Snekken Trattoria Bewertungen 44

TrustScore 4 von 5

3,8

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Smukt lokale, supergod betjening, dejlig mad og skøn vin. Vi var tre til frokost. Først godt brød med god olivenolie og salt, som man selv kunne dosere. Pastaret med muslinger og fennikel - meget ve... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gode smagsoplevelser, godt koncept med mange mindre retter, der ligger op til gode snakker og dele-stemning under måltidet. Til maden fik vi en absolut god Husets Vin, den kan anbefales! God b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var her søndag d 15/12 og fik en vildt god betjening af en tjener ved navn Benjamin. Det var en super aften og vil helt sikkert vende tilbage.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har lige været til brunch. Meget sød tjener , kommer med drikkevarer hurtigt. Desværre blev restriktioner med afstande til næste selskab ikke overholdt . Der manglede både crossianter og vafler -... Mehr ansehen

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

44 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Smagsfuld oplevelse

Jeg fik en lækker pasta trøffel. Den var fyldt med smag og rigtig cremet. Den kan klart anbefales. Personalet er rigtigt imødekommende. Kan klart anbefales

6. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter at have spredt min ægtefælles…

Efter at have spredt min ægtefælles aske, var vi 7 personer som gik på Snekken for at spise lidt.
Fire af os fik “fish’n chips” angiveligt af torsk, men i virkeligheden kedelig, overfriteret sej! Virkelig, virkelig trist mad. De øvrige tre retter så ikke bedre ud.
Jeg udtrykte min ærgelse til tjeneren, som blot sagde, at han ville give køkkenet besked! Det kom der intet ud af, og jeg betalte en regning på knapt 1600kr … jeg kommer der aldrig mere!

17. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varm anbefaling af Snekken!

Varm anbefaling af Snekken!
Jeg har holdt min 40 års fødselsdag i selskabslokalet på første sal, på Snekken. Vi var omkring 70 gæster og alle havde en forrygende aften!
Selve selskabslokalet er et fint lokale, som jeg fik lov at pynte op og gøre personlig, mens resten af 1. salen og restauranten skaber den flotteste og fedeste stemning, med udsigt til fjorden.
Der var rigeligt med mad og drikke og der blev lavet plads til dansegulv samtidig med at der var plads til dem der ville sidde og tale sammen efter middagen. Der var rigeligt mad til kødspisere såvel som vegetarer.
Betjeningen var nærværende og der var styr på alt, så jeg kunne slappe helt af og nyde min fest.
Helt fra forberedelsesfasen var oplevelsen fantastisk, jeg havde et par rigtig gode møder med personalet, alt kunne lade sig gøre, helt op til dagen for festen. Det er ikke sidste gang at vores familie vælger at fejre noget hér!
Dejligt at Snekken igen er en oplevelse værd!

25. November 2023

Middelmådig og skuffende.

Beliggenheden kunne ikke være bedre, og betjeningen var ok. Italiensk inspireret, tja.!
Maden var middelmådig og margherita pizzaen som badet i olie, til 140kr.! var under al kritik.
På en ægte italiensk restaurant som, Luca eller hvis man har været en tur på Ærø kan man få selv samme pizza, lavet med ægte italiensk kærlighed fra 85kr.
Selv hvis de får en italiensk kok, kan de ikke være bekendt at tage så meget for “bare” en margherita.
Men deres pomfritter med mayo var god.

22. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Løbet tør for pizzadej mm.

Vi havde booket bord på forhånd for at få pizza. Men da vi ankommer og skal bestille, får vi at vide, at de er løbet tør for pizza-dej. Dermed er der ganske få - og meget smalt udvalg af - hovedretter tilbage at vælge imellem. Flere af de andre borde brokkede sig over lang ventetid, manglende mad, og toiletterne var i ringe forfatning uden papir. Det er desværre for ofte at vi har haft en tilsvarende oplevelse på Snekken! Eneste lille plus i dag var søde, smilende tjenere.

19. Juli 2022

Lørdag aften til drinks

Var forbi lørdag aften til et par drinks med min mand.
Der var SÅ hyggeligt og al personalet var søde, imødekommende og opmærksomme. Dejlig oplevelse.

