag gin. Vi lærte om hvordan garnituren kan ændre smagen for en gin. Det var interessant og der var gode historier.
Dennis kom med alt, så vi tilføjede blot vand og lidt brød. Vi havde en god aften og lærte en masse.
Jeg overvejer at booke en ny smagning, da der er mange interessante arrangementer.

Antwort von Smagning.com ApS
Vi havde fornøjelsen af en Ginsmagning i vores personaleforening. Dennis var helt kanon til formidling af spændende Gin viden+ tilbehør m.m. Han havde fuldstændig styr på at sætte en god stemning, supplere med de rigtige rammer og levere en god oplevelse. Dem vil vi gerne bruge igen. Kæmpe anbefaling herfra!

Antwort von Smagning.com ApS
Jeg have inviteret kollegaer i vores forening til cocktail smagning. Niels og jeg have sammen udvalgt nogle cocktails, der kunne være spændende at prøve. Niels have sørget for det HELE, bordet blev fint anrettet, med alt det der skulle bruges.
En fantastisk aften med sjov og hygge, og ikke midst læring. Kunne vi finde på at gøre det igen? JA DA :-)

Antwort von Smagning.com ApS
Det har været en super oplevelse at have Kira til Champagnesmagning under forretten til vores sølvbryllup. Aftalen gennem Smagning.com blev tilpasset perfekt til vores behov. Kira var så professionel og hjalp til ved velkomst og sikrede at alle have en god oplevelse. De bedste anbefalinger herfra.

Fantastisk smagning med Rico! Det kan varmt anbefales. 🥳

Antwort von Smagning.com ApS
Virkelig godt cocktailskursus vi havdet med Henriette der Virkelig var god til at lærer fra sig og det var med non alkohol og med så der var plads til alle der var med fra arbejdet rigtig hyggeligt og god teambulding

Antwort von Smagning.com ApS
Kira var meget professionel i hendes forberedelse til smagningen for at sikre korrekt niveau for vores deltagere - hun skabte en afslappet og hyggelig stemning, uden at gå på kompromis med det faglige, så vi lærte meget under smagningen, som i øvrigt var meget afvekslende. Alt i alt en SUPER reference herfra på Kira :-)

Antwort von Smagning.com ApS
Vi havde en rigtig fin oplevelse med Lars i fredags. Han gjorde det virkelig godt. Det var både hyggeligt, lærerigt og velsmagende. En perfekt optakt til vores julefrokost. Det er bestemt ikke sidste gang. Vores bedste anbefalinger 👏🏻

Antwort von Smagning.com ApS
Virkelig skuffende at man skal betale for smagning inde til mad og bolig I Forum. Man mistede helt lysten til at købe noget

Antwort von Smagning.com ApS
Vi havde brug for at fejre 20 mands hård arbejde, det er let nok hvis man kan samles, men da vi også er spredt udover 3 lande, kan det give en udfordring i at mødes fysisk.
Derfor lavede vi en Rom smagning online via teams sammen med Smagning.com.
Det var et fantastisk event, hvor nogen fandt en glæde ved rom de aldrig havde troet muligt, andre fik boostet deres passion for rom endnu mere.
Det var nogen gode timer, hvor der både var fokus på sanse oplevelserne, og derigennem hvordan man lærer at nyde en drik både for første gang eller som "garvet" kender.
Der var en fantastisk historie rejse omkring Romens oprindelse og udvikling - der var også plads til fortæller om en rom der ikke var på programmet, men som en deltager havde på hylden.
Det kan klart anbefales og er allerede blevet delt i resten af organisationen, det er ikke sidste gang vi lægger vejen forbi Smagning.com - næsten gang på nyt smagseventyr - for de har rigtig mange forskellige ......

Antwort von Smagning.com ApS
Vi havde smagning.com ude til vores generalforsamling i firmaet, her valgte vi ølsmagning, hvor vi fik 4 forskellige øl som havde hver sin historie.
Rico som stod for ølsmagningen, var super god, hans viden og forståelse for publikum, samt den stemning han satte var helt i top. Vi kan bestemt godt anbefale Smagning.com til andre, og især ølsmagning.

Antwort von Smagning.com ApS
Vi er en almen boligforening, som afholder events for beboerne ca. 1 gang mdl. Denne gang var det rom- og chokoladesmagning.
Det var Dorthes (chokolade) og Dennis´s premiere sammen. Vi havde en fantastisk aften med gode fortællinger om chokoladens og rommens oprindelse med 7 smagsprøver på chokolade og 8 rom.
Vi kan varmt anbefale smagning.com

Antwort von Smagning.com ApS
Vi brugte dem til vores julefrokost fredag den 1/12-2023.
De lavede nogle gode drinks, og man skulle ikke stå at vente længe på at få sin drink.

Antwort von Smagning.com ApS
Super super fedt. Vi holdt en champagne smagning med dem og alle vores gæster syntes det var mega godt! Lækre champagner til alle smagsløg og god variation!

Antwort von Smagning.com ApS
Var til en super portvinsmiddag med 4 retters menu og 6 forskellige portvine. Der var god information og 4 gode værter inkl den portugisiske producent, der havde mange spændende historier med fra vingården.

Antwort von Smagning.com ApS
Vi har - for 2. gang - haft en vellykket smagning med smagning.com. Super arrangement. Vi kommer nok igen næste år.

Kære Rico,
Jeg vil gerne udtrykke min oprigtige taknemmelighed for den fantastiske gin-smagning, du arrangerede, og som satte en virkelig god gang i vores dag. Det var en uforglemmelig oplevelse, og jeg er taknemmelig for din ekspertise og entusiasme, som gjorde det til noget særligt.
Din viden om ginens verden er imponerende, og den måde, du førte os gennem smagningen, var både informativ og underholdende. Jeg lærte meget nyt om ginens mangfoldighed, smagsnuancer og historie takket være din engagerede præsentation.
Det var ikke blot en smagning af alkohol, men en rejse ind i ginens fascinerende verden, og jeg er taknemmelig for, at du delte din lidenskab med os. Den gode stemning og de smagsoplevelser, du skabte, satte virkelig gang i vores dag og gav os noget at tale om længe efter smagningen var slut.
Tak for at gøre dagen så mindeværdig.

Antwort von Smagning.com ApS
Vi har haft besøg af Niels til et lille firmaarrangement.
Vores arrangement var drinkssmagning!
Niels tog sig rigtig god tid, og havde lavet en fin og lækker opdækning med glas, shakers og div. ting vi skulle bruge.
Forud for besøget var vi blevet kontaktet af Niels, for at aftale hvilke drinks vi gerne ville lære at lave.
Vi smagte 6 forskellige og totalt lækre drinks.
Herfra har der kun været begejstring, og vi vil varmt anbefale andre at gøre brug af Smagning. com

Antwort von Smagning.com ApS
Vi havde fornøjelsen af Dennis og vi fik fortalt/smagt 8 forskellige rom.
Alle var super tilfredse.

Antwort von Smagning.com ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.