Supernöjd med både service och kvalitet! Beställde en jacka från Snowbox och är verkligen imponerad. Snabb leverans, snyggt paketerat och framför allt – riktigt bra kvalitet på plagget. Kundservi... Mehr ansehen
Mycket bra sida och kvaliten är sjuk bra. Vill ni ha billiga och snygga kläder ska ni vända er till snowbox. Dom är ärlig och hjälper dig om du har frågor, svarar snabbt och väl tidigt hjälp... Mehr ansehen
Jättebra företag! Folk tror att det inte är bra men ser inga fel i det - Blir jätteglad när man får så snabb support när man har funderingar om kläder osv. Rekommenderar till alla!
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
"Your Choice, Your SnowBox"
Schweden
- snowbox.site
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Wrong size plus 4 weeks shipping
Wrong size plus 4 weeks shipping
Köp inte härifrån
Kjøpte en Goyard bag
Kjøpte en Goyard bag, ventet nesten 2 uker etter å ha sakt ifra om at bagen ikke var sendt før den ble sendt. Når baggen først kommer etter 1 måned så er boxen helt tom. Bare svindel!! Ikke handle her.
Bästa klädes företaget
Väldigt onöjd beställde ett armband var…
Väldigt onöjd beställde ett armband var helt sjukt dålig kopia inte ens likt men fick rabatt så jag kunde köpa en t shirt, men tycker att det inte är bra ändå för att det är falsk marknadsföring eftersom det inte stämde som bilderna, och han skrev till mig innan jag fick det att jag kommer bli jätte nöjd men det blev jag inte
This company is the best selller and…
Dom här produkterna är dom bästa jag har köpt och dom är i bra kvalitet
I love this company
I love this company and what it’s doing the cuality is very great and I like it very much
Mycket fina produkter
Mycket fina produkter, snabb leverans. Väldigt nöjd :D
jätte nöjd med deras produkter
jätte nöjd med deras produkter. kvaliten var bättre än vad jag trodde.
Bra produkter blev väldigt nöjd över…
Bra produkter blev väldigt nöjd över mitt köp och kommer bli flera i framtiden. Kundsupport var väldigt bra och hjälpsam
Riktigt nöjd med kläderna
Riktigt nöjd med kläderna! Bra kundsupport och kvalite på produkterna 👍
Jag är riktigt nöjd med kläderna och…
Jag är riktigt nöjd med kläderna och skorna samt bra leveranstid, kommer absolut handla här igen om tipsa till vänner och familj
The shipping time was very fast and the…
The shipping time was very fast and the quality was very good
Jättenöjd kläderna som jag fick hem
Jättenöjd kläderna som jag fick hem, bra kvalité för ett bra pris också, rekomenderar dehär starkt
Riktigt bra kvalitet på skorna jag fick…
Riktigt bra kvalitet på skorna jag fick hem, kommer 100% handla hos de igen. Väldigt rekommenderat och även en super kundtjänst!
Väldigt fina saker och bolag själv…
Väldigt fina saker och bolag själv köpte jag ett par Loubs dom är perfekt och passar bra det enda som jag inte tyckte va så bra var leveranstid även ben är väldig nöjd
Supernöjd med både service och kvalitet!
Supernöjd med både service och kvalitet!
Kundservicen var också väldigt hjälpsam när jag hade en fråga om storleken. Fick snabbt svar och kunde känna mig trygg med mitt köp.
kommer definitivt handla här igen!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.