2,8

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Det er snyd FAKE !!!!!!!

Det er snyd FAKE !!!!!!!

jeg har pludselig opdaget at jeg er blevet snydt og ført bag lyset af denne FAKE website.
De har stjålet over 1000 kr fra mig.
Samtidig skal i være opmærksomme på at de overhovedet ikke er medlem af Trustpilot selvom at de skriver det på deres hjemmeside, dette er også FAKE.
skynd jer at få jeres bank til at trække jeres penge tilbage inden de lukker og slukker og rejser med jeres penge!

11. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeres smykker jeg har modtaget er…

Jeres smykker jeg har modtaget er virkelig smukke, et par øreringe er lidt større i diameter en jeg regnede med, men da jeg har lang hår, er de virkelig pæne og gør bestemt ikke noget. Glæder mig til at tage det i brug . 💕

17. September 2026

Antwort von Sofie Aarhus

Tusind tak for din fine anmeldelse! ❤️ Vi er glade for, at du er tilfreds med dine smykker, og håber, du får stor glæde af dem.

Kærlig hilsen

Svindel

Svindel. Skriver det er ægte sølv, osv.
Men efter pakken kom hjem til min svigermor. Ligende det temu vare. En hurtig google søgning og vupti rigtig nok, alle smykker kommer fra temu.

16. September 2026

Hej,

Vi er kede af at høre, at du er skuffet. Vi tager henvendelser om produkternes kvalitet og beskrivelser alvorligt og vil gerne se nærmere på din ordre.

At produkter ligner hinanden på nettet, betyder ikke i sig selv, at de kommer fra samme leverandør eller har samme materialer og kvalitet. Du skal selvfølgelig modtage en vare, der svarer til beskrivelsen.

Skriv gerne til os på kundeservice@sofie-aarhus.dk med dit ordrenummer og billeder af varen, så vi kan undersøge sagen og finde en passende løsning.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

You think its coming from Danmark.

You think its coming from Danmark.
Well i can tell you it costs alot of money, but it comes from Temu. It took more then two weeks to arrive. I sended them a e-mail that i want my money back because it comes from Temu , they repleid back that they made the jewellier themselves which is a lie, it looks very fake. So dont order through this site.

16. September 2026

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ring 1 +1 gratis

Det er virkelig en smuk ring jeg har modtaget fra Sofie Aarhus. Der gik dog 12 dage inden jeg modtog pakken og så mangledes den gratis ring. Jeg skrev en mail og indenfor få dage var der svar. Der er selvfølgelig en ring på vej til mig. Så den glæder jeg mig til at modtage så jeg kan glæde en kær veninde med den.

15. September 2026

Kærlig hilsen

Sofie Aarhus

Noget værre pling pling. Står som guld, sat ned fra ex. 1000,- til 200,-. Det der lignede sten, var et klistermærke. Lignede Temu indpakning. Står som boende i Århus. Varen kom fra Stockholm. Kan vel ikke betale sig at returnerer, da man ikke kan få dem i tale. Køb ikke herfra. Ærgerede mig over ikke at have tjekket trustpilot inden jeg købte.

10. September 2026

Svindel

Bestil ikke her fra, det kommer helt sikkert fra Temu. Øv at man har brugt penge på sådan noget skrammel 😡😡

3. September 2026

Sofie Aarhus

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr