Det er en virkelig god bog og der er nogle gode og lækre opskrifter i. Jeg bryder mig fx slet ikke om linser,bønner og avokado, så jeg savner at der stod et alternativ til hvad jeg kunne bruge i s... Mehr ansehen
Hurtig levering af bøger. Dejlig let, sundt og velsmagende mad som er hurtigt at tilberede. Jeg er vældig tilfreds.
Efter at smart makro havde modtaget min bestilling og trukket penge fra min konto, skete der intet ! Jeg skrev til kunde service en mandag aften, tirsdag formiddag fik jeg svar tilbage. De beklaged... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig lækre og velsmagende retter. Fine bøger, trods det, at jeg købte dem billigere som 2. sortering. Om opskrifterne virker efter hensigten er for tidligt at sige. Jeg er i gang med første uge. Har... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Vores drøm er at kunne bidrage til en sundere hverdag, hvor der er plads til alt det, du elsker - det holder kroppen i balance på en holdbar måde. Derfor har vi udviklet et nyt fødevarekoncept, hvor alle vores produkter som minimum indeholder 50 % mere protein eller 50 % færre kalorier – uden at gå på kompromis med smagen.
Johann Gutenbergs Vej 8, 8200, Aarhus N, Dänemark
- info@smartmakro.dk
- smartmakro.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Elsker mine nye opskriftsbøger
Elsker mine nye opskriftsbøger. Det er så overskueligt og nemt at følge.

Lækre opskrifter.
Lækre og inspirerende opskrifter. Dog springer jeg de søde sager over da de giver mig en trang til mere sødt. Tár et lille glas hvidvin til aftensmaden i stedet 🥂

Yderst tilfreds
Fin bog, mega hurtig levering og alt er tip top

God og hurtig levering af min
God og hurtig levering af min

God kundeservice ved reklamation
Opdatering 1/7-25:
Smart Makro har været så søde at sende mig en ny flaske som kompensation.
___
Købte to drikkeflasker, og handlen gik fint og med hurtig levering, men selve flaskerne levede ikke op til mine forventninger. Her efter to måneder har jeg måtte smide dem begge ud. Den ene gik i stykker (efter et tab på gulvet kunne tuden ikke lukkes) og den anden kunne ikke holde tæt, når den lå ned i køleskabet. Jeg har tidligere købt lignende flasker fra andre mærker i væsentlig bedre kvalitet. Mega ærgerligt.

God kundeservice og hurtig afsending
God kundeservice og hurtig afsending
Opskrifterne smager godt og er nemme at lave

Antwort von Smart Makro
Bogen levede bestemt ikke op til min…
Bøgerne levede bestemt ikke op til min forventning og bogen med fysiske øvelser er en e bog man selv kan printe ud hvilket jeg forventede var en fysisk bog.
Ikke pengene værd og anbefaler ikke bøgerne

Let at gå til
Dejlige nemme opskrifter, både mand og barn er gået med på den og jeg har tabt mig 2 kg allerede, jeg er fan.👍

Fin bog
Fin bog. Hurtig levering derfor 4 stjerner. Flere af de foreslåede brød osv kan kun købes i bilka, Føtex osv. Vi har 25 km til nærmeste. En anden ting er at det er til to portioner, hvem laver 2 toasts for at gemme den ene til dagen efter. Der er rigtig mange gode forslag, men det er lidt et irritations moment hele tiden at skal halvere portionerne😄 men der er rigtig mange gode forslag til nem og lækker mad 👍

Ærlighed
Der var lidt extra kommunikation omkring nogle misforståelser men med tålmodighed lykkedes alt til sidst så jeg siger tak

Varen kom 2 dage efter bestilling

Antwort von Smart Makro
Hurtig levering, super fedt med både E-bog og alm bog, nemme opskrifter uden hokus pokus. Min søn som er "ny i et køkken" kan lave næsten alle retter selv. Vi har fulgt opskrifterne i 1½ uge, tabt 2 kg og alt indtil nu, har smagt godt. Vil anbefale jer til andre travle familier

Jeg elsker …
Jeg elsker den fysiske bog med kalorielette opskrifter, den er då fin og overskuelig, at selv min kæreste kan overskue den.
Jeg håber der kommer mange flere bøger med nye opskrifter.

Antwort von Smart Makro
Hurtig ekspedition og flotte bøger

Super god oplevelse
Super god oplevelse. Har bestilt forskellige produkter og bøgerne er super inspirerende.

Antwort von Smart Makro
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.