SnowTrex SK Bewertungen

4,5

We were using service of Snowtrex every year since 2008 and we were fully satisfied with Snowtrex professionalism. In each year we spend wonderful ski holidays in very attractive places with fully suf... Mehr ansehen

Easy to navigate through the website and app. Useful informations about the ski resorts and accommodations helps me a lot to choose between hundreds of different options 👍🏻

1. Skiurlaub
  2. Reiseveranstalter

Zájazdy SnowTrex sa vyznačujú svojou jednoduchosťou a prehľadnosťou a svojou individualitou a servisom vychádzajú v ústrety želaniam zákazníkov. Pre našich hostí organizujeme dopravu (na želanie), ubytovanie a skipas. Vo väčšine stredísk existuje možnosť výberu z viacerých druhov ubytovacích zariadení a cenových kategórií. Taktiež je možné objednať si kompletnú výstroj, či kurzy lyžovania príp. snowboardingu. O hostí sa v najväčších strediskách postará delegát zájazdu, ktorý sa okrem iného podieľa na organizácii pestrého programu. Každý hosť sa teda slobodne rozhodne, do akej miery využije služby delegáta zájazdu a či sa zúčastní na ponúkanom programe. Práve týmito službami sa zájazdy spoločnosti SnowTrex zásadne odlišujú od lyžiarskych zájazdov mnohých iných organizátorov, ktorí v danom lyžiarskom stredisku spravidla ponúkajú len jedno skupinové ubytovanie. SnowTrex – individuálny prístup a kompletný servis!

Hervorragend

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Veľmi milý prístup a ochota poradiť s…

Veľmi milý prístup a ochota poradiť s výberom zájazdu

16. Juni 2026

Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vaše kladné hodnotenie. Veľmi nás teší, že ste boli spokojní s naším prístupom a že sme Vám mohli pomôcť pri výbere Vašej dovolenky. Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás prioritou.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.
S pozdravom,

Super ceny

Super ceny, komunikácia

13. April 2026

Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Teší nás, že ste boli spokojní s našimi cenami aj s úrovňou komunikácie.

SnowTrex - a great professional

simple, professional, good price, proven experience.

20. März 2026

Dear Customer,
Thank you very much for your review. We are delighted that you had a positive experience with us and look forward to welcoming you again as our customer.
Kind regards,
The SnowTrex Team

All good

Great experience

4. Dezember 2025

Dear customer,
Thank you for taking the time to review us. We are delighted that you had a positive experience with us.
Kind regards,
Your SnowTrex team

Super 👍

Rýchle zabezpečenie ubytovania aj skipass na jednom mieste

20. Oktober 2025

Vážený zákazník,
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Teší nás, že ste s Vašou rezerváciou u nás spokojný.
Váš tím SnowTrex

Non helpfull, non personal, cold approach.

While we were deciding to book an accomodation, the price increased two times within several days. I asked for the same price or at least some small discount after booking but no engagement to help us with it. I dont believe that your company cannot give us 2-3 % discount, in particular that this price was on your site day or two before my booking.
You garanteed best prices but you have no will or competence to grant it.
I am sorry but my experience was non personal, not helpfull.

4. Oktober 2025

Dobrý deň pán Eštok,
ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Ako je v cestovnom ruchu bežné, ceny na našej webovej stránke sú aktualizované každý deň a podliehajú tak výkyvom ponuky a dopytu. Môže sa teda stať, že ceny sa v priebehu jedného dňa zmenia a ceny uvedené v predchádzajúcej ponuke už nebudú k dispozícii. Vždy však platí cena v čase rezervácie a ceny nie je možné dodatočne meniť ani upravovať na predchádzajúcu úroveň. Po potvrdení rezervácie nemôžeme od našich zákazníkov dodatočne požadovať zvýšenú cenu alebo účtovať dodatočné zníženie ceny.