Jeg har brugt Smilestrips i 14 dage nu og kan allerede se en stor forskel på mine tænder fra før jeg startede til nu. Mit resultat ser naturligt ud, og det bedste ved denne virksomhed, var at de i... Mehr ansehen
KÆMPE ANBEFALING - REDDEDE BRYLLUPS BILLEDER: Jeg drikker 3-4 kopper kaffe dagligt - og det farver bare tænderne. Jeg skulle til bryllup i sidste uge og brugte SmileStrips 2 gange dagligt i u... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde et problem med gule tænder og min tandlæge ville have jeg skulle betale alt for meget og flere tusinde. Jeg prøvede deres produkt og fik markant hvidere tænder. Jeg kunne se resultater e... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Professionel whitening, du kan lave derhjemme. Ingen tandlægebesøg eller dyre regninger. Hurtig levering direkte til din dør. Kvalitetsprodukt, testet for sikkerhed.
2500, Valby, Dänemark
- info@smilestrips.dk
- smilestrips.dk
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Virker ikke
De sidder ikke fast på tænder.
Alle gange jeg hsr brugt det, er smilestripsnr faldet af, efter et par minuter. Der er ikke nok til at de bliver på tænderne

Virkelig rar oplevelse
Virkelig rar oplevelse. Mine tænder er blevet helt, hvide & jeg har fået mere selvtillid 😊
Var lidt skeptisk i starten
Var lidt skeptisk i starten, men nu har jeg brugt det i en måneds tid, og føler virkelig jeg kan se en forskel!!
De virkede som de skulle!
Tak for jeres svar men tror ikke i…
Tak for jeres svar men tror ikke i læser at jeg skriver at jeg tørre mine tænder HVER gang med håndklæde og køkkenrulle, men de sidder stadig ikke fast på tænderne da der dannes mundvand i løbet af den tid de skal sidde på..

Antwort von Smilestrips
Jeg har brugt Smilestrips i 14 dage nu…
Mit resultat ser naturligt ud, og det bedste ved denne virksomhed, var at de ikke ødelægger emaljen. De er nemme at bruge og føles skånsomme, men stadig meget effektive. Jeg er virkelig positivt overrasket og kan klart anbefale Smilestrips til andre, der ønsker hvidere tænder på en sikker måde.😊
Virkelig godt produkt
Virkelig godt produkt! Det virker super godt
Det levede ikke op til mine…
Det levede ikke op til mine forventninger kunne ikke se nogen forskel overhovedet, jeg har brugt det mere end 2 dage og ser stadig ikke nogen forskel

Antwort von Smilestrips
Gav det en chance og er positivt…
Gav det en chance og er positivt overrasket. Kan anbefales, hvis man går op i at have et pænt smil.
Dejlig med Hurtig levering
Dejlig med Hurtig levering, og nu er det dag 3 synes faktisk der er kommet gode resultater indtil videre
Jeg er virkelig begejstret over…
Jeg er virkelig begejstret over resultaterne! Virkelig nemme og bruge og super god kvalitet. Kan klart anbefales herfra!
Endelig noget der rent faktisk virker!
Endelig noget der rent faktisk virker!
Kunne se resultater allerede efter en uge. Også bare et mega plus, at der ikke er alle de der skadelige kemikalier i!🤩
Super godt produkt!
Sindsygt produkt med virkelig hurtig…
Sindsygt produkt med virkelig hurtig virkning og fantastiske resultater. Kan stærkt anbefales
Et vidunderligt produkt
Et vidunderligt produkt, der efterlader dine tænder super smukke, rene og lysere. Man kan virkelig se forskellen, og det får dig til at føle dig mere sikker, når du smiler.
Varm anbefaling
Har prøvet massere af produkter som ikke har virket. Men for første gang har jeg fundet et produkt som rent faktisk virker! Det er super fedt! Kan klar anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.