De største anbefalinger! God handel med hurtig svar på min henvendelse til dem og mega hurtig levering. Så lækre fade! Elsker at de er produceret af genbrugsplads og i Danmark,at de er uden skidt kem... Mehr ansehen
Hurtig og venlig kundekontakt. (Vandt en konkurrence) Hurtig levering. Her er tale om et “grønt” selskab som sætter en ære i at gøre de rigtige ting for kunderne såvel som miljø & klimaet. Produktern... Mehr ansehen
Købte tre snackfade for et par dage siden og mindst to af dem har været i brug hver dag indtil videre. Min 4-årige er vild med dem og overskueligheden af de forskellige rum. Kvaliteten er rigtig god o... Mehr ansehen
Jeg købte en pakke med tre fade, og de har alle været i brug i denne uge. Det er en super fin måde at kunne servere lidt forskelligt, og min datter på 2 år kan rigtig godt lide selv at vælge fra talle... Mehr ansehen
Snackfade til hele familien. Dansk design, produktion og kvalitet.
Nyrupvej 55, 5620, Glamsbjerg, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Super hyggelig cafe. Lækker sprøde og friske sandwich. Jeg kan også varmt anbefale deres hjemmelavet kager
Hurtig levering. Bæredygtigt produkt. Pænt. Flot til servering. Gode forslag.

Antwort von SnikSnack
Nemt at handle hos og hurtig ekspedering. Produkterne lever helt op til forventningerne.

Antwort von SnikSnack
Go’ og hurtig betjening .
En vare der lever op til min forventning .

Antwort von SnikSnack
Jeg faldt for de her smarte snack-fade der er virkelig gode til forskellige snacks samt den passer i opvaskemaskinen i tallerkenrækken. Kæmpe plus! Trods juletid mv. kom pakken hurtigt

Antwort von SnikSnack
Nemt og hurtigt at bestille og det blev sendt, dagen efter bestillingen.
Jeg er så glad for mine snackfade til ungerne. Manglede et i første levering - men fluks blev min mail svaret og en ny levering sendt af sted🙌🏼 Helt fantastisk service!!!