30. Mai 2022

Dyr og kedelig mad

Dyr og kedelig mad, lang ventetid - kan ikke anbefales. Pizzaer var udsolgt kl 12.00 - ikke mere pizzadej.. vi var der kl 17.00. Charcuteri tallerken til 155 kr bestående af fire tørre kødudskæringer med mandler og agurker på. En Buretta forret, der var med bøffel mozeralla i stedet for. Kedelige pommes fritter..

18. April 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gode smagsoplevelser - prøv det!

Til maden fik vi en absolut god Husets Vin, den kan anbefales!

God beskrivelse af retterne, og en frisk servering.

Alt i alt en god oplevelse som vi helt sikkert vil gentage.

15. April 2022

Jeg kommer absolut igen

Har været og spise frokost i dag.
Der var kommet HELT nyt kokke hold som laver ALT fra bunden.
Nøj det var MEGA godt...
Hyggelige omgivelser og rigtig god betjening

13. Dezember 2021

105 kr. for postevand!

Vi spiste i går på denne restaurant og da vi fik regningen fik vi noget af et chok. De havde taget 105 kr. for vand!! Jeg gentager: 105 kr 😳😳 for en karaffel med Max 70 cl, i.. Vandet var ikke engang semi koldt. Vi henvendte os til tjeneren, fordi at der havde stået i menukortet, at vand var gratis når man havde bestilt andre drikkevarer.. Svaret var her at det var kun var gratis hvis man altså fik vand i et glas, men ikke når vi havde fået det i en vandkaraffel.. Jeg er fuldstændigt i chok over dennne måde at drive forretning på.. 1. At man ikke nævner dette (altså prisen) når man kan høre ved bestillingen, at vi taler om at vandet er gratis, fordi vi netop også har bestilt andre drikkevarer. At man så ikke informere om at dette kun gælder hvis man ikke får vandet i en karaffel.
2. At man tager 105 kr. for postevand er også for sindssygt i sig selv. Jeg kunne måske gå med til 30 kr. for vand - men 105 kr er jo den sygeste overpris.
3. Også meget mærkværdigt at det ikke er muligt at få sukkerfrie drikkevarer - det er slet ikke i deres sortiment. For ikke af nævne salat heller ikke er en mulighed.
Kan på ingen måde anbefale denne restaurant - men de resterende anmeldelser på stedet taler jo også for sig selv. Bare ærgerligt vi ikke så det før vi gik derind.

29. November 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse.
Jeg kan kun tilslutte mig de dårlige anmeldelser. Uprofessionel betjening. Tjeneren viste ikke, hvad cocktail indeholdt. Da vi fik vores cocktail og hvidvin var begge dele lunken. Da vi bad om månedens menu, fik vi at vide, at den ikke kunne tilbydes (var taget af menu kortet) Måske de skulle opdatere deres hjemmeside! Den ene oksemørbrad var fyldt med sener. Her kommer vi ikke foreløbig

12. September 2021

for én måned siden

for én måned siden
Yderst dårlig service, man skal betale fuldt beløb inden servering. Bordene ligner l**t, og der er ikke ryddet borde. Toiletterne er stoppede, lyset virkede ikke og de unge tjenere er snot forvirrede og er gode til at dømme deres gæster når de kommer ind.

Jesus Kristus.....og udendørsarealet er slet ikke velholdt samt for slidt borddækken....så slidt at det er ældre end tjenerne. Ad.....næsten 1000 kr for at sidde på en losseplads.

Kold mad, 369 kr pr næse for mad der minder om pålæg. Maden er allerede klargjort inden du kommer ind ad døren. I burde lukke den restaurant inden Gordon Ramsay dukker op og spytter maden i hovedet på jer.

I er en skændsel for gastronomien.

Luk ned for jeres færdig-rets restaurant.

I skulle skamme jer !

3. September 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ingen value for money OVERHOVEDET…

Ikke nogen god oplevelse og slet ikke value for money. For lidt mad, ringe drikkevarer med fadøl uden kulsyre, søde tjenere men de var totalt fraværende. Vi måtte flere gange gå op og hente dem for og få betjening.
Bestik manglede når de kom med mad osv. Ikke et sted jeg kommer med kunder igen, da det bestemt ikke er et sted og vise frem. Øv for lokationen er fantastisk.

30. August 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr