Sobby Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb mijn oude iPhone verkocht aan Sobby omdat ik daar de hoogste prijs kreeg en ik goede reviews had gelezen. De prijs die op internet werd berekend, kreeg ik keurig uitbetaald. Ik had het pakje di... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wilde mijn Iphone 15 vekopen en na wat zoeken op het web, kwam ik uit bij Sobby. Een heel mooi bod ontvangen (onder voorbehoud uiteraard) en mijn telefoon opgestuurd. Goed op de hoogte gehouden via ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik verkoop al jaren lang mijn oude iPhone aan Sobby, altijd een goed bod en snel uitbetaald. Aantal maanden opnieuw weer mijn oude iPhone opgestuurd, maar na lange was de conclusie dat Post.nl het pa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nog nooit zo makkelijk mijn oude telefoon verkocht als bij Sobby. Eén erg vriendelijke dame aan de telefoon gesproken, die duidelijk uitleg gaf hoe het werkt. Mijn telefoon opgestuurd, en binne... Mehr ansehen

1. Medien & Verlag

Vom Unternehmen geschrieben

Uw iPhone verkopen voor de best mogelijke prijs. Defect of werkend wij bieden het hoogste bedrag van heel Nederland.

Hervorragend

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fijne en eerlijke service

Fijne en eerlijke service. Geen gedoe met mensen die via MP niet op komen dagen of voor een kwartje je Macbook willen kopen. Gewoon een eerlijke prijs, versturen en het geld staat snel op je rekening. Top!

10. Oktober 2025

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Donderdag contact opgenomen, formulier ingevuld en op de post gedaan. Maandag is het geld al overgemaakt.
Wij raden Sobby bij iedereen aan.

4. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al bijna 15 jaar dik tevreden!

Ik koop al bijna 15 jaar bij Sobby mijn refurbished iPhones, zelfs al voor de fysieke winkel. Nog nooit een echt slechte ervaring gehad, want ook problemen worden snel en kundig opgelost. Afgelopen weken 2x langs geweest voor een probleem met mijn huidige iPhone en werd snel geholpen. Toen bleek dat het probleem niet opgelost kon worden, werd meegekeken hoe ze me wel konden helpen. Echt een topservice!

22. Juli 2025

iPhone 16 Pro

Ik heb net weer mijn zoveelste iPhone bij Sobby's / Hulst gekocht .
Vlotte afhandeling en goede service !!!!!

14. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige service en eerlijke en snelle uitbetaling

Voor de eerste keer mijn iphone 14 pro.max verkocht aan Sobby en zoals velen was ik best huiverig als het om het nakomen van de betaling gaat vanuit de indicatie.Maar Sobby neemt die meteen weg..Vul de vragen eerlijk in,tijd tussen ontvangst en uitbetaling was 1 dag en je kan alles volgen en geen mailwisseling over andere prijzen.Bij een volgende verkoop staat de service van Sobby bij mij stopt op 1 en klop daar graag weer aan bij een volgende verkoop,wat een service,top!

10. Juli 2025

Goede eerste ervaring!

Zojuist had ik mijn eerste ervaring met Sobby. Een voor mij nog onbekende partij, maar de positieve reviews hebben mij over de streep getrokken om mijn iPhone daar te verkopen. De reden dat ik deze keer voor Sobby heb gekozen is omdat zij een net wat beter bod hadden voor mijn telefoon dan andere websites.

Het verkopen gaat heel eenvoudig. Bij het printen van een verzendlabel krijg je de optie om je pakket verzekerd te versturen. Je wordt per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang van je verkoop - van het moment van ontvangst tot het uitvoeren van de uitbetaling. Ook de klantenservice is gemakkelijk per e-mail (en zo te zien ook telefonisch) te bereiken, en ik werd vriendelijk te woord gestaan.

Al met al dus een goede en betrouwbare plek om je telefoon te verkopen. En het proces is lekker gemakkelijk omdat het immers gewoon een Nederlands bedrijf is.

30. Juni 2025

TOP!

Goede prijs voor mijn iPhone gehad, makkelijk proces, wel zelf de verpakking regelen, goed op de hoogte gehouden en super snel het beloofde bedrag gekregen.

27. Juni 2025

Betrouwbaar bedrijf

Inmiddels meerdere iphones verkocht aan Sobby. Altijd een nette prijs en nette afhandeling. Werkt veel beter dan zelf verkopen of marktplaats. Mijn gebruikte iphones gaan de laatste jaren altijd naar Sobby als ik een nieuwe koop.

19. Mai 2025

Verkoop iPhone aan Sobby

Mijn iPhone verkocht aan Sobby. Eerst nog een beetje twijfel om iets op te sturen naar een bedrijf dat mij niet bekend was, maar toch naar aanleiding van positieve reviews de stap genomen. Geen spijt van. Keurige prijs gekregen en bijzonder snel het geld op mijn rekening ontvangen. Hulde!

19. Mai 2025

direct bediend

direct bediend. op 1,5u gerepareerd en niks moeten betalen. schitterende en vriendelijke service. ikzelf woon in belgië en ga speciaal naar hulst voor hún kennis en vriendelijkheid

16. Mai 2025

Super behandeld

Ze komen hún afspraken na zoals omschreven staat op hun site👍🏼
Je moet zelf ook realistisch beoordelen van je product

16. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr