Super sted at handle… Havde min pakke under 24 timer efter afgivet ordre.( bestilte inden kl.12 ) Fint indpakket og det hele spilllede bare.
Stor anbefaling herfra. Bestilte kl. 11.06 onsdag den 13. maj og et kvarter efter blev jeg ringet op af en sød medarbejder fordi jeg havde lavet en fejl. Har allerede her den 15. maj hentet pakken... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skulle til fødselsdag på Bornholm, bestilte via webshop - nemt og enkelt med gode tilbud. Skrev som kommentar, om det var muligt at hente i butikken kl.12 når færgen var i land. Fik hurtigt positivt... Mehr ansehen
Snoir var virkelig hurtig til at sende min bestilling, samme dag, så jeg fik varerne allerede dagen efter bestilling, det var skønt. Måske det har noget at gøre med, at jeg bor i Køge, så færgen sejle... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Stort udvalg af dametøj. Hos sNoir finder du tøj fra str. XS - XXL samt plussize tøj fra str. 44-54. Køb bukser, t-shirts, blazere, jakker, accessories og meget mere hos sNoir. Vi har også butik på Bornholm - besøg os i Snellemarkcentret.
Dänemark
- snoir.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Super sted at handle… Havde min pakke…
Dejlig butik
Dejlig butik, søde og hjælpsomme, super hurtig levering

Antwort von Snoir
Virkelig hurtig forsendelse og kvalitætstøj
Virkelig hurtig forsendelse og kvalitætstøj.
Ikke sidste gang,jeg bestiller der.Webshoppen kan virkelig anbefales!

Antwort von Snoir
Lækker varer og hurtig levering 👌🏻
Alt var helt i top…så 👍👍👍
Mega fin pris
Mega fin pris - hurtig levering - intet at klage over :-)
Rigtig god betjening og super søde og…
Rigtig god betjening og super søde og god service
Super hurtig levering 🙏 flot nederdel…
Super hurtig levering 🙏 flot nederdel som beskrevet 🎉🌺
T shirt
Fik sendt en t shirt. Blusen var lagt i posen og papir den skulle være pakket ind i lå i bunden .
Kundeservice var ikke lydhør - så første og sidste gang jeg handler der.
Virkelig et fedt sted at handle
Virkelig et fedt sted at handle.
God og hurtig service og en håndskrevet hilsen i pakken
Elsker alt ved det

Superservice
Har allerede her den 15. maj hentet pakken.
Superservice -
Ikke første gang jeg har handlet men absolut heller ikke sidste🤗

Mine varmeste anbefalinger
Super oplevelse og kan varmt anbefale at handle hos Snoir. Vild hurtig levering.
Virkeligt fint tøj og venlig betjening!
Virkeligt fint tøj og venlig betjening!
Det var let at bestille og det er nogle…
Det var let at bestille og det er nogle fine bluser, som jeg håber jeg bliver rigtig glad for

Super hurtig service!
Super hurtige til at sende de flotteste varer afsted👍👍
Super hurtig levering 🚚 📦 og en…
Super hurtig levering 🚚 📦 og en personlig hilsen ved tøjet🙂
Skøn hjemmeside
Skøn hjemmeside
Dejlige mærker
Er meget tilfreds fik pakken 2 dage…
Er meget tilfreds fik pakken 2 dage efter jeg havde bestilt Kan varmt anbefale denne butik.
God og hurtig handel
God og hurtig handel. Hurtig levering++++ herfra
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.