Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na nu alweer een jaar klant te zijn bij Snel.com, blijf ik uitermate tevreden over hun service. Hun hostingoplossingen zijn betrouwbaar en efficiënt, en alles wat ik nodig heb word altijd perfect gere... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijne en zoals de naam al doet vermoeden snelle partner. Neem er een aantal VPS servers af en een hosting diensten. Alle diensten blijven snel en stabiel draaien zoals je mag verwachten. V... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed geholpen met vragen die beantwoord worden een dienst afgenomen alleen problemen met mail server omdat port 25 geblokkeerd is maar mijn mail server gebruikt ook andere mail port en toch kan ik no... Mehr ansehen

1. Web-Hosting-Unternehmen
  2. Cloud-Computing-Service
  3. Cloud-Speicher-Service

Vom Unternehmen geschrieben

Snel.com is een toonaangevende hostingprovider die sinds 2010 actief is. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder Domeinnamen, Shared Webhosting, WordPress Webhosting, WooCommerce Webhosting, LiteSpeed Webhosting, Managed VPS en Dedicated Servers. Snel.com richt zich op snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit, en biedt haar klanten snelle en efficiënte oplossingen voor hun hostingbehoeften. Het bedrijf beschikt over een modern en hoogwaardig netwerk, waarmee het in staat is om uitstekende prestaties en hoge beschikbaarheid te bieden aan haar klanten. Met behulp van de nieuwste technologieën en een team van deskundige professionals biedt Snel.com 24/7 ondersteuning en service van topkwaliteit aan haar klanten. Of je nu een kleine onderneming runt of een grote onderneming beheert, Snel.com biedt oplossingen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van jouw bedrijf. Met een focus op snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit is Snel.com de ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar efficiënte en betrouwbare hostingoplossingen.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

41 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

false advertising

they are lying, offering unlimited service, and once they get you in they adding traffic limit, and charge you arm and leg for it or just disable your service, Snel do you know that false advertising is just a con?

21. Oktober 2023

Antwort von Snel.com

We're truly sorry to hear about your concerns regarding our fair use policy. We take allegations of dishonesty very seriously.

I am aware that one of my colleagues has solved your problem. It's important for us to clarify that we've designed our fair use policy to be as fair and reasonable as possible for all our customers. That being said, we acknowledge that improving the clarity of our communications about it was necessary. So we did!

Thank you for bringing this to our attention; your feedback is invaluable for continuous improvements in our services.

Best regards,
Team Snel.com

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige service en direct bereikbaar. Goede klantvriendelijkheid

Na jarenlang problemen met onze webdesigner een overstap gemaakt naar Snel.com. Een bedrijf die per direct je antwoorden en hulp kan bieden voor al je vragen en oplossingen voor de website's.
De medewerkers van snel com zijn direct bereikbaar en pakken direct je vragen op, klant vriendelijk en duidelijk met het beantwoorden van je vragen.
Voor een verhuizing van een nieuwe site, hosting etc. dank je wel Snel com dat jullie ervoor ons zijn voor advies en hulp

21. September 2023

Erg tevreden!

Erg tevreden!
Na de overname door TWS van het bedrijf waar wij onze servers hadden ondergebracht, ging ik op zoek naar een onafhankelijke partij. Van de drie kandidaten die bij deze zoektocht overbleven en diverse testen met servers én service sprong Snel er met kop en schouders bovenuit. Laat je niet afleiden door het ietwat kinderlijke logo, dit zijn echte professionals die snel reageren, veel kennis hebben en goede, supersnelle servers en hosting leveren.

18. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Recentelijk zijn we overgegaan naar…

Recentelijk zijn we overgegaan naar Snel.com vanwege goede ervaringen van collega's. Die hebben we persoonlijk ook ervaren. Het is een verademing om te kunnen bellen met een vraag en een echt mens te kunnen spreken. Er wordt meegedacht en geduldig vragen beantwoord.
Hulde!

11. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende service en betrouwbaarheid - 5 sterren!

Graag wil ik mijn oprechte waardering uiten voor Snel.com, mijn recente ervaring met hun hosting- en domeinregistratiediensten heeft me positief verrast. Ik ben absoluut tevreden met de geboden service en betrouwbaarheid. Hierom geef ik ze dan ook met plezier 5 sterren!

Ook wil ik graag benadrukken hoe eenvoudig het proces van het kopen van hostingpakketten en domeinnamen was. De website van Snel.com is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor ik snel en gemakkelijk de juiste opties kon vinden en mijn aankopen kon doen. Bovendien bood de website een breed scala aan keuzemogelijkheden, zodat ik precies kon vinden wat ik nodig had.

Wat me echt heeft weggeblazen, is de betrouwbaarheid van hun hostingdiensten. Mijn websites laden supersnel en zijn altijd online. Dit heeft een positieve invloed gehad op de gebruikerservaring van mijn bezoekers en heeft geholpen bij het behouden van een hoge mate van klanttevredenheid. Het is geruststellend om te weten dat mijn websites in goede handen is bij Snel.com.

18. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel.com maakt zijn naam waar!

Ik wil graag mijn ervaring delen met Snel.com. Ik heb onlangs een domeinnaam en webmail via hen aangeschaft, en ik moet zeggen dat ze hun naam echt waarmaken. Binnen 12 uur stond mijn website al online en mijn bedrijfsmail was klaar voor gebruik.

De snelheid waarmee Snel.com werkt is indrukwekkend. Ik waardeer het echt dat ze de tijd en moeite hebben genomen om mijn website snel oline te zetten.

Ik wil Snel.com aanbevelen aan andere bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare domein- en webmailservices. Hun efficiëntie en snelheid zijn bewonderenswaardig. Snel.com is een voorbeeld voor andere bedrijven in de branche!

31. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel.com levert een topservice!

Ik schrijf niet zo snel reviews, maar het team van Snel.com heeft deze review dubbel en dwars verdiend!

Nadat onze vorige leverancier (waar wij 15 jaar trouwe klant zijn geweest) werd overgenomen door een minder betrouwbare hostingpartij was het voor ons snel duidelijk dat we op zoek moesten naar een nieuwe partner. En deze hebben we gevonden: Snel.com te Rotterdam! Hier staan kwaliteit, vakkennis en klantenservice in een heel hoog vaandel! Vanaf het 1e contact met Musti en Yavuz, de supersnelle beantwoording van tickets door het hele team tot het afronden van de servermigraties met Bas voelt dit bedrijf aan als een warm bad. De verhuisservice die Snel.com biedt is ook een echte aanrader. De overgang van onze servers is zeer soepel en vrijwel zonder downtime verlopen. Hierbij kijkt men niet naar kantoortijden (er heerst geen 9-5 mentaliteit) en zelfs tijdens een bedrijfsuitje naar Cloudfest 2023 in Duitsland stond het team klaar om een van onze nieuwe servers te testen. Ook heeft men er keurig voor gezorgd dat alles ruim voor de geplande einddatum was overgezet zodat er geen (onnodige) dubbele kosten ontstonden.

Het niveau van service dat Snel.com biedt hebben wij in de 24 jaar die wij als bedrijf bestaan nog niet eerder meegemaakt en voor ons schept dit het vertrouwen om nog heel lang met Snel.com te willen blijven samenwerken.

Tom & Jenny
Webfix

9. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supersnel, veel kennis en goede service

We zijn met NaambordenCentrale overgestapt naar Snel. De service en het kennisniveau overstijgt al mijn verwachting. Er is veel kennis op het gebied van servers, Varnish en Magento en er is een goed advies gegeven.

In eerste instantie dacht ik dat het niet mogelijk was om onze website sneller te laten functioneren. Tot mijn verbazing hebben we zelf hierin nog een stap weten te maken

Ze willen het echt goed en snel regelen. Ook qua administratie en beheersystemen is het top geregeld. Betrokken en vakkundig. Chapeau!

22. März 2023

Zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden met de diensten van Snel.com. Veel concurrenten waren niet in staat om de gewenste domeinnaam (exotische extensie) te registreren, maar Snel.com was de uitzondering!

8. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle servers voor een eerlijke prijs!

Uitstekende service! Al vele jaren tevreden klant met een dedicated manages server. Nooit problemen en snelle servers met goede ondersteuning voor een eerlijke prijs.

26. Februar 2023

Antwort von Snel.com

Dank voor je geweldige review, wij zullen je met trots blijven supporten.

Very fast server solution

I was looking for a fast server for a customer's website and Snel proposed me its woocommerce solution.
I must say that this server is really very very fast. The difference with the old server is significant, and my customer is very satisfied.

I thank the Snel team for their advice and support in the transition. They are really listening and very reactive.

22. Februar 2023

Super fijne en goede

Super fijne en zoals de naam al doet vermoeden snelle partner.
Neem er een aantal VPS servers af en een hosting diensten.
Alle diensten blijven snel en stabiel draaien zoals je mag verwachten.
Verder nooit echt problemen gehad.
Er was een klein foutje gemaakt in een verstuurde factuur.
Kan natuurlijk gebeuren maar dat is snel en naar tevredenheid opgelost.
Hier kun je in mijn optiek met een gerust hart diensten afnemen.

22. Februar 2023

Oprecht vriendelijk!

Sinds twee maanden klant bij Snel.com en gebruik gemaakt van de verhuisservice. Bas heeft mij van begin tot eind geholpen met het verhuizen van de websites van mijn klanten wat mij enorm veel tijd en frustraties heeft bespaard (aangezien mijn huidige provider moeilijk deed over bepaalde instellingen)

5. Februar 2023

Dankjewel Okapi Online!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Support absltly sucks

Support absltly sucks

After 3 mounth of normal using VPS.Suspend my vps and close my account.
Suspended vps with annually biiling cycle.
No money back. No feedback from support.Just closed acc with my money. Thx SNEL - u sucks

30. Juni 2022

Antwort von Snel.com

Due to server abuses, we were forced to suspend this customer's server. Despite our warnings before suspending it, he continued to abuse the server, which led to the permanent suspension of his servers with us. This is our acceptable usage policy, https://www.snel.com/acceptable-usage-policy/

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The best host I have ever used - SnelServer.com!

I have used snelserver.com servers long enough for now. One of my projects requires a lot of bandwidth and fast server and that’s why I decided to give them a go. So far I have no downtime and fast server. So I got what I have been looking for. I haven’t contacted their support so often, but when I did - I got help from them pretty fast.
I believe I pay them honest price.
Now thinking of moving other projects to them.

23. Oktober 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr