Smart Makro Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det er en virkelig god bog og der er nogle gode og lækre opskrifter i. Jeg bryder mig fx slet ikke om linser,bønner og avokado, så jeg savner at der stod et alternativ til hvad jeg kunne bruge i s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at smart makro havde modtaget min bestilling og trukket penge fra min konto, skete der intet ! Jeg skrev til kunde service en mandag aften, tirsdag formiddag fik jeg svar tilbage. De beklaged... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig lækre og velsmagende retter. Fine bøger, trods det, at jeg købte dem billigere som 2. sortering. Om opskrifterne virker efter hensigten er for tidligt at sige. Jeg er i gang med første uge. Har... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte kostplan til kvinder i overgangsalderen, var lidt skeptisk over prisen men det er jo kostplan til 8 uger. De sidste par år er vægten steget lige gyldigt hvad jeg gjorde. 14 dage inden i forløb... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Lebensmittelgroßhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Vores drøm er at kunne bidrage til en sundere hverdag, hvor der er plads til alt det, du elsker - det holder kroppen i balance på en holdbar måde. Derfor har vi udviklet et nyt fødevarekoncept, hvor alle vores produkter som minimum indeholder 50 % mere protein eller 50 % færre kalorier – uden at gå på kompromis med smagen.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

139 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Lækker og luksus

Nu har jeg kun brugt bogen i et par dage, men opskrifterne er virkelige lækre og nemme, føler at jeg lever i luksus.

24. Oktober 2025

Antwort von Smart Makro

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du allerede har fået en god oplevelse med bogen – det betyder meget for os.

Gode og nemme opskrifter

Gode opskrifter, nemme at overskue og lette at udfører

15. Oktober 2025

Antwort von Smart Makro

Tusind tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre, at du har en god oplevelse med opskrifterne.

Planen er nem at følge

Planen er nem at følge - Fantastisk lækre men nemme opskrifter. Jeg er nu på min 9 dag.
Jeg mangler dog opskrifter på brød man selv kan bage

15. Oktober 2025

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du synes planen er nem at følge, og at du nyder opskrifterne. Tak også for dit input om brødopskrifter – det tager vi med i vores videre udvikling.

Lækre opskrifter

Lækre opskrifter, det hele er ikke fisk.
God inspiration.

9. Oktober 2025

Tusind tak for din anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at du kan lide opskrifterne!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super med smagfulde og mættende retter…

Super med smagfulde og mættende retter uden for mange kalorier

4. Oktober 2025

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du synes retterne både smager godt og mætter!

Nemt og lækkert mad

Nemt og lækkert mad, lige til at gå til

19. September 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at du synes maden er nem og lækker!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig fin og hurtig levering

Rigtig fin barnevognstaske jeg fik købt fra jer og hurtig levering! Dog er velcrolukningen lidt ringe i kvaliteten, derfor de 4 stjerner ☺️

26. August 2025

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du er tilfreds med tasken og den hurtige levering – og tak for din ærlige feedback om velcrolukningen. Det tager vi med videre!

Hurtig levering

Hurtig levering, lækker drikkedunk, opskrifter og træningsøvelser 😍

22. September 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med det hele!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En kostplan der virker.....

En kostplan der virker.
Super nemme opskrifter, og dejligt man kan handle varerne i alm. Supermarkeder.

18. September 2025

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at kostplanen fungerer for dig, og at opskrifterne opleves som nemme og tilgængelige.

Kæmpe anbefaling!

Kan kun anbefale lynresulter-kostplanen som bare virker. Jeg tabte 2,6 kg på 10 dage og det er virkelig nogle lækre opskrifter. Du må heller ikke snyde dig selv for deres helt vildt lækre pesto⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!

15. September 2025

Antwort von Smart Makro

Hvor er det fantastisk at høre!
Stort tillykke med dit flotte resultat – og dejligt at du også har nydt opskrifterne og vores pesto!
Tak for din varme anbefaling, det betyder meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice på mail og hurtig…

God kundeservice på mail og hurtig levering

26. Juni 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både kundeservice og levering. Det betyder meget for os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skuffet over indhold

Jeg købte bogen og e-bogen, fordi jeg håbede på nye spændende opskrifter og inspiration til sund mad, men blev skuffet over indholdet. Bogen er i mine øjne skrevet til mennesker, der aldrig før har lavet mad. Det er yderst simple beskrivelser af måltider, jeg godt selv kunne have tænkt mig frem til f.eks. denne:
“Multikernebrød med hytteost. Rist brødet på brødristeren og fordel hytteost på brødet. Skær avokado i tern og placer på brødet. Drys med salt og peber”.
Da jeg ville returnere bogen, fik jeg i første omgang besked på, at jeg kun ville få en krone retur, da den fysiske bog udgjorde 40 kr. af det samlede køb og returlabelen kostede 39 kr. Jeg svarede, om det kunne passe og fik intet svar, før jeg skrev en negativ anmeldelse herinde. Nu kunne jeg få halvdelen af prisen for det samlede køb retur.
Jeg kan ikke anbefale bogen. Køb hellere "Low Carb" af Helle Kleist - den er fuld af gode og lækre opskrifter til inspiration.

1. September 2025

Hej Sara,

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af, at du er skuffet, men jeg vil gerne uddybe forløbet, så det står tydeligt, hvad der er sket.

Du har købt en kostplan – ikke en kogebog. Kostplanen er udviklet som et samlet forløb med mange forskellige opskrifter, hvor nogle er helt enkle og andre mere sammensatte.

Den egentlige værdi ligger i, at vi har sammensat en fuld madplan, hvor kalorier og makroer er nøje udregnet, og hvor alt hænger sammen dag for dag.

Det er netop det, der gør den til et brugbart værktøj for mange, og som adskiller den fra en almindelig opskriftssamling. Når du vælger at fremhæve én af de mest simple opskrifter, giver det derfor et misvisende billede af hele materialet.

I forhold til returretten er det vigtigt at præcisere: e-bøger leveres med det samme og kan derfor ikke returneres – sådan er loven, og det fremgår både på produktsiden og i vores handelsbetingelser. Du valgte varianten med både fysisk bog og e-bog samt et gratis kalorieforbrændingsprogram, og derfor kan den digitale del ikke refunderes.

Alligevel har vi valgt at gå længere, end vi er forpligtet til. Vi refunderede ikke kun for den fysiske bog, men dækkede også både ud- og returforsendelsen, som normalt ville være fratrukket. Det betyder, at du i praksis har fået to e-bøger til en meget lav pris – langt under, hvad de koster enkeltvis.

Det er heller ikke korrekt, at du først fik svar, da du skrev din anmeldelse. Der opstod en misforståelse i vores første korrespondance, som vi hurtigt rettede op på. Vi bestræber os altid på at svare hurtigt og professionelt.

Vi håber, at denne uddybning giver et mere retvisende billede af situationen. Vi har taget ansvar, rettet fejlen hurtigt og refunderet mere, end vi behøver. At fremstille det som andet, er desværre ikke korrekt.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gode produkter og lækre retter

Jeg har købt 6 ugers kostplan, lynresultater, pasta og pesto. Opskrifterne er lette at lave, mættende og velsmagende. Pasta og pesto smager lige så godt som den almindelige fra supermarkedet, men med den ekstra protein mere mættende. Jeg er meget tilfreds og kan allerede efter en uge se resultaterne på vægten også selv om jeg ikke har kunnet følge planen helt slavisk.

30. August 2025

Antwort von Smart Makro

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det er skønt at høre, at du er glad for både kostplanen og vores produkter – og at opskrifterne opleves som lette, mættende og velsmagende. Fantastisk også, at du allerede kan se resultater på vægten!

God og fornuftigt pris

God og fornuftigt pris. Købte en taske som kan hænges på barnevognen. Kan slet ikke undvære den nu :-)

10. August 2025

Antwort von Smart Makro

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for din taske – og at den allerede er blevet uundværlig i hverdagen. Det betyder meget for os!

God oplevelse…

Bogen lever helt op til forventningerne - er kommet godt i gang med bogen som inspiration

24. August 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at bogen lever op til dine forventninger, og at du allerede er kommet godt i gang med den som inspiration i hverdagen.

Lækre produkter

Lækre produkter, som får maden til at smage skønt. En god 6 ugers kostplan med skønne opskrifter, som hele familien kan lide. Og har tabt de 2 forventede kilo på en uge, så jeg er godt tilfreds.

23. August 2025

Antwort von Smart Makro

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Hvor er det fantastisk at høre, at både produkterne og kostplanen fungerer så godt for dig – og at hele familien kan lide opskrifterne. At du samtidig har nået dit forventede vægttab allerede efter en uge, er virkelig skønt at læse!

Bedste anbefaling

Efter en lille fejl som hurtigt og professionelt blev rettet op med det samme, vil jeg anbefale Smart Makro med de bedste anbefalinger.

22. August 2025

Antwort von Smart Makro

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplevede, at fejlen blev rettet hurtigt og professionelt – og vi er glade for at have din bedste anbefaling med på vejen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig lækre og nemme opskrifter

Virkelig lækre og nemme opskrifter. Giver et godt overblik over sit protein og kalorie indtag

21. August 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at du synes opskrifterne er både lækre og nemme – og at kostplanen giver dig et godt overblik over protein og kalorieindtag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode varer og hurtig levering

Gode varer, og hurtig levering

8. August 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at du er glad for både varerne og den hurtige levering – vi gør altid vores bedste for, at alt lander hurtigt og i god stand hos vores kunder.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr