Lead de très mauvaise qualité, non vérifié par la plate-forme, problème déjà signalé par e-mail et impossible de contester les leads pourris. Amis indépendants, réfléchissez-y à 2 fois avant de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We kregen vier offertes binnen een paar weken en konden een weloverwogen beslissing nemen over wie de klussen zou krijgen.
Wij hadden reeds een offerte aangevraagd bij Murprotec. Deze hadden een gigantisch bedrag gevraagd. Door via Solvari het probleem aan te kaarten, kwam er snel reactie van andere bedrijven en konden w... Mehr ansehen
U had ons 4 firma's doorgegeven. Die hebben allemaal binnen de twee dagen gereageerd. Twee waren geïnteresseerd en hebben een afspraak voor offerte gemaakt. Voor de andere twee was ons werk te klein... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Via Solvari vinden consumenten de beste specialisten én deal voor honderden klussen in en rond het huis. Consumenten die hun droomhuis willen realiseren kunnen bij ons terecht voor informatie over de klus(sen) die ze uit willen laten voeren, inspiratie en gratis offertes.
Adamstraat 20, 9500, Geraardsbergen, Belgien
Hat 95 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Snelle en goede contact met zelfstandigen en bedrijven.
Vriendelijke contactname via telefoon en correct op de afgesproken datum en uur. Goede en belangrijke punten duidelijk besproken en na 2 dagen volledig op een vrijblijvende offerte doorgemaild. Prima!
Uitgebreide lijst van mogelijke leveranciers eisen zijn wel moeilijk te vervullen is voorlopig beperkt tot 2
antwoorden op men vragen, neemt er de tijd voor
Dit bedrijf helpt je goed, doordat bedrijven contact opnemen met jou om de eventuele werken uit te voeren. Spijtig genoeg hoor je de firma’s in eerste instantie, en na uitleg over de werkzaamheden die moeten gebeuren hoor je niets meer van deze firma’s uitgezonderd 1 van de 5 die contact opgenomen hebben, is gekomen voor offerte.
Zeer snel offertes gekregen en/of bezoeken gepland! Dankjewel!
snelle reactie (ondanks het bouwverlof)
correcte en omstandige beoordeling en bespreking van de toestand, met feedback -
ook over het verdere verloop van de 'oplossing'
Snel contact met gespecialiseerde bedrijven. Top!
4 snelle reacties gehad. Sommige onmiddelijke prijsofferte. (Maar wel met een deftige berekening erbij)
Ik ben zeer tevreden
Ik ben voor elk verbouwing door verschillende bedrijven in contact gekomen,wat mij ook de kans heeft gegeven om vergelijkingen te kunnen doen.
De afspraken zijn zeer goed verlopen.
Ik wil hierbij Solvari alvast voor bedanken
Gecombineerde aanvraag airco, zonnepanelen, thuisbatterij.
5 kandidaten over de vloer gehad met competitieve voorstellen. Uiteindelijk voor een gesplitste oplossing gekozen.
Uitvoering nog in afwachting.
De juiste hoeveelheid offertes ontvangen, mogelijkheid om bij te sturen, goede communicatie vanuit het centrale bedrijf op zich (bv. wanneer aannemers me niet konden bereiken)...
Mijn ervaring met Solvari is over het algemeen goed.
Ik ben goed geholpen en het platform werkt prettig.
Een aandachtspunt is dat sommige firma’s die via Solvari reageren, nog maar net zijn begonnen en weinig kunnen aantonen qua uitgevoerde projecten. Dat maakt het lastig om een goede keuze te maken.
niet tegenstaande dat iedereen moet beginnen ook al is een firma nog niet lang bezig is voor mij ervaring de juiste keuze die ik heb gemaakt aan de hand van reviews en projecten dat men kan aantonen.

Antwort von Solvari België
Wij zijn bijzonder teleurgesteld in de dienstverlening van Solvari. Zij hebben ons in contact gebracht met een aannemer die allesbehalve betrouwbaar blijkt te zijn. Na ondertekening van het contract en betaling van het voorschot kregen we geen enkel nieuws meer. Onze vele telefoontjes, e-mails en berichten bleven allemaal onbeantwoord. Achteraf blijkt dat er al veel slachtoffers zijn gevallen door dit bedrijf. Vele mensen hebben een voorschot betaald en daarna nooit meer iets vernomen. Er loopt bovendien een gerechtelijke procedure tegen Isoboost.
Toch heeft Solvari dit bedrijf gewoon aanvaard en aanbevolen. Dat toont aan dat ze hun partners blijkbaar niet controleren of screenen voor ze ze doorverwijzen naar klanten.
We hebben Solvari hiervan op de hoogte gebracht, zowel via berichten als via een kopie van de ingebrekestelling die we aan de aannemer hebben gestuurd. Helaas kwam er ook van hun kant geen enkele reactie tot dat ik die review heb gepost. Daarna hebben ze verteld dat Isoboost ook veel schulden bij hen hadden en dat dankzij mijn review ze zullen hun profiel vanuit Solvari. desactiveren. Dat is betreurenswaardig, want als tussenpersoon dragen zij mee verantwoordelijkheid en zouden ze een bemiddelende rol moeten opnemen.
We voelen ons in de steek gelaten. Een klant zo behandelen is onaanvaardbaar. Absoluut niet betrouwbaar – te mijden

Antwort von Solvari België
De aangesproken aannemers kwamen hún afspraken tot nu na, wij wachten nog op hun advies en offerte
Het contact was goed en betrouwbaar. Er is direct reactie gekomen op onze aanvraag en kortelings een afspraak gemaakt
La plate-forme m as aidée a trouver des personnes de métier
Pour ma rénovation de ma façade
J ai ete contactée par ces sociétés et j ai été mise en confiance
Snelle opmaak van offerte. Snelle afspraken . Dik 👍
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.