Jeg har flere gange købt garn hos Sommerfuglen, og hver eneste gang er det en fornøjelse når pakken med det lækre garn jeg har bestilt lander foran min hoveddør - alt er præcist som det skal være, og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Definitivt värt ett besök! Superfina kvaliteter på garnerna! Trevlig personal i butik! Snabb leverans när man handlar på nätet! Finns ingen garnaffär i Malmö eller dess närområde som kan konkurrera m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
God og hurtig levering 🌞 Har købt sashiko stof og sahsikonåle og tilhørende garn, Vil vende tilbage for at købe mere 🌞👏
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er så glad for at handle hos jer ,og i er altid hjælpsomheder meget glad for at komme til butikken sommerfugle, selv om jeg bor i Grønland. Har været jeres kunde i mange år. Og have en rigtig god... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sommerfuglen har eksisteret siden 1983 og har et kæmpe udvalg af strikkegarn, broderi og lækkert tilbehør til dit håndarbejde. Vi prioriterer en god, faglig betjening og har butik og webshop i midten af København.
Vandkunsten 3, 1467, København K, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Webshoppen fungerer upåklageligt ⭐ Nem bestilling og hurtigt levering. God forsendelsesindpakning af mine produkter. Vil anbefale andre at benytte denne webshop 👌🏼
Dejlig garnbutik, desværre får man gennemgående en ligegyldig og arrogant behandling som kunde. Oplever at ekspedienterne har vældig travlt, så travlt at der ikke er tid til kunderne. De er væk, før man når at stille sine spørgsmål. En ubehagelig oplevelse, ikke et sted man har lyst til at besøge igen.
Jeg gav butikken feedback på min oplevelse inden jeg forlod butikken.
Jeg ville have givet en stjerne for en velassorteret butik, men fordi den dårlige betjening er en tilbagevendende oplevelse, må det blive nul stjerner.

Antwort von Sommerfuglen
En sød butik med lækkert garn. Men en uengageret og meget lidt serviceminded betjening, oplevelse af at handlen bare skulle overstås og at være til besvær som kunde ved efterspørgsel på vejledning bevirker, at jeg ikke har lyst til at komme i butikken igen.

Antwort von Sommerfuglen
Rigtig god service! Jeg havde i første omgang bestilt tre slags garn. Da jeg modtog dem var den ene slags ikke som jeg havde forventet og jeg fil af vide at jeg bare kunne sende det tilbage og få penge retur.
I anden omgang manglede jeg så et par nøgler til at færdiggøre mit projekt. Jeg bestilte garn og skrev hvilket indfarvningsnummer jeg manglede i tilfælde af at dette kunne lade sig gøre. Jeg fik mit garn dagen efter og med en rigtig fin besked om at jeg havde fået garn med det indfarvningsnummer jeg manglede. Jeg blev så glad for den service :)
Lækker butik, men dårlig service efter der er kommet ny ejer. Fuldstændig uengageret ekspedition fra ejeren selv og ikke særlig hjælpsom.
Har ikke været i butikken siden.
Det var rigtig fint, at jeg kunne hente mit lille broderikit fra Stikværket ved Sommerfuglens dør i disse lukketider.
Men desværre svarede indholdet ikke helt til det, der var vist på billedet, idet lynlåsen til den lille toiletpung ikke matchede farven på billedet - og heller ikke farverne på broderiet.
Jeg kontaktede Stikværket direkte og fik en venlig betjening, idet man vedgik, at lynlåsen ikke matchede broderiets farver. Jeg har nu ganske vist fået tilsendt en pink lynlås, men det er en billig plastiklynlås, der ikke virker. Nu kan det så være nok med det firma🙁
Jeg er glad for at virksomheden sendte min ordre så hurtigt afsted og at produktet ser ud til at være af god kvalitet. Dermed kan jeg hurtigere komme igang med min hobby, så tak for det. Også sødt med den håndskrevne hilsen.
Super hurtig betjening, det eneste minus er at man kun kan sende med PostNord! Ville ønske man kunne vælge er andet fragtfirma. Fx Dao, der ved man bare at ens pakke kommer hurtigt frem.
Hurtig levering og virkelig god, personlig betjening ved online-ordrer.
Modtog ordren, en bog med strikkeopsktifter, hurtigt og betænkningsfuldt indpakket i beskyttende plastikomslag, så hjørnerne ikke er beskadiget.
God netbutik :)
Super service og hurtig pakning. Jeres netbutik fungerer tydeligvis bedre end jeres fysiske, som jeg heller ikke var helt tilfreds med, da jeg var der. Men nethandel er helt fint. 24 timer fra København til Aalborg er også fint.
Jeres udvalg er strålende - og jeg kan se, at de varer, jeg har brug for bare er lette at bestille.
Men nok en butik, der er bedst egnet til øvede strikkere og brodøser.
Den 14.05.2029 var jeg i Sommerfuglen for at handle garn og opskrift.
Foran butikken angav et skilt, hvordan man skulle coronavirus-navigere (hvilket var fint).
I butikken virkede ekspedienten uengageret og ligeglad med mig som kunde.
Da jeg skulle betale nægtede ekspedienten at modtage rede penge med henvisning til corona-pandemien. Jeg gjorde opmærksom på, at det er ulovligt jvf Betalingloven uden at det havde en effekt.
Jeg har været tilfreds kunde i Sommerfuglen i mange år - men dette seneste besøg var en helt igennem dårlig oplevelse.

Antwort von Sommerfuglen
Meget hurtig levering. Gode varer, godt pakket og et håndskrevet kort. Kan varmt anbefales.
Super hurtig levering, godt produkt, og endda en sød lille håndskrevet hilsen, der bare lige var prikken over I'et!
Fik leveret allerede efter en dag. Fantastisk :) Skønt udvalg af garn. Det ville være fedt med at “sammenlignings-knap”, så man kan se gartnerne op mod hinanden.
Jeg synes, at butikkens personale grundlæggende yder god service og vejledning. Et minus ved den fysiske butik er dog, at den er så tætpakket og snævert indrettet, at den ikke opleves som hyggelig men snarere som en klaustrofobisk fælde. Det er besværligt at bevæge sig rundt, hvilket påvirker atmosfæren og dermed lysten til at komme i butikken.
Super hurtig levering via netshoppen.
Jeg har nu to gange bestilt garn om eftermiddagen, og næste dag har det ligget i pakkeboksen.
God kvalitet i det garn jeg modtog, er faldet pladask for "Snefnug" som er ganske fantastisk at strikke med, når man som jeg er ny strikker.
Kan 100 % anbefale Sommerfuglen's netshop.
Venlig hilsen Pia
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.