Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
SMRTCapitalpte funcționează bine
SMRTCapitalpte funcționează bine, dar retragerile ar putea fi procesate mai repede.
The trading experience at Smrtcap Pte…
The trading experience at Smrtcap Pte is generally smooth. The platform is easy to navigate, and deposits process quickly. However, I’ve noticed that withdrawals sometimes take a bit longer than expected. Still, the range of assets available makes it a decent choice.
Sunt mulțumită de SMRTCapitalpte
Sunt mulțumită de SMRTCapitalpte. Totul funcționează bine și comisioanele sunt rezonabile.
SMRTCapitalpte è una delle migliori…
SMRTCapitalpte è una delle migliori piattaforme che ho provato. Depositi immediati e ottimo supporto.
I initially deposited $350 to test the…
I initially deposited $350 to test the platform. My first transactions showed that the system works quickly and efficiently. Everything runs smoothly, and the interface is very intuitive. After a few days, my balance reached $540, which increased my confidence in the platform. Furthermore, the relaxed atmosphere allows me to work without stress and make informed decisions.
Uso SMRTCapitalpte da alcuni mesi e mi…
Uso SMRTCapitalpte da alcuni mesi e mi trovo bene. Ottimo servizio clienti e buona piattaforma.
SMRTCapitalpte impresses with its…
SMRTCapitalpte impresses with its stable platform and fast execution. Good selection of assets.
Nic im nie wpłacajcie
SMRT Capital trafilo mi sie przez reklame w necie co obiecywala wysokie zyski bez wielkiego ryzyka kliknalem z ciekawosci i po paru godzinach byl telefon rozmowa spokojna doradca tlumaczyl wszystko na luzie mial wschodni akcent ale wtedy kompletnie nie zwrocilem na to uwagi na poczatku bylo normalnie konto dzialalo cos tam roslo i nikt mnie nie poganial problem pojawil sie przy wyplacie najpierw jakis podatek potem AML i nagle opoznienia bez konkretow zglosilem sprawe ale po kilku tygodniach przyszlo umorzenie bo brakowalo dokumentow i banki nie przekazaly danych myslalem ze to juz koniec dopiero pozniej trafilismy na kancelarie ktora zna takie historie maja najlepszych prawnikow i pomagali juz wielu osobom u mnie tez sprawa ruszyla i srodki wrocily pisze bo SMRT Capital z reklamy wyglada jak okazja życia a dopiero pozniej wychodza problemy i czlowiek nie wie co robic. Jesli szukacie pomocy7/8/3robię odstęp2/9/9bo usuwają7/6/2 opinie