Geweldige dekbedovertrek en keurig ingepakt met gewoon 1 kartonnetje i.p.v. al die overbodige rommel bij andere leveranciers. Vandaag 1 overtrek gewassen en op bed gelegd, opmaken was een feest. Koos... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Laatst een bezoekje gebracht aan het atelier in Bergen op Zoom. Was erg leuk, Francien en haar man hebben alle geduld en wij hebben weer 2 mooie designs uitgezocht. Ook deze werden weer snel geleverd,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik belde het bedrijf even om dat er geen levertijd op de site vermeld was en ik wilde graag dekbedhoezen vlot hebben.Ik kreeg direct een uiterst vriendelijke en kundige mevrouw aan de telefoon, en ge... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Het verschonen van een dekbedovertrek is geen eenvoudig karwei: het neemt vaak nogal wat tijd in beslag voor alles goed en netjes ligt. Met de Sofiben-dekbedden behoren deze ergernissen tot het verleden. Het speciale Sofiben rits systeem zorgt ervoor dat u het dekbed eenvoudig in de hoes kunt krijgen. De 7 punten waarom u een Sofiben dekbedovertrek zou aanschaffen. 1 Verwisselen gaat snel en gemakkelijk door de doorlopende rits over drie zijden. 2 Punten van het dekbed in 1 keer goed in de hoes eruit zakken is verleden tijd. 3 Dekbedovertrek is naar uw persoonlijke wensen aan te passen. Standaard met instopstrook. 4 Bestel een hoeslaken in hetzelfde dessin voor een mooi geheel. 5 Extra slopen in het dessin zijn bij te bestellen. 6 Vijf jaar garantie op de rits 7 Goede service, zie ook onze reviews.
Oude Moerstraatsebaan 64, 4661LG, Bergen op Zoom, Niederlande
- 0164686071
- contact@sofiben.com
- sofiben.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Wij hadden een lits-jumeaux laken…
Wij hadden een lits-jumeaux laken nodig,liefst van gewoon katoen.
Wij hebben zelf uit kunnen kiezen,en het is keurig gemaakt ,zoals wij het graag wilden.
Heel tevreden ,ook in gebruik.

Antwort von Sofiben dress your bedroom
Prima service mailtje gedaan wat ik…
Prima service mailtje gedaan wat ik wilde hebben twee dagen later al geleverd in België. Door de rits zijn ze een droom om op te maken.

Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. De eerste ervaring met het dekbedovertrek is goed.Door de ritsen kan ik nu in mijn eentje het grote dekbed verschonen.

Vlotte afhandeling
Vlotte afhandeling. Nabestelde slopen kwamen met hetzelfde pakket binnen

Antwort von Sofiben dress your bedroom
Het product (dekbedovertrekken) ziet er verzorgd uit! Zie boven.
Het product (dekbedovertrekken) ziet er degelijk en keurig afgewerkt uit! Er is goed over de gebruiksvriendelijke uitvoering nagedacht! Vijf jaar garantie op de ritsen zegt ook iets over de kwaliteit. Gezellige verpakking. Voor informatie werd ik heel plezierig en adequaat te woord gestaan.

Kan niet beter
Snelle levering en prima kwaliteit.
We hebben al heel wat afgetobt met het instoppen van het dekbed. Na het lezen van een advertentie en de mogelijkheden. was het niet moeilijk om dit product te kopen en het is werkelijk fantastisch.

Antwort von Sofiben dress your bedroom
Het dekbedovertrek met rits vind ik nog steeds de beste uitvinding van de eeuw…
Het dekbedovertrek met rits vind ik nog steeds de uitvinding van de eeuw. Het opmaken is zo klaar, ideaal, ik was blij dat ik een jaar geleden de advertentie van Sofiben zag en heb gelijk gebeld.
De service van deze firma is ook buitengewoon prima, de kwaliteit van de overtrekken zijn uitstekend en het beantwoorden van de mail, gaat ook heel snel. Dus op alle punten en na mijn vierde dekbedovertrek ben ik weer heel tevreden, dus deze firma is ten zeerste aan te raden, Carla

Sofiben
Sofiben. Voor de derde maal heb ik op de beurs in Veldhoven aankopen gedaan bij Sofiben. Het bedrijf staat voor uitmuntende service en vertrouwen.

Antwort von Sofiben dress your bedroom
Een dekbed overtrek waar het dekbed…
Een dekbed overtrek waar het dekbed niet uitkomt helemaal top ,! En heel snel geleverd klasse,!

Antwort von Sofiben dress your bedroom
Snel, adequaat en prima service
Snelle levering en een kleine fout werd onmiddellijk verholpen!

Dekbedovertrek super goed!!!
Dekbedovertrek met rits ideaal bij het opmaken. Stof is super, voelt zacht aan. Heerlijk om onder te slapen.

Antwort von Sofiben dress your bedroom
Uitstekende kwaliteit en perfecte…
Uitstekende kwaliteit en perfecte levering heel degelijke verpakt

Antwort von Sofiben dress your bedroom
We werden gebeld met de vraag of we de goede maat hadden ingevuld omdat we lengte maat ingevuld hadden voor breedte maat. Dit klopte inderdaad en was niet goed. Fijn dat ze ons hebben gebeld zodat we de goede maat konden bestellen.

Mailcontact
Ik had per ongeluk mijn oude adres ingevuld en via mail was dit snel opgelost. Ik heb altijd een heel plezierig contact met Sofiben.
Een van mijn kinderen heeft een verzwaringsdeken en dan zijn deze dekbedhoezen erg handig. Ik vind het alleen jammer dat de kleuren van de hoezen meestal voor oudere mensen zijn. Hierdoor is de keuze beperkt.

Fransien Lindenbergh
Wij zijn telefonisch geholpen door Fransien Lindenbergh, eigenaresse van Sofiben. Ze weet alle inns en outs en kan derhalve goed advies geven. Helpt mee zoeken naar eerder gekochte dekbedovertrekken. Communiceert vriendelijk en vakkundig en zorgt dat de korting waar wij recht op hebben gelijk wordt verrekend.
De dekbedovertrekken zijn heel praktisch en in grotere maten verkrijgbaar. Uit ervaring weet ik dat de kwaliteit heel goed is.

Antwort von Sofiben dress your bedroom
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.