Hurtig levering, og produktet virker som det skal
Hurtig levering, og produktet virker som det skal
Unternehmen hat geantwortet
Super kvalitet, og gør som jeg forventede
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er positivt overrasket over SomaBand. Det er stilrent, nemt at bruge og rart uden skærm og konstante notifikationer. Søvntracking fungerer godt, og leveringen var hurtig. Alt i alt et simpelt o... Mehr ansehen
Hurtig afsendelse og det hele gik problemfrit.
Jeg er ærgerlig over at uret ikke tæller skridt hvis man går med barnevogn/klapvogn, det ødelægger lidt det hele for mig.
Søvn og alle de andre analyser har jeg intet negativt at sige over.
Desværre har jeg måtte tage det af igen, da jeg har fået et udslæt på armen hvor selve ‘uret’ sidder.
Alt i alt et simpelt og effektivt produkt, som jeg gerne anbefaler.
Hurtig levering samt et virkelig flot og smart produkt👍
Hurtig levering og overordnet godt produkt👍
Super god kundeservice. Jeg har førhen gjort brug af smartwatch, men det opfyldte ikke mit behov om design og stilhed. Jeg faldt derfor over somapro som et bedre behov. Det jeg fandt ekstraordinært ved dette produkt var helt klart udstrålingen og det stilrene design, hvilket jo var vigtigt for mig. Derudover er det også en super måde at at tracke de forskellige ting på!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med somaband. Produktet er i god kvalitet og fungerer bare som det skal uden problemer.
Alt har været nemt, og jeg er meget tilfreds med det jeg har fået.
En anbefaling her fra
Et virkelig flot og minimalistisk tracking-armbånd, der både er funktionelt og elegant. Perfekt til dig, der går op i din krop og samtidig vil fremstå stilrent i hverdagen. Kan klart anbefales.
Rigtig god kundeservice, hurtig levering og et armbånd jeg er blevet rigtig glad for i min hverdag. Især Tracking af søvn er noget jeg er specielt glad for.
Jeg har været super glad for mit køb hos SomaPro!
Rigtig god kundeservice derudover :)
Kan klart anbefale
Super fint produkt, fungerer upåklageligt! Så er det virkelig dejligt enkelt og brugervenligt, og servicen har været fantastisk. En klar anbefaling herfra.

Lækkert og let produkt til træning og hverdagsbrug kan 100% anbefale
God dansk kundeservice og min pakke kom med det samme.
Virker som det skal - anbefaling herfra !

Antwort von Somapro
Stærkt produkt, der holder, hvad det lover. Jeg er fuldt ud tilfreds med købet og den gode behandling.

Antwort von Somapro
Top produkt det virker bare som det skal.

Antwort von Somapro
Er stor fan af hvor meget det ligner (blot et smykke)

Antwort von Somapro
Mega fedt med et tracking device der også går i et med ens smykker, så man sagtens kan have det på hverdagen, ville dog ønske der var flere design

Antwort von Somapro
Mega god oplevelse med produktet! Rigtig god og opmærksom service! Meget tilfreds.

Antwort von Somapro
Virkelig fedt produkt, kan virkelig anbefales

Antwort von Somapro
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